Glavni razgovor #15

Započeo K4[Я]!K3, Februar 23, 2012, 22:11:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

[quote author=
panameR. link=topic=39032.msg308017#msg308017 date=1332706189]
jel oce ko gledat "paradu" film???

brzo saljem link :D
[/quote]
ocu ja :)

Btw. sta ima :)

Citat: Dj.Nik poslato Mart 25, 2012, 22:11:01 POSLE PODNE
[quote author=
panameR. link=topic=39032.msg308017#msg308017 date=1332706189]
jel oce ko gledat "paradu" film???

brzo saljem link :D
ocu ja :)

Btw. sta ima :)
[/quote]
e, tebi nemoze znas vec zbog cega...
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Vegas.

Moze li mi neko reci svoju rezoluciju u GTA pls hitno je :S

Citat: Dane poslato Mart 26, 2012, 17:12:46 POSLE PODNE
LoL de pogledajte ovo hahah xD : http://forgifs.com/gallery/v/Images/Video/Snarling_dog.flv.html

I sta ti je tu smesno sto uhvate psa za njusku ? Zabrana pisanja 24h, ocigledno da vi nekome ovde terate inat ali nema veze, krenucu da povecavam kazne
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Ja ovo jos nisam video,otvorio sam 10 tema i nigde ni jedan lik ne ume da objasni problem nego pise neke nebuloze,strasno...xD

Citat: Gotti747 poslato Mart 26, 2012, 17:40:47 POSLE PODNE
Citat: Dane poslato Mart 26, 2012, 17:12:46 POSLE PODNE
LoL de pogledajte ovo hahah xD : http://forgifs.com/gallery/v/Images/Video/Snarling_dog.flv.html

I sta ti je tu smesno sto uhvate psa za njusku ? Zabrana pisanja 24h, ocigledno da vi nekome ovde terate inat ali nema veze, krenucu da povecavam kazne

sta se nebi tu mogli malo opustit? -.-" Nek malo pricaju o drugim stvarim zasto samo samp,samp,samp?

Zato sto to nije tvoj problem niti je ovo forum za youtube nego za samp
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: Gotti747 poslato Mart 26, 2012, 19:05:14 POSLE PODNE
al to mnogi ne razumiju..
sve se svodi na komentare tipa bravo, svaka cast, odlicno, iako to nije ni blizu odlicnog,niko da da koristan i realan komentar...to me pocinje pravo jebavati u mozak
XFIRE: marlon30
MSN: [email protected]
E-Mail: [email protected]
Nudim usluge photoshop radova! Javite se!

Citat: [RS] Marlon poslato Mart 26, 2012, 20:40:41 POSLE PODNE
sve se svodi na komentare tipa bravo, svaka cast, odlicno, iako to nije ni blizu odlicnog,niko da da koristan i realan komentar...to me pocinje pravo jebavati u mozak

Pa bas i zbog toga je to pravilo..

ispricavam se za link ali ako neko od administracije moze rijesit ovo http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=40655.0

Citat: [RS] Marlon poslato Mart 26, 2012, 20:40:41 POSLE PODNE

A kakav bi to bio realan i koristan komentar recimo?

Jel se mogu prijavit za CH-DM mapping team tako da djuri ili nekom od osoba na ovome forumu posaljem slike i sve potrebne podatke koje traze? Banan sam na CH forumu zato sto nisam radio u SErije team -.-"  :P

Sorry 1 of your answers are wrong and 9 are right. You have to answer all questions to continue registering.

neznam dje grjesim kod ls-rp-a :S
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_