Hrvatska dobila trećeg predsjednika

Započeo Correlli, Februar 18, 2010, 18:01:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Don Correlli poslato Februar 18, 2010, 18:22:19 POSLE PODNE
Jesu da, neki više a neki manje. Nitko nije danas pošten više.
Pa kako če biti pošten kada jedan ukrade pa ovaj vidi, aha vidi ovaj ukrao nitko ga nije skužio idem i ja i pokradu svi nešta i drže se svi skupa i tko im šta može ? Nitko ništa...

iYoko

Citat: Soprano poslato Februar 18, 2010, 18:19:21 POSLE PODNE
Citat: Nik Delgad poslato Februar 18, 2010, 18:14:24 POSLE PODNE
Sry na riječniku ali Bandić je za kurac samo bi osramotio Hrvatsku.

Zato mislim da ce nas Josipovic izvuci iz konzerve... Ali samo u jos manju konzervu ce nas prebaciti... Ionako je rekao da ce pocrveniti Hrvatsku... A Bandic za razliku od njega mozda nije obrazovan kao on, tj Bandic je dijete siromasne obitelji iz Hercegovine, medutim covjek je bio uporan i snalazljiv i dogurao je tamo gdje je sad, mozda mu svaka odluka nije bila ispravna ali tko je danas savrsen, ali sam siguran da bi taj covjek vodio drzavu u pravom smjeru... Neki ce reci da je lopov i sl. a da ja onda pitam, koji je to danas na vlasti a ne krade? Ne postoji, razlika je samo sto netko vise, netko manje, a na kraju se svodi na isto jer si ukrao, samo ima u HR puno vecih riba sto se tice krade... Ali razlika je i kad krades i radis nesto korisno, i razlika je kad dodu na vlast i SAMO kradu a ne rade nista korisno. Uostalom, da od vas netko dode na vlast, znate svi da vam mandat traje odredeno vrijeme i da ste kad zavrsi mandat opet kurac, pa da vas ja sad pitam, bi li vi dok ste na vlasti radili i nesto u korist za sebe pa koliko toliko... Ja prvi BI, a vjerujem da bi i ostali... Zato...
Ja nisam mislio da je Bandic nesnalazljiv ili nesposoban. Nego svojim ponasanjem i svojim govorom podsjeca na 'tipicnog Balkanca' a to i nije dobro za covjeka koji vodi drzavu, ma kakva god ona bila. Aludairam na njegovo ponasanje kada je pao na polaganju vjenca i na kraju u carapama puzao. Za covjeka koji progovara covjekoljublje i bogoljublje. S tim se nedostojanstveno ponasao prema ljudima koji su dali vlastite zivote za danasnje dane. (Trebao se samo noramalno i fino ustati i pristojno poloziti vijence ili pricekati malo i zaobici ako je sklisko) A to sto je on 'vjernik' nema nikakve veze. Dakle Josipovic nije ateist nego on nema spoznaje o bogu. Drugim rijecima, moli se slavi Bozic, Uskrs itd. ali nema one potpune vjere u boga. A statistike kazu da je tako i sa 50% Hrvata.

Correlli

Citat: [SB]Gunjac poslato Februar 18, 2010, 18:25:33 POSLE PODNE
i jos nesto Correlli za tvoju informaciju Josipovic nije ateist nego agnostik a to je velika razlika ateizam negira postojanje boga, agnosticizam priznaje visu silu tj. boga u bilo kojem obliku a ne priznaje nikoju vjeru........

Znam da je on agnostik, ali za mene je to isto. I to je neki oblik ateizma, samo da nije tako strog ko ateizam. On ne vjeruje u Boga a opet govori "Tako mi Bog pomogao".

iYoko

Citat: Don Correlli poslato Februar 18, 2010, 18:31:03 POSLE PODNE
Citat: [SB]Gunjac poslato Februar 18, 2010, 18:25:33 POSLE PODNE
i jos nesto Correlli za tvoju informaciju Josipovic nije ateist nego agnostik a to je velika razlika ateizam negira postojanje boga, agnosticizam priznaje visu silu tj. boga u bilo kojem obliku a ne priznaje nikoju vjeru........

Znam da je on agnostik, ali za mene je to isto. I to je neki oblik ateizma, samo da nije tako strog ko ateizam. On ne vjeruje u Boga a opet govori "Tako mi Bog pomogao".
Kao sto sam rekao. On slavi sve blagdane i ima postovanja prema Bogu i prema vjernicima. To "Tako mi Bog pomogao" on nemoze mjenjati (tehnicki moze ali zasto mjenjat ustav?) Nego mislim da je to korak naprijed za inace konzervativnu Hrvatsku sto smo dozvolili da nam agnostik bude predsijednik.

Correlli

Citat: [SB]Gunjac poslato Februar 18, 2010, 18:33:25 POSLE PODNE
pa to je reka jer tako pise u prisezi -.-

Znam da tako piše u prisezi, ali za mene to opet nema smisla. Ja da ne vjerujem u Boga, onda nebi to ni rekao, ustvari nebi se ni kandidirao vjerojatno.
Poslednja Izmena: Februar 18, 2010, 18:36:01 POSLE PODNE od Don Correlli

nastoe

Ja sam iz ZG-a i vidio sam josipovica u par navrata, a sa bandicem sam bio i prico jako mi je zao sta nije ispao bandic jer je on kako je sam reko "Covjek iz zivota, a ne iz knjige" josipovic stalno vraca na ono da zna engleski ali hrvatskoj netreba prijedsednik koji ce znati eng. a ne vlasiti jezik nego hrv. treba predsjednik koji ce gledati na malog covjeka....A oni stalno govore "Mi nismo balkanci" aa oni nas cine balkancima....Ateist je prijedsednik jedne katolicke drzave i kada je davao obecanje kaze "Tako mi bog pomogao" hahahahha  :-\

ja bi to izbacija iz prisege, sta bog, crkva i vjera imaju sa politikon...i nisu svi vjernici ni krscani

iYoko

Citat: Don Correlli poslato Februar 18, 2010, 18:35:24 POSLE PODNE
Citat: [SB]Gunjac poslato Februar 18, 2010, 18:33:25 POSLE PODNE
pa to je reka jer tako pise u prisezi -.-

Znam da tako piše u prisezi, ali za mene to opet nema smisla. Ja da ne vjerujem u Boga, onda nebi to ni rekao, ustvari nebi se ni kandidirao vjerojatno.
Pa to je super sto se kandidirao i uspio. Obama (losi primjer al eto...) da je mislio "A crnac sam necu se ni kandidairat" nebi nikad uspio.

Ne znam... Znam samo da Hercegovci nisu birali Mesica, samo hvala Bogu mandat mu je prosao pa ga sami ocjenite kakav je bio.
Samo mi recite, da li postoji igdje na svijetu predsjednik i da li je ikad u povijesti postojao predsjednik koji je isao svjedociti protiv svoje drzave (U nasem slucaju mesic je isao u Haag svjedociti protiv svoje drzave), naravno da NE postoji...

Sto se tice Josipovica, malo znate o njemu.
Recite mi kakav je to covjek koji je pomagao Haaskom sudu pisati optuznice protiv hrvatskih generala, koji je napisao 75% svih optuznica protiv HR generala i koji je radio za Haaski sud i dobivao placu za njih. Takoder se natjecao da postane Haaski sudac, medutim nije uspio.
Takoder, kad je Jugoslavija pucala i raspadala se, Racan je to uocio na vrijeme i krenuo je u osnivanje SDP-a, medutim Josipovicu se nije tada svidala ideja raspada Jugoslavije, pa se on takoder tada suprostavlja Racanu.
I da danas taj covjek upravlja Hrvatskom, pa mislim da su se svi oni koji su poginuli u ratu za stvaranje RH, u trenutku kad je on postao predsjednik "okrenuli u grobu".

nastoe

Citat: [SB]Gunjac poslato Februar 18, 2010, 18:37:41 POSLE PODNE
ja bi to izbacija iz prisege, sta bog, crkva i vjera imaju sa politikon...i nisu svi vjernici ni krscani
Oprosti, mozda nisu svi krscani i vjernici u tome se slazem ali hrv. je katolicka zemlja zato ako neko nije katlolik a zivi u hrv. i ne zeli krscanstvo onda nema sta raditi u hrv. ne kazem da sada on mora postati katolik ali mora postivati katolicanstvo....

Ma oni su svi malo na mozak onako, najbolji predsjednik bi bio ja ;D, mislim da nece moci drzavu popraviti previse josipovic...i mislim kako je rekao...bit cu uzoran predsjednik i moja obitelj nece imati koristi od mojeg statusa, nece KU***!, to sigurno nije istina,...
Poslednja Izmena: Februar 18, 2010, 18:41:47 POSLE PODNE od °|Chris|°

Citat: ExtremePower poslato Februar 18, 2010, 18:40:48 POSLE PODNE
Oprosti, mozda nisu svi krscani i vjernici u tome se slazem ali hrv. je katolicka zemlja zato ako neko nije katlolik a zivi u hrv. i ne zeli krscanstvo onda nema sta raditi u hrv. ne kazem da sada on mora postati katolik ali mora postivati katolicanstvo....

Ajme šta ti pričaš gluposti. Ovo je slobodna zemlja može živit ko hoće, sad da sam ja na primjer budist moram van Hrvatske?
Poslednja Izmena: Februar 18, 2010, 18:45:28 POSLE PODNE od Nik Delgad

Correlli

Citat: SampArena :: iYoko poslato Februar 18, 2010, 18:37:54 POSLE PODNE
Pa to je super sto se kandidirao i uspio. Obama (losi primjer al eto...) da je mislio "A crnac sam necu se ni kandidairat" nebi nikad uspio.
Bojim se da nisi shvatio moj post.

90% Hrvata je katolika, i Hrvatska je katolička zemlja. Nemaju ni Bog ni Crkva ništa sa politikom, ali imaju sa našom zemljom i našim narodom.

Citat: Soprano poslato Februar 18, 2010, 18:39:42 POSLE PODNE
Sto se tice Josipovica, malo znate o njemu.
Recite mi kakav je to covjek koji je pomagao Haaskom sudu pisati optuznice protiv hrvatskih generala, koji je napisao 75% svih optuznica protiv HR generala i koji je radio za Haaski sud i dobivao placu za njih. Takoder se natjecao da postane Haaski sudac, medutim nije uspio.
Takoder, kad je Jugoslavija pucala i raspadala se, Racan je to uocio na vrijeme i krenuo je u osnivanje SDP-a, medutim Josipovicu se nije tada svidala ideja raspada Jugoslavije, pa se on takoder tada suprostavlja Racanu.
I da danas taj covjek upravlja Hrvatskom, pa mislim da su se svi oni koji su poginuli u ratu za stvaranje RH, u trenutku kad je on postao predsjednik "okrenuli u grobu".
Valjda.. Zbog takvih ljudi kao što su Sanader i Mesić naši heroji ginu po Haškim zatvorima.

nastoe

Nemam nista protiv hercegovaca ni bosanaca ni ostalih samo mislim da niko iz dijaspore nebi trebo(smio) glasati jer mi zivimo u HRV. ne vi mi ovdje placamo porez ne vi sta nama ima neko drugi iz drugih drzava odlucivati(glasati) kako cemo mi zivjeti u hrv. po meni je to i vise nego sramotno....