Glavni razgovor #15

Započeo K4[Я]!K3, Februar 23, 2012, 22:11:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Quilound_Williams

Citat: ^FoX]oN^ link=topic=39032.msg307862#msg307862 date=1332681558]

dobices zabranu pisanja ne postaj gluposti

Citat: Quilound_Williams poslato Mart 25, 2012, 16:35:33 POSLE PODNE
Citat: ^FoX]oN^ link=topic=39032.msg307862#msg307862 date=1332681558]

dobices zabranu pisanja ne postaj [cenzura]osti

Jesi ti slep ?
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

...Neno...

Postoje dva pravila za siguran uspeh u životu:

1. Nikad ne reci sve što znaš =)

gotti pod drugo pravilo stavi Nikad nepostaj linkove u glavnom razgovoru i prezivjeces  :D

Citat: ...Neno... poslato Mart 25, 2012, 17:46:45 POSLE PODNE
Postoje dva pravila za siguran uspeh u životu:

1. Nikad ne reci sve što znaš =)

gotti pod drugo pravilo stavi Nikad nepostaj linkove u glavnom razgovoru i prezivjeces  :D

Hahahha, mogao bih, ali ocigledno da neko ne shvata da ovo nije forum za zabavu pa postavljaju te linkove (inace pod pojmom tih linkova u gr navodim sve sto ima veze sa sadrzajem vezanim za klipove, slike itd..)

jel smijemo postat korisne linkove ?
@papagaj sto cuti
hahahahha
legendarno  :D

Ima neki ozbiljan skripter,koji bi htio da otvorimo server 50:50 (ja placam sve).
[/center]

LooL dodju meni neki klinci na vrata "dobar dan mi nismo iz petrinje, mi smo iz siska, poslala nas je baka za uskrs, imate nesta za pozajmit?-.-"" I ja im dao svoju jebeno najdrazu cokoladu, majmuni jedni kad ih uvatim  >:( al najjace "evo nas za uskrs"  ??? oni su se izgubili u vremenu i prostoru, al skroz

EDIT: sta je sa floodanjem sad? -.-" sta kakav je sad to retardirani program? Vidim da CH ima problema s tim

Citat: Cook poslato Mart 25, 2012, 18:11:36 POSLE PODNE
LooL dodju meni neki klinci na vrata "dobar dan mi nismo iz petrinje, mi smo iz siska, poslala nas je baka za uskrs, imate nesta za pozajmit?-.-"" I ja im dao svoju jebeno najdrazu cokoladu, [cenzura]i jedni kad ih uvatim  >:( al najjace "evo nas za uskrs"  ??? oni su se izgubili u vremenu i prostoru, al skroz

EDIT: sta je sa floodanjem sad? -.-" sta kakav je sad to retardirani program? Vidim da CH ima problema s tim
ti si iz petrinje? o.O????
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

[quote author=
panameR. link=topic=39032.msg307960#msg307960 date=1332694664]
Citat: Cook poslato Mart 25, 2012, 18:11:36 POSLE PODNE
LooL dodju meni neki klinci na vrata "dobar dan mi nismo iz petrinje, mi smo iz siska, poslala nas je baka za uskrs, imate nesta za pozajmit?-.-"" I ja im dao svoju jebeno najdrazu cokoladu, [cenzura]i jedni kad ih uvatim  >:( al najjace "evo nas za uskrs"  ??? oni su se izgubili u vremenu i prostoru, al skroz

ti si iz petrinje? o.O????
[/quote]

da.... http://pcgame-kdm.blogspot.com/ ima mozda netko ovakav enb? oO

...Neno...

Decki trebaju mi posebni lijekovi tj. ne za mene nego za anesa velica haha  :D koji ludjak organizovao party na camcu kod burga i ukljucio chit i letimo haha xD a da stvar bude jos bolja admini crkavaju od smijeha  :D

Citat: ...Neno... poslato Mart 25, 2012, 20:15:50 POSLE PODNE
Decki trebaju mi posebni lijekovi tj. ne za mene nego za anesa velica haha  :D koji ludjak organizovao party na camcu kod burga i ukljucio chit i letimo haha xD a da stvar bude jos bolja admini crkavaju od smijeha  :D

Hahah jel se otvorio RiverSide?

jel ima radio ovdje ako ima jel mogu dobit link  :)

moze mi neko poslat link gdje da skinem program za pravljenje svog gamemoda?
U inbox
╭∩╮(︶_︶)╭∩╮

<3 ANTE GOTOVINA <3
[/b]

jel oce ko gledat "paradu" film???

brzo saljem link :D
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_