Extreme Fun Server obavijest!

Započeo nastoe, Mart 13, 2010, 00:19:17 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

LOL da najbolje /moli :D
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

nastoe

huh da samo to, /pecaj /moli, kladjenja, eventi ufff kada cu predstavljati server zaboravit cu sta sve ima XD

otovri skriptu i pisi komande na papir

nastoe

kada napises /komande neces ti vidjeti puno komanda zato jer ih nema puno jer sam vecinu radio bez komandi sve se radi na KLIK, checkpointi, pickupi, dialog, menu i sve te fore ali ima oko 50-tak komandi koje se koriste na ODREDENOM mjestu a ovako oko 10-tak onih osnovnih i jos nekih bonus npr. /rob (pljackanje igraca) i tako neke

Citat: [EFS]Ð,,xԎЯЭmЭ_ҏӦWЭЯ poslato April 14, 2010, 15:28:28 POSLE PODNE
kada napises /komande neces ti vidjeti puno komanda zato jer ih nema puno jer sam vecinu radio bez komandi sve se radi na KLIK, checkpointi, pickupi, dialog, menu i sve te fore ali ima oko 50-tak komandi koje se koriste na ODREDENOM mjestu a ovako oko 10-tak onih osnovnih i jos nekih bonus npr. /rob (pljackanje igraca) i tako neke
Drama :D :D ;) ;) ;D
Now on CroHerza Roleplay/DM.

Nikad zaboravit: rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter..

Ludi Grad <3...

Nekad Ludi Grad Head Admin..

RazoR aka Razor_Sky aka RazoRSkY aka DestinY aka MoneY aha The Game aka Laquilla....

iYoko

Citat: ExtremePower poslato April 14, 2010, 15:25:08 POSLE PODNE
Evo imam jednu tuznu vjest, a to je da se server NECE otvoriti 25.4. zbog obveza u privatnom zivotu ali necete morati jos PUNO cekati jer cu uskoro objaviti TOCAN datum otvaranja....Ipak je ovo bilo samo NAGADANO za 25.4.2010 ali imam jednu dobru vjest, a to je da za par dana dolazi Host & Domena tocnije od sada cemo biti na ovoj adresi > www.e-fs.org < ali cemo jos par dana ostati na ovoj adresi dok ne zavrsio novi web i forum dizajn... i da jos kada dode novi host i domena SVE REALIZIRAM od modova do mapper teama

nastoe

hahah weite

Evo kada ovo zavrsim bit ćemo na 85% moda to znaci da ce mi ostati samo 15%, a u tih 15% ce biti samo popravka bugova i dodavanje nekih sitnica poput animacija....Pa evo da objavim sta cu jos napraviti sve do zavrsetka moda....

-GPS system > Za pomoc o pronalazenju poslova i ostalih stvari pobrinut ce se nas GPS system komandom /gps
-Poslove > Zavrsen je posao voznje kamiona i jos se planira u verziji 1.0 da se stave 2 posla znaci jos u taj posao ce biti i ljecnik i vozac busa
-Pljacke > Pljacka banke je zavrseno, sada cu napraviti da se moze pljackati benzinske i ostale stvari poput ove
-Kladionice > To je vec zavrseno jos cu staviti kladionicu na nekoliko lokacija u LV
-Donator system > Isto je zavrsen ali jos nekoliko komandi i nekoliko donator klubova
-Kuce text > Kada se kuca kupi ispred vrata ce biti text npr. ( Vlasnik: ExtremePower )
-Admin system ++ Register/login dialog > Jos se radi ali ce uskoro biti zavrseno
Poslednja Izmena: April 14, 2010, 21:52:20 POSLE PODNE od [EFS]ЄxԎЯЭmЭ_ҏӦWЭЯ

Citat: [EFS]Ð,,xԎЯЭmЭ_ҏӦWЭЯ poslato April 14, 2010, 21:40:01 POSLE PODNE
hahah weite

Evo kada ovo zavrsim bit ćemo na 85% moda to znaci da ce mi ostati samo 25%, a u tih 25% ce biti samo popravka bugova i dodavanje nekih sitnica poput animacija....Pa evo da objavim sta cu jos napraviti sve do zavrsetka moda....

Cek znam da imam 2 iz matematike ali ako si napravio 85% moda kako ti ostane 25% moda sta ne ostane 15 ??

iYoko

MA mode je tako dobar da se ne radi do 100% nego do 110%!!! xD

nastoe

Sorry malo me sram XD brzo sam pisao isao sam van pa eto jbg  :'(

Citat: [Nezavisni]Weite.psd poslato April 14, 2010, 21:45:04 POSLE PODNE
Citat: [EFS]Ð,,xԎЯЭmЭ_ҏӦWЭЯ poslato April 14, 2010, 21:40:01 POSLE PODNE
hahah weite

Evo kada ovo zavrsim bit ćemo na 85% moda to znaci da ce mi ostati samo 25%, a u tih 25% ce biti samo popravka bugova i dodavanje nekih sitnica poput animacija....Pa evo da objavim sta cu jos napraviti sve do zavrsetka moda....

Cek znam da imam 2 iz matematike ali ako si napravio 85% moda kako ti ostane 25% moda sta ne ostane 15 ??
I sta tebi godra sto imas 2. To ti uopste nevalja, bolje ti je da ucis (moj savjet ;)). Btw. server premocan ;)
Now on CroHerza Roleplay/DM.

Nikad zaboravit: rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter..

Ludi Grad <3...

Nekad Ludi Grad Head Admin..

RazoR aka Razor_Sky aka RazoRSkY aka DestinY aka MoneY aha The Game aka Laquilla....

nastoe

Hvala The_Game ali ovo je tek verzija v1.0 sta govori da ce biti update-a ali ne tako cesto jer je ovaj mode raden od >>0<<  a ne ko neki samo edite rade pa moraju update-ove svaki dan raditi da se vidi da su nesto napraviti  :) dok cu ja ovaj mode napraviti sve sta se sjetim pa s vremenom ako se jos neceg dodatnog sjetim ;)
Poslednja Izmena: April 14, 2010, 22:06:10 POSLE PODNE od [EFS]ЄxԎЯЭmЭ_ҏӦWЭЯ

hahahahahaahahahahahahahahahahahahahaahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahaaahhahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahah 25%
Hahhahaa

Sve u svemu sritno sa serveru.. :D
Nadam se da bit bar admin xD

Kliknite-->registrirajte se i zaradite 
http://www.neobux.com/?r=neoreza

nastoe

Citat: ...:::---REZA---:::... poslato April 14, 2010, 22:11:43 POSLE PODNE
hahahahahaahahahahahahahahahahahahahaahahahahhahahahahahahaahahahahahahahahahahahaaahhahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahah 25%
Hahhahaa

Sve u svemu sritno sa serveru.. :D
Nadam se da bit bar admin xD
jbg gle neznam koliko sanse imas da budes admin svi imaju jednako samo sta mi je vec bar 10 ljudi molilo za admin poziciju, a ja cu uzeti za pocetak 3/4 admina, i stim da su 2 pozicije vec zauzete znaci jos cu 2 admina uzeti