zarada vlasnika servera

Započeo Reza, April 18, 2010, 16:51:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: °|Chris|° poslato April 19, 2010, 21:02:13 POSLE PODNE
Citat: zerocoolos poslato April 19, 2010, 19:35:06 POSLE PODNE
ne pomaze ti to, jer ne znamo gdje je greska... konverter od vbulletin tima je odbacio sve greske koje je nasao, ali svejedno imamo iste probleme kao i sa smf forumom...
Pocnite ispocetka sa bazom ionako je 100 clanova aktivno a i u tome je stvar previse postova,clanova tema...

Ti si lud... Culi 100 clanova, a di su svi postovi i objasnjenja, i sva ona cuda koja tu stoje na forumu godinama? Ubio bih nekoga kad bi to maknuo, to bi bilo pa skoro kao da tek otvaramo server, ni tradicije niti icega...

Soprano heh sretno sa tim parama...al mozda bi ipak mogao nac nekog sponzora :D bilo bi nesto para pa mogu ti oni placat neke stvari,a ti mjesecno das nekom adminu para ili sakupljas za nesto  ;) oprostite sto refresham temu malo

Pa sve novce koje CH zajednica dobije od donacija,prerada kuca uglavnom se ulaze u razvitak.Za primjer host na deluxu je placen godinu dana unaprijed sto iznosi 100â,¬,a to je samo od placanja sms-om i pozivima na kojima je CH gubila vise od 50 posto donacije,jer operater sebi uzima profit.

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

Citat: [GG]Marc_Weed poslato April 20, 2010, 21:14:37 POSLE PODNE
Soprano heh sretno sa tim parama...al mozda bi ipak mogao nac nekog sponzora :D bilo bi nesto para pa mogu ti oni placat neke stvari,a ti mjesecno das nekom adminu para ili sakupljas za nesto  ;) oprostite sto refresham temu malo

Pa najzasluzniji dobiju svaki put kad ima viska tj kad Nikola i ja procijenimo da se moze odvojiti...

Oke ja sam inace sa Herze Marko_Jizzy prije davno sam igrao...Server je bio odlican do novog gma al nije razlog u gamemodu nego u igracima sto se nitko ne zabavlja neg svi su preozbiljni :S Sretno sa Herzom :)

Citat: [GG]Marc_Weed poslato April 21, 2010, 00:37:21 PRE PODNE
Oke ja sam inace sa Herze Marko_Jizzy prije davno sam igrao...Server je bio odlican do novog gma al nije razlog u gamemodu nego u igracima sto se nitko ne zabavlja neg svi su preozbiljni :S Sretno sa Herzom :)

Haha, to je sve relativno... Ovima sto sada igraju za pola godine ce biti preozbiljno i sl. To tako mora biti :D

Hehehe...pa sad je puno bolji server..ima puno zanimljivih komandi...admini su super i odlicno obavljaju svoj posao...a u vezi zabave...odi malo na CH forum pa pogledaj slike u kasnim nocnim satima :D imam slika koje nesmijem objavljivati zato sto bi neki mogli izgubiti admina...u organizacijama i bandama je sada super...ratuje se redovite,otimaju se ljudi....a ako se sprijateljis s puno igraca server ce ti biti zanimljiv...ja sam iskreno sada lvl 25 na CH i igrao sam po 11 h dnevno da bih postao GS a kada sam vidio da je nikola rekao da treba imati 500 postova na forumu da bi mogli biti GS u 7 dana sam skupio 750 postova...a na kraju nisam postao GS... :( ali ipak nisam prestao igrati zato sto imam tamo ouno prijatelja i ne zelim otici sa CH..sada sam manje online zato sto mi je postalo malo dosadno...imam sve sto pozelim...nadam se da ce poslje GMX-a biti opet prijave za GS pa mozda tada uspijem u onom sto zelim...a naravno poslje GS-a dolazi admin :D
FREE MAPPER

Citat: baty_king poslato April 21, 2010, 01:01:22 PRE PODNE

Hehehe...pa sad je puno bolji server..ima puno zanimljivih komandi...admini su super i odlicno obavljaju svoj posao...a u vezi zabave...odi malo na CH forum pa pogledaj slike u kasnim nocnim satima :D imam slika koje nesmijem objavljivati zato sto bi neki mogli izgubiti admina...u organizacijama i bandama je sada super...ratuje se redovite,otimaju se ljudi....a ako se sprijateljis s puno igraca server ce ti biti zanimljiv...ja sam iskreno sada lvl 25 na CH i igrao sam po 11 h dnevno da bih postao GS a kada sam vidio da je nikola rekao da treba imati 500 postova na forumu da bi mogli biti GS u 7 dana sam skupio 750 postova...a na kraju nisam postao GS... :( ali ipak nisam prestao igrati zato sto imam tamo ouno prijatelja i ne zelim otici sa CH..sada sam manje online zato sto mi je postalo malo dosadno...imam sve sto pozelim...nadam se da ce poslje GMX-a biti opet prijave za GS pa mozda tada uspijem u onom sto zelim...a naravno poslje GS-a dolazi admin :D

eh nes ti vasih vecernjih sati kad neradite nista ilitiga ljencarite i samo trosite vrime umisto lipo ic lec. server je 10 puta bia bolji prije restarta opcenitog( po meni nezz kako misle drugi) bilo je vise zajebancije bez laga i opcenito su bili bolji ljudi i tako a sican se jos starih vrimena kad smo bili ja banks kiki i jos ostali u Hitmanima pa kad je dnevno letilo 30 huntera i svi bi bili sruseni kraj sopove kuce prije al sad to vama ne zvuci zabavno niti ista nama je bilo mozda sad ovima nije al meni je bilo i uvik ce bit. i sican se ja prave nocne zabave sa mojin jednin bivsin najboljin prijateljon na CH-u vozili bi se cilu noc pricali na skype snimali filmove cekali 6 uri ujutro da dode igraca tako da nan pomognu oko filma itd... to su bila vrimena( po meni po nekima ne.)

turker_kc

Citat: baty_king poslato April 21, 2010, 01:01:22 PRE PODNE

Onda care igras zbog krivih razloga...

i sam si na pocetku rekao da je bit CH servera ZABAVA

znaci SAMP nije tu da bi ti bio samo GS ili ADMIN vec da se ti zabavis...

primjerice ja sam igro par mjeseci i dobio sam admina i bio 1337 i SMOD sam na forumu, i cak ako mi i uzmu sve men se iskreno jebe jer to nije razlog iz kojeg ja igram SAMP i razlog iz kojeg sam ga poceo igrati...

dok god imam neku ekipcu dobro je

a vjeruj mi na rijec nije niti admin sto ti mislis da jest (Nije zlato sve sto sja  :))

Recimo ja kad sam na prijavama dobio admina ja se niti nisam mislio prijavit, Nikola mi reko da se prijavim i odabran sam, i to zbog toga jer sam bio aktivan i nisam radio sranja  :D :D

pa hunteri su izbaceni iz moda zato sto nije RP da netko vozi hunter i puca po gradu,,,sada nema vise lagg-a...snimamo filmove...pricamo na forumu,skypu,x-fire-u,,,i uvjek na serveru se organiziraju eventi tko ubije npr. admina dobije jedan m....i onda ga cjeli server zeli ubiti...a da bi ga lakse nasli on ukljuci duty tako da je na mapi crvena tocka...

edit::: ma ja igram samp samo iz ZABAVE a na CH bi zelio postati GS ili Admin :D to je cilj svakog igraca...
Poslednja Izmena: April 21, 2010, 01:13:44 PRE PODNE od baty_king
FREE MAPPER

iYoko

Citatserver je 10 puta bia bolji prije restarta opcenitog
Veeeliki potpis na ovo.

na CH je bilo super prije ovog novog moda (mod je super,bez uvrede djuro)...
kad su bili ratovi bandi,a mi hunterima i hydrama pucali po njima...
ili oni Dexovi FBI treninzi xD...
kad uÄ'e hunterom u bazu i sve nas pokolje :D...
a ovo sad,svi samo rade poslove da zarade pare,vise nije zabavno kako je bilo...

Ma jbg, server je sad preodlican!, samo svatko ima vrijeme kad mu je bilo najbolje i kad je nasao prvu ekipicu xD

A jbg, oduzeli mi i FBI i Hunter -.-

Odsutan dok ne doÄ'em.

CH Forumi i Serveri Pre pre preeeeeeee odlicni

Citat: Soprano poslato April 20, 2010, 05:33:02 PRE PODNE
Citat: °|Chris|° poslato April 19, 2010, 21:02:13 POSLE PODNE
Citat: zerocoolos poslato April 19, 2010, 19:35:06 POSLE PODNE
ne pomaze ti to, jer ne znamo gdje je greska... konverter od vbulletin tima je odbacio sve greske koje je nasao, ali svejedno imamo iste probleme kao i sa smf forumom...
Pocnite ispocetka sa bazom ionako je 100 clanova aktivno a i u tome je stvar previse postova,clanova tema...

Ti si lud... Culi 100 clanova, a di su svi postovi i objasnjenja, i sva ona cuda koja tu stoje na forumu godinama? Ubio bih nekoga kad bi to maknuo, to bi bilo pa skoro kao da tek otvaramo server, ni tradicije niti icega...
Al vbulletin jest profesionalniji ali i zahtjevniji od smf-a, tako da samo ste morali neku normalnu nezbuganu temu staviti na smf i ondmah bi bolje bilo ova zadnja tema je bila sranje