Extreme Fun Server obavijest!

Započeo nastoe, Mart 13, 2010, 00:19:17 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Odlično je sve jedva čekam da se otvori....  :P :P
Ex CroHerze DM HEAD Administrator

nastoe

Evo polako se zavrsava system za donatore...Upute za donaciju ce te saznati na nasem portalu....A predosti koje donatori dobivaju su sljedece stvari.....

Helti ce im se obnoviti svakih 2min.
Umjesto ostalih igraca koji ce placu dobivati 15.000, donatori ce dobivati 25.000
Puno VIP komandi poput, /acar /as /nitro  i ostalih
VIP baza, samo za VIP korisnike, ima kuca za prodaju u toj bazi ima nocni klub u koji samo donatori mogu ulaziti, crkva u kojoj se mogu moliti, i dodat cu jos par stvari...

Za donatore cu jos napraviti dosta stvari ali vazno da sam ovo glavno zavrsio......BTW: ljudi molim vas sada cu vam reci za sva vremena nemojte mi slati PM sa porukom koji je tvoj mode EDIT, ovaj EFS mode nije EDIT od niti jednog moda ili servera cega vec moze biti ovaj mode sam radio JA sam bez ikoga i bilo cije pomoci, Sta ukljucuje EFS checkpint streamer (na sta sam najvise ponosan)....U mode-u se ne nalazi niti jedna FS osim sta ce biti animacije ali i tu sam 30% ja napravio jer sam dodao jos dosta animacija.... I molim vas da me ne ispitujete koliko mode ima lines...Jer vam necu reci ali znajte da ima preko 25.000 ;)

M-Gun

nastoe

Citat: [CH]M-Gun poslato April 05, 2010, 20:02:05 POSLE PODNE
Uuuuu morat cu navratit kad bude :D
Bilo bi mi drago da bilo tko dode jer su svi dobrodosli ;)  do tada dodte na nas forum http://extreme-funserver.tk/ i sudjelujte u raznim raspravama sa nama dok ne dode host & domena i onda otvorenje servera
Poslednja Izmena: April 05, 2010, 20:04:49 POSLE PODNE od [EFS]ЄxԎЯЭmЭ_ҏӦWЭЯ

iYoko

Citat: ExtremePower poslato April 06, 2010, 13:53:47 POSLE PODNE
Evo skoro sam pa gotov sa donator systemom napravio sam im puno stvari pa cu ih sada rec dok ne zaboravim sve XD....Kao prvo htio bi rec da nije jos skroz gotov jer cu dodati jos neke komande za njih....

Donatori imaju svoju bazu... komandom /as ce se teleportirati u nju...Tako mogu kupovati kuce imaju crkvu i donator klub tamo.....Obicni igraci koji nisu donatori koji udu nekako u donator bazu automatski umrjeti.....Donatorima ce se helti obnjavljati svakih 2min. i oni ce placu dobivati 25.000$ dok obicni igrac samo 15.000$ donatori ce moci spawnati aute i dodavati nitro u svoje vozilo besplatno...Takoder imaju svoj Donator klub i u gradu....Tako blizu banke ima na mapi slovo "R" i u taj klub ce moci uci samo donatori....Donatori za gledanje svojih komandi ce moci napisati /vip Jos cu napraviti par stvari za donatore, mozda jos neku donator bazu ali jos ne....Kuce u donator bazi ce kostati >0< znaci bit ce besplatne....Kao i ostali (normalni) igraci imaju i donatori pravila koja se moraju pridrzavati kako nebi ostali bez donator statusa komandom /vipPravila , Donator baza je zaznacena CRVENOM bojom na mapi kao i admin baza PLAVOM bojom.....Evo ako imate kakav savjet za donator stvari slobodno recite....  ;)

nastoe

Citat: [UB]Sam poslato April 06, 2010, 14:15:33 POSLE PODNE
koja je to vrsta servera?
rpg ili?
Ne, ovo je svee pomalo ali najvise FUN....Znaci RP, DM, FUN i jakoo malo stunta mogu ga nazvati AIO
Poslednja Izmena: April 06, 2010, 14:29:28 POSLE PODNE od [EFS]ЄxԎЯЭmЭ_ҏӦWЭЯ

iYoko

nastoe

Evo napravio sam da se nemre kupovati kuca ako si manji lvl od 3, zaci moras biti najmanje lvl 3 kako bi kupio kucu

iYoko

Citat: [EFS]Ð,,xԎЯЭmЭ_ҏӦWЭЯ poslato April 06, 2010, 21:45:36 POSLE PODNE
Evo napravio sam da se nemre kupovati kuca ako si manji lvl od 3, zaci moras biti najmanje lvl 3 kako bi kupio kucu
Testano; Radi samo neki detalji trebaju biti usavrseni.

nastoe

Citat: [EFS] iYoko poslato April 06, 2010, 22:50:55 POSLE PODNE
Citat: [EFS]Ð,,xԎЯЭmЭ_ҏӦWЭЯ poslato April 06, 2010, 21:45:36 POSLE PODNE
Testano; Radi samo neki detalji trebaju biti usavrseni.
Da ali bitno da sam to uspio....Sada kada se kupi kuca ispred kuce stoji tekst Vlasnik: Ime vlasnika....Posto ovo nije EDIT odlicno sam sve obavio...Nebi bio problem da sam ja vec imo house system pa samo edit napravim nego ovo je ipak od >0< :D

iYoko

Sad sam tek vidio šta si gore napisao o editu... Bez icije pomoći... A ja? :'(

xD

nastoe

Citat: [EFS] iYoko poslato April 06, 2010, 23:53:18 POSLE PODNE
Sad sam tek vidio šta si gore napisao o editu... Bez icije pomoći... A ja? :'(

xD
Dobro istina je tj. cinjenica je da mi ti najvise pomazes znaci...Kada te zovem na testiranje isti moment dodes ili kada treba BILO kakvu drugu pomoc ;)

A jeste se našli vas dvojica rasrpavljat ovdje u temi.. I da nadam se da ćeš uspijet.