Glavni razgovor #15

Započeo K4[Я]!K3, Februar 23, 2012, 22:11:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 14 gostiju pregledaju ovu temu.

[quote author=
panameR. link=topic=39032.msg308364#msg308364 date=1332793228]
Sorry 1 of your answers are wrong and 9 are right. You have to answer all questions to continue registering.

neznam dje grjesim kod ls-rp-a :S
[/quote]
registracija je ubitacno bolana a kad se registriras vec ti se spava i onda sutra zaboravis pass pa opet sve ispocetka ...  :-[

il je neko pravilo drugacije nego kod nas na balkanu il neznam sta je
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

de di mogu se prijavit za vojnu jedinicu dajte mi link ili kažite di je taj odjeljak

Citat: Will_Shaft poslato Mart 26, 2012, 22:31:26 POSLE PODNE
de di mogu se prijavit za vojnu jedinicu dajte mi link ili kažite di je taj odjeljak

Nije ovo nikakav server, pogresio si forum
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

cuj , prvo moras ic na vojnu akademiju, moras srednju zavrsit, a neznas sad odakle si , reci pa cu ti reci koja je vojska za tebe najbliza
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

jao bre pa pitam za SAMP Croherzegovina RP... traže SWATovce

Citat: Will_Shaft poslato Mart 26, 2012, 22:48:07 POSLE PODNE
jao bre pa pitam za SAMP Croherzegovina RP... traže SWATovce

Nije ovo CH forum.. ovo je balkan-samp forum za skriptanje
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

pa jebote ima ih pun kurac viÅ¡e neznam koji je  :P

Trazim webmastera 1337
na srv i web dizajnera.
moram vam post zato sto ne mogu nac temu gdje se trazi skripter/maper/webmaster
╭∩╮(︶_︶)╭∩╮

<3 ANTE GOTOVINA <3
[/b]

Citat: Billic poslato Mart 27, 2012, 09:37:26 PRE PODNE
Trazim webmastera 1337
na srv i web dizajnera.
moram vam post zato sto ne mogu nac temu gdje se trazi skripter/maper/webmaster

Trazis na krivom mjestu :S
imas u offtopic

znam sad sam vidio
╭∩╮(︶_︶)╭∩╮

<3 ANTE GOTOVINA <3
[/b]

Sergio_Don

[quote author=
panameR. link=topic=39032.msg308379#msg308379 date=1332794706]
cuj , prvo moras ic na vojnu akademiju, moras srednju zavrsit, a neznas sad odakle si , reci pa cu ti reci koja je vojska za tebe najbliza
[/quote]
Tako se ne postupa s novim  clanovima, lijepo mu se kaze da ovo nije CH i gotovo...
btw
Ima koji Pr0 mapper da zeli mappati za Balkan Ulice?

Citat: [BURPG] Don_Sergio poslato Mart 27, 2012, 16:19:57 POSLE PODNE
[quote author=
Tako se ne postupa s novim  clanovima, lijepo mu se kaze da ovo nije CH i gotovo...
btw
[/quote]

ja zelim mapati...bio mi dedic rekao da cu mapati sada nezz

Citat: [BURPG] Don_Sergio poslato Mart 27, 2012, 16:19:57 POSLE PODNE
[quote author=
btw
[/quote]
sta ja znam u kakvu vojsku oce ic xD