Extreme Fun Server obavijest!

Započeo nastoe, Mart 13, 2010, 00:19:17 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

nastoe

Citat: Nik Delgad poslato April 07, 2010, 00:07:55 PRE PODNE
A jeste se našli vas dvojica rasrpavljat ovdje u temi.. I da nadam se da ćeš uspijet.
Ma dobro moro sam ga pohvaliti ipak mi pomaze...Iskreno i ja se nadam jer za sada sam osigurao neku ekipu vec ali cemo vidjeti jer ce biti jebenoo ;)

iYoko

Citat: [EFS]Ð,,xԎЯЭmЭ_ҏӦWЭЯ poslato April 07, 2010, 00:08:54 PRE PODNE
Citat: Nik Delgad poslato April 07, 2010, 00:07:55 PRE PODNE
A jeste se našli vas dvojica rasrpavljat ovdje u temi.. I da nadam se da ćeš uspijet.
Ma dobro moro sam ga pohvaliti ipak mi pomaze...Iskreno i ja se nadam jer za sada sam osigurao neku ekipu vec ali cemo vidjeti jer ce biti jebenoo ;)
Kakvu ekipu? Tko je sve u njoj? (Osim mappera, Ayotollaha i mene)

Vidim ti u sigu 70%, oces ti sve stici do roka ??

nastoe

Hocu uskoro ce Admin skirpta biti zavrsena to je vec 10% jer tu je register/login i dosta stvari....Zavrsio sam za sada 1 posao i poceo raditi drugi, a to je posao kamijonÄ'ije i napravio sam bazu za njih... NPR. odes do baze sjednes u kamion i napises /posao i na radaru ti se pojavi crvena tockica di moras voziti i kada dodes do nje dobis +1500$ i pojavi ti se druga i kada ti se vise neda samo napises /otkaz i zavrsavas sa tim poslom i vise se nemozes zaposliti taj dan kao vozac kamiona....Drugi posao koji sam poceo raditi je ljecnik dodes u bolnicu uzmes hitnu napises /posao i onda ides do igraca sa malo helti i napises /heal i ako ima preko 95% nemozes ga ljeciti kao ni samoga sebe....Kada nekoga izljecis dobijes 1500$ tocna komanda je /heal [ID] [0-100] // Od 0-100 znaci koliko helti ces mu staviti....Bit će tu jos stavri kao vozac limuzine i ostalih stvari.... Eto weite nadam se da cu stici otvorenje je 25.4, a jos moram napraviti i Web & Forum design za novi host i domenu kada dodu...

iYoko

Jesi ti glup ili samo neznas citat??

Vidis po naslovu da je Fun server. Dakle nesto kao All in one.

A isto si pitanje postavio prije mjesec dana...

nastoe

Bit će još puno drugih featursa ali sada sam zaokupljen privatnim zivotom tako da niti neznam hoce li se server otvoriti do 25.4.2010 ali ako ne, odmah nakon nekog vremena cu objaviti TOCAN datum.... Ali uglavnom vjerujte mi isplati se cekati ;) A jos ktome za par dana dolazi domena i host tako da ce nam nova adresa biti www.e-fs.org

nastoe

I ja jer mi je vec dosta na dan skriptati 6 sati i tako vec preko 3.5 mj. -.- Kada se otvori onda cu samo uzivati i raditi update-ove ali ovaj mode sam po sebi STVARNO ima UNIKATNE stvari koji nema niti jedan balkanski server....

nastoe

Ne nego onda samo dodem igram uzivam tu i tamo ako bude koji BUG ili nes to popravim i uzivam i normalno radit cu ja i velike update-ove ali ne odma nakon otvorenja jer stvarno nece trebati  ;)

ma bio sam ja 5 min na tom serveru odlican je bio i tada a napravljeno je bilo tek 40-50 %
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

I ja i kladio sam se, molio i puno toga xD