Hrvatska dobila trećeg predsjednika

Započeo Correlli, Februar 18, 2010, 18:01:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

ma sta ti chris mlatis to je sovinizam i sta ja moran sad bit krscanin ovo je zemlja hrvata a ne vjernika, svaki covjek ima pravo vjerovat u sta oce ili nemora, ja nevjerujen a mogu se kladit u zivu glavu da san bolji od svih vas koji idete pokorno u crkvu i "molite se i cinite dobre stvari"...

Citat: Don Correlli poslato Februar 18, 2010, 18:54:11 POSLE PODNE
Citat: SampArena :: iYoko poslato Februar 18, 2010, 18:50:54 POSLE PODNE
Neku stvar zaboravljate. Hrvatska nije krscanska zemlja nego zemlja Hrvata. Svi vjernici i nevjernici su se kroz povjest zajedno borili. A znate sta me stvarno naljuti... Kad neko kaze "Nemoj njega on je Srbin, Rom, Hercegovac itd." KAKVE VEZE IMA? SVI SMO MI LJUDI! Ako je tebi djed bio u ratu jer to znaci da ti moras mrzit bilo koga danas zivi tamo?
Naravno da je Hrvatska zemlja Hrvata, uvijek će i biti ako dragi Bog da, ali 90% Hrvata je rimokatoličke vjere.

Citat: ExtremePower poslato Februar 18, 2010, 18:44:03 POSLE PODNE
Nemam nista protiv hercegovaca ni bosanaca ni ostalih samo mislim da niko iz dijaspore nebi trebo(smio) glasati jer mi zivimo u HRV. ne vi mi ovdje placamo porez ne vi sta nama ima neko drugi iz drugih drzava odlucivati(glasati) kako cemo mi zivjeti u hrv. po meni je to i vise nego sramotno....
Hercegovski Hrvati su pomogli stvarati ovu Hrvatsku, i sad da se njima ukidaju prava.. ne vidim razloga.
A zasto onda ti koji su se borili za tu drzavu nezive tamo?

Citat: JoeBullet v2.1
Ljudi, u skripti najvaznije vam koliko vam mod ima redaka/linija nije o cemu se radi, nego samo linije, ako vam mod ima vise linija bit ce vam i bolji!

Citat: Nik Delgad poslato Februar 18, 2010, 18:54:51 POSLE PODNE
Da iskreno kažem šta će meni dijaspora odlučivat kako ću ja živit u Hrvatskoj? Šta će meni sad neki hrvat koji živi u Njemačkoj odlučivat ko će mi bit predsjednik?

Ma ja, najlakse je tako, nema veze ako je taj iz Njemacke ili Hercegovine sudjelovao u ratu da bi se stvorila Hrvatska ili ako su mu clanovi obitelji poginuli za stvaranje ove drzave, to nema veze, to ionako nije vazno, ma ko jebe branitelje, bitno da je nasim guzicama dobro, a to sto su neciji roditelji, braca, sestre i rodaci izginuli da bi nama danas bilo dobro, ma to je manje vazno, ko ih jebe, oni su ionako danas mrtvi...

Uzak vam je spektar razmisljanja...

Citat: [SB]Gunjac poslato Februar 18, 2010, 18:55:39 POSLE PODNE
ma sta ti chris mlatis to je sovinizam i sta ja moran sad bit krscanin ovo je zemlja hrvata a ne vjernika, svaki covjek ima pravo vjerovat u sta oce ili nemora, ja nevjerujen a mogu se kladit u zivu glavu da san bolji od svih vas koji idete pokorno u crkvu i "molite se i cinite dobre stvari"...

Ja sam samo rekao da nije krscanstvo jedina vjera u hrvatskoj, to je i istina, btw ovaj razgovor bi mogli privest kraju jer ce na 5 strana ic :D

Citat: Soprano poslato Februar 18, 2010, 18:53:52 POSLE PODNE
Vidim stalno spominjete taj jebeni Engleski, jebo vas Engleski pa zato postoje prevoditelji, uostalom birali ste Mesica, sto tada nitko nije gledao na Engleski jezik, ocito niste culi Mesica kako barata engleskim jezikom, medutim tada nije smetalo da predsjednik bude netko tko ne zna Engleski, a sad odjednom smeta i to je jako vazno sto on ne zna Engleski, jbg nema ko prevoditi...
Sop, pošto si na faksu vjerovatno učio o povjesti malo puno više nego bilo tko trebao bi znati da engleski jezik zapravo čisto sranje, da su englezi kako moja prof kaže (NACISTI, FAŠISTI itd.), jer povjest o njima zna malo ljudi a njihov jezik je NAMETNUT svim zemljama svjeta. Ja osobno eng prezirem jer kada sam pročitao par stvari nisam mogao vjerovati, ali bit je da smo mi hrvati i da trebamo pričati SVOJ HRVATSKI jezik a ne neke strane i nametljive, jer naš jezik je bogatiji od engleskoh 10000000 puta...
Poslednja Izmena: Februar 18, 2010, 18:58:28 POSLE PODNE od Zan Mandic

Citat: [BM]Baja poslato Februar 18, 2010, 18:56:06 POSLE PODNE
Citat: Don Correlli poslato Februar 18, 2010, 18:54:11 POSLE PODNE
Citat: SampArena :: iYoko poslato Februar 18, 2010, 18:50:54 POSLE PODNE
Neku stvar zaboravljate. Hrvatska nije krscanska zemlja nego zemlja Hrvata. Svi vjernici i nevjernici su se kroz povjest zajedno borili. A znate sta me stvarno naljuti... Kad neko kaze "Nemoj njega on je Srbin, Rom, Hercegovac itd." KAKVE VEZE IMA? SVI SMO MI LJUDI! Ako je tebi djed bio u ratu jer to znaci da ti moras mrzit bilo koga danas zivi tamo?
Naravno da je Hrvatska zemlja Hrvata, uvijek će i biti ako dragi Bog da, ali 90% Hrvata je rimokatoličke vjere.

Citat: ExtremePower poslato Februar 18, 2010, 18:44:03 POSLE PODNE
Nemam nista protiv hercegovaca ni bosanaca ni ostalih samo mislim da niko iz dijaspore nebi trebo(smio) glasati jer mi zivimo u HRV. ne vi mi ovdje placamo porez ne vi sta nama ima neko drugi iz drugih drzava odlucivati(glasati) kako cemo mi zivjeti u hrv. po meni je to i vise nego sramotno....
Hercegovski Hrvati su pomogli stvarati ovu Hrvatsku, i sad da se njima ukidaju prava.. ne vidim razloga.
Jer su mozda zivjeli i prije u Hercegovini ali su svakako Hrvati, i jer je Hercegovina trebala biti pripojena Hrvatskoj, a jbg na kraju nije, i nisu Hercegovci tome krivi... A vjerovatno onda nisu bili ni u mogucnosti zivjeti u Hrvatskoj poslije, jer su vjerovali da ce Hercegovina biti pripojena, odrekli su se nekadasnje Herceg Bosne da bi nastala HR.

Citat: Zan Mandic poslato Februar 18, 2010, 18:58:00 POSLE PODNE
Vidim stalno spominjete taj jebeni Engleski, jebo vas Engleski pa zato postoje prevoditelji, uostalom birali ste Mesica, sto tada nitko nije gledao na Engleski jezik, ocito niste culi Mesica kako barata engleskim jezikom, medutim tada nije smetalo da predsjednik bude netko tko ne zna Engleski, a sad odjednom smeta i to je jako vazno sto on ne zna Engleski, jbg nema ko prevoditi...
Sop, pošto si na faksu vjerovatno učio o povjesti malo puno više nego bilo tko trebao bi znati da engleski jezik zapravo čisto sranje, da su englezi kako moja prof kaže (NACISTI, FAŠISTI itd.), jer povjest o njima zna malo ljudi a njihov jezik je NAMETNUT svim zemljama svjeta. Ja osobno eng prezirem jer kada sam pročitao par stvari nisam mogao vjerovati, ali bit je da smo mi hrvati i da trebamo pričati SVOJ HRVATSKI jezik a ne neke strane i nametljive, jer naš jezik je bogatiji od engleskoh 10000000 puta...

Ali je hrvatski jezik zato i tezi od engleskog...

HAhah trebalo je za Prdjednika Božu Hajduka

mislim da bi bio naj bolji hahah ili Čobanković-a hahahahah

Correlli

Citat: [SB]Gunjac poslato Februar 18, 2010, 18:55:39 POSLE PODNE
Crkva i vjera nema ništa sa time. Ja vjerujem u Boga ali ne pamtim kad sam zadnji put otišao u crkvu, jedino sada idem nekad otkad je Hrvatska Katolička Misija i u Sloveniji.

Citat: [BM]Baja poslato Februar 18, 2010, 18:56:06 POSLE PODNE
Zato jer možda ne mogu ili ne žele? Pogledaj samo kako neki Hrvati iz Hrvatske gledaju na druge Hrvate koji ne žive u Hrvatskoj. Ne smatraju ih za prave Hrvate.

Citat: [SB]Gunjac poslato Februar 18, 2010, 18:58:57 POSLE PODNE
ma triba vas sve na goli otok stavit
Jugoslavije nema više i ako Bog da neće je nikad više biti.
Poslednja Izmena: Februar 18, 2010, 19:02:44 POSLE PODNE od Don Correlli

To nije presudna stvar u biranju predsjednika, medutim vidim da nekima je. Engleski je totalno nametnut, medutim kad razmislim, Engleska i zidovi upravljaju cijelim svijetom i o svemu odlucuju, mi smo samo njihove male kolonije i dan danas, samo mi to jos ne shvacamo.

iYoko

Nema veze sad tu kakav je nas jezik niti kak je dosao Engleski jezik. Cinjenica je da su imali trecinu zemaljske kugle u doba 19.-20.st i isto tako je Amerika koja u principu upravlja svijetom a ne samo sobom, koristi Engleski jezik. Pa je normalno da je ubrojen u svijetkse jezike (Eng, Ger, Ita, Fra ...). I ako se cijeli svijet sa medjusobnim odnosima koristi njime bilo bi normalno da prijedsijednik ima znananja engleskog. Pa jbt za konobara ga moras znat a kamoli za prijedsijednika.

Citat: °|Chris|° poslato Februar 18, 2010, 18:59:41 POSLE PODNE

Ali je hrvatski jezik zato i tezi od engleskog...
Hoču reči, da engelski nije bitan, onaj koji zna pravi hrvatski jezik a znaju ga samo prof Hrvatskog i znanstvenici jer oni ga koriste svakodnevno, je pravi hrvat i njemu ne treba nikakav engleski jer on nije englez nego hrvat

Citat: Soprano poslato Februar 18, 2010, 18:56:53 POSLE PODNE
Citat: Nik Delgad poslato Februar 18, 2010, 18:54:51 POSLE PODNE
Da iskreno kažem šta će meni dijaspora odlučivat kako ću ja živit u Hrvatskoj? Šta će meni sad neki hrvat koji živi u Njemačkoj odlučivat ko će mi bit predsjednik?

Ma ja, najlakse je tako, nema veze ako je taj iz Njemacke ili Hercegovine sudjelovao u ratu da bi se stvorila Hrvatska ili ako su mu clanovi obitelji poginuli za stvaranje ove drzave, to nema veze, to ionako nije vazno, ma ko jebe branitelje, bitno da je nasim guzicama dobro, a to sto su neciji roditelji, braca, sestre i rodaci izginuli da bi nama danas bilo dobro, ma to je manje vazno, ko ih jebe, oni su ionako danas mrtvi...

Uzak vam je spektar razmisljanja...
Da šta ako taj baš iz Njemačke nije sudjelovao u ratu i nikad nije bio u hrvatskoj? Pa neće mi on odlučivat kao šta sam rekao. I da ja imam poštovanje prema braniteljima jer mi je i tata bio branitelj.

Citat: SampArena :: iYoko poslato Februar 18, 2010, 19:02:06 POSLE PODNE
Nema veze sad tu kakav je nas jezik niti kak je dosao Engleski jezik. Cinjenica je da su imali trecinu zemaljske kugle u doba 19.-20.st i isto tako je Amerika koja u principu upravlja svijetom a ne samo sobom, koristi Engleski jezik. Pa je normalno da je ubrojen u svijetkse jezike (Eng, Ger, Ita, Fra ...). I ako se cijeli svijet sa medjusobnim odnosima koristi njime bilo bi normalno da prijedsijednik ima znananja engleskog. Pa jbt za konobara ga moras znat a kamoli za prijedsijednika.

Ja opet pitam, kad je biran Mesic onda nije bio potreban Engleski??? Tada je cijeli svijet govorio na Hrvatskom?
Nije bitan jezik, puno bitnijih stvari ima, i prije Engleski nije bio toliko nametnut, prije 30 ili 40 godina, a recimo da je Bandic ta generacija od prije 30-40 godina, pa u njegovo vrijeme se mozda ucio Ruski, ili neki drugi jezik a ne engleski, pa ne znam sta ocekujete...