Hrvatska dobila trećeg predsjednika

Započeo Correlli, Februar 18, 2010, 18:01:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: ExtremePower poslato Februar 18, 2010, 18:40:48 POSLE PODNE
Citat: [SB]Gunjac poslato Februar 18, 2010, 18:37:41 POSLE PODNE
ja bi to izbacija iz prisege, sta bog, crkva i vjera imaju sa politikon...i nisu svi vjernici ni krscani
Oprosti, mozda nisu svi krscani i vjernici u tome se slazem ali hrv. je katolicka zemlja zato ako neko nije katlolik a zivi u hrv. i ne zeli krscanstvo onda nema sta raditi u hrv. ne kazem da sada on mora postati katolik ali mora postivati katolicanstvo....

Slazem se, Hrvatska je katolicka zemlja i to se mora postivati, jer ako nestane vjere i svega toga, nas identitet ce se izgubiti, jer crkva je ta koja potice i na vjeru i na pravednost i na brak i na djecu, nestane li crkve nestat ce i nas to vjerujte. A kao sto znate, Hrvati nikome ne brane nista, tj ima raznih vjera u HR, i nitko ih i ne dira, ali moraju postovati crkvu.

Nisam citao sve postove, ali meni on nije bas los, malo ga je po meni bandic zajebao u kampanji sa napadima, ali neznam viditi cemo sta ce biti s ovim, dosad je mesic bio tak tak, ali ovaj intelektualac :D viditi cemo :D

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

iYoko

Par stvari:
1. WTF?! Prijedsijednik a nezna Engleski??  ??? Pa kako ce on predstavljat drzavu ako nezna Engleski?  :D
2. Svjedocenje protiv hrvatskih generala je dobro jer je to ratni zlocin dakle ne dobra, nego losa stvar. I za razliku od Srba mi imamo dostojnosti rijesiti vlastite zlocince.
3. Jebes povjest. Dobar je covjek, zna biti ozbiljan a i salit se, pametan, obrazovan.

Što se tiče toga slažem se, stanovnici drugih država koji su nekoč bili hrvati i preselili se i dobili drugo državljanstvo nebi smjeli glasati jer oni nisu više "dio hrvatske" jer kao što je ExtremePower rekao, oni ne plačaju porez da bi odlučivali tko če im pomoči, jer njim aje bitno da taj netko tko bude njima da nešta, kurac njih boli za hr, jer da ih ne boli ostali bi i živjeli bi kao pravi Hrvati...

Citat: SampArena :: iYoko poslato Februar 18, 2010, 18:46:13 POSLE PODNE
Par stvari:
1. WTF?! Prijedsijednik a nezna Engleski??  ??? Pa kako ce on predstavljat drzavu ako nezna Engleski?  :D
2. Svjedocenje protiv hrvatskih generala je dobro jer je to ratni zlocin dakle ne dobra, nego losa stvar. I za razliku od Srba mi imamo dostojnosti rijesiti vlastite zlocince.
3. Jebes povjest. Dobar je covjek, zna biti ozbiljan a i salit se, pametan, obrazovan.
Znaš šta ja mislim o Engleskom jeziku ?
MISLIM DA JE JEDAN OKUPATORSKI POREMEČENI JEZIK, koji se nameče svim zemljama svjeta, mnogo vas nema pojma tko su pravi englezi, možda sop i ovi koji su po faksu i imaju povjest znaju, ali svjet nezna da su to zapravo največi lopovi i NAJMANJA demokratska zemlja ijako se predstavlja kao NAJVEČA.
A što se tiče sporazumjevanja pa može pomoču njemačkoga koji je puno bolji od eng...
Poslednja Izmena: Februar 18, 2010, 18:51:24 POSLE PODNE od Zan Mandic

hrv. je katolicka zemlja zato ako neko nije katlolik a zivi u hrv. i ne zeli krscanstvo onda nema sta raditi u hrv.

to je sovinisticko misljenje......i ja san ateist i ko mi moze zabranit da zivin u zemlji za koju su se moju preci borli

Correlli

Za neke ljude prvo treba dokazati da su zločinci pa tek onda možemo reći: gledaj, on je ratni zločinac.

Sve je to nula ako on nebude činio dobro za Hrvatsku državu i Hrvatski narod.

Citat: Zan Mandic poslato Februar 18, 2010, 18:47:17 POSLE PODNE
stanovnici drugih država koji su nekoč bili hrvati i preselili se i dobili drugo državljanstvo
A danas kao nisu više Hrvati? Nema veze kakvo ti imaš državljanstvo.
Poslednja Izmena: Februar 18, 2010, 18:49:46 POSLE PODNE od Don Correlli

de dobro je kad mi neko kaže da je za bandica najraÄ'e bi stavio dvocijevku na glavu i propuco se !!!!
1)
pa on ne zna pričat, kako možeÅ¡ imat predsjednika koji ne zna pričat i joÅ¡ najjača izjava kaže lik ja bi u svijetu pričao hrvatski glupan a nezna ni hrvatski kako ćeÅ¡  pričat kad ne znaÅ¡ nas jezik looool
2)
lik nema pojma o hrvatskoj ne zna niti jednog diplomata koji predstavlja hrvatsku u svijetu a da ne spominjem generale i tak ta neka bitna mjesta
3)
ovo sam zaboravio staviti na prvo mjesto ne zna hrvatsku himnu kad su ga pitali da izrecitira on nije dok su drugi svi izrecitirali izvlačio se

ovo govorim za one koji su za bandica i onda naravno odgovor bude pa kad su svi lopovi :S
Poslednja Izmena: Februar 18, 2010, 18:50:53 POSLE PODNE od Bugs_Bunny
LG ip- 188.40.57.132:7704
uskoro i rpg

Citat: [SB]Gunjac poslato Februar 18, 2010, 18:47:27 POSLE PODNE
hrv. je katolicka zemlja zato ako neko nije katlolik a zivi u hrv. i ne zeli krscanstvo onda nema sta raditi u hrv.

to je sovinisticko misljenje......i ja san ateist i ko mi moze zabranit da zivin u zemlji za koju su se moju preci borli

Inace u hr ima i drugih vjera, istina u manjoj kolicini ali ima...to znaci da oni moraju ici cao iz hr jer nisu krscanske vjere...ovo ti nije bas nesto od misljena  :o ::)

Citat: ExtremePower poslato Februar 18, 2010, 18:44:03 POSLE PODNE
Nemam nista protiv hercegovaca ni bosanaca ni ostalih samo mislim da niko iz dijaspore nebi trebo(smio) glasati jer mi zivimo u HRV. ne vi mi ovdje placamo porez ne vi sta nama ima neko drugi iz drugih drzava odlucivati(glasati) kako cemo mi zivjeti u hrv. po meni je to i vise nego sramotno....

Zato jer smo i mi Hrvati i mi HR smatramo svojom drzavom, i Franjo je htio pripojiti nas Hrvatskoj, medutim Daytonskim sporazumom je odluceno drukcije, ali je takoder odluceno da se RH mora brinuti o Hrvatima u BiH i da oni imaju odredena prava. Medutim vidim da se svaki dan ta prava ukidaju, tj da su sve manja i manja, Hrvati u BiH nemaju ni blizu onoga sto im je obecano cak ni unutar BiH, sad im ukidaju sve i u HR, pa pitam se onda gdje ce ostati, sta ce s njima biti...
U svakom slucaju ukidalo bi se sada i dvojno drzavljanstvo, medutim kad Buntic, Alilovic i Cilic igraju, e onda ih svi zovu Hrvatima koji kao da su rodeni usred Zagreba i tada se ne spominje dvojno drzavljanstvo i tada vam valjamo...

iYoko

Neku stvar zaboravljate. Hrvatska nije krscanska zemlja nego zemlja Hrvata. Svi vjernici i nevjernici su se kroz povjest zajedno borili. A znate sta me stvarno naljuti... Kad neko kaze "Nemoj njega on je Srbin, Rom, Hercegovac itd." KAKVE VEZE IMA? SVI SMO MI LJUDI! Ako je tebi djed bio u ratu jer to znaci da ti moras mrzit bilo koga danas zivi tamo?
Poslednja Izmena: Februar 18, 2010, 18:57:03 POSLE PODNE od SampArena :: iYoko

Vidim stalno spominjete taj jebeni Engleski, jebo vas Engleski pa zato postoje prevoditelji, uostalom birali ste Mesica, sto tada nitko nije gledao na Engleski jezik, ocito niste culi Mesica kako barata engleskim jezikom, medutim tada nije smetalo da predsjednik bude netko tko ne zna Engleski, a sad odjednom smeta i to je jako vazno sto on ne zna Engleski, jbg nema ko prevoditi...

Correlli

Citat: SampArena :: iYoko poslato Februar 18, 2010, 18:50:54 POSLE PODNE
Neku stvar zaboravljate. Hrvatska nije krscanska zemlja nego zemlja Hrvata. Svi vjernici i nevjernici su se kroz povjest zajedno borili. A znate sta me stvarno naljuti... Kad neko kaze "Nemoj njega on je Srbin, Rom, Hercegovac itd." KAKVE VEZE IMA? SVI SMO MI LJUDI! Ako je tebi djed bio u ratu jer to znaci da ti moras mrzit bilo koga danas zivi tamo?
Naravno da je Hrvatska zemlja Hrvata, uvijek će i biti ako dragi Bog da, ali 90% Hrvata je rimokatoličke vjere.

Citat: ExtremePower poslato Februar 18, 2010, 18:44:03 POSLE PODNE
Nemam nista protiv hercegovaca ni bosanaca ni ostalih samo mislim da niko iz dijaspore nebi trebo(smio) glasati jer mi zivimo u HRV. ne vi mi ovdje placamo porez ne vi sta nama ima neko drugi iz drugih drzava odlucivati(glasati) kako cemo mi zivjeti u hrv. po meni je to i vise nego sramotno....
Hercegovski Hrvati su pomogli stvarati ovu Hrvatsku, i sad da se njima ukidaju prava.. ne vidim razloga.
Poslednja Izmena: Februar 18, 2010, 18:54:43 POSLE PODNE od Don Correlli

Da iskreno kažem šta će meni dijaspora odlučivat kako ću ja živit u Hrvatskoj? Šta će meni sad neki hrvat koji živi u Njemačkoj odlučivat ko će mi bit predsjednik?

Citat: SampArena :: iYoko poslato Februar 18, 2010, 18:50:54 POSLE PODNE

Ma nema to veze, to svakako ne treba mrziti nekoga radi toga, mislim svugdje ima i dobrih i losih ljudi, ali na kraju krajeva sad nije rasprava o tome...

nastoe

Niko nevjernicima ne brani da zive u RH, niti oce nego oni se moraju donekle pomiriti da je hrv. katolicka zemlja i da to moraju postivati, iYoko hrv. je zemlja hrvata i istina je da su se borili i vjernici i katlolici ali isto tako znaj da hrv. JE katolicka zemlja i da je vise od 89% hrvata katolici....Ljudima koji su prije zivjeli u hrv. oni se mogu smatrati hrv. ali ako oni sada zive negdje drugdje znaci ne placaju porez u hrv. sta onda oni imaju meni birati predsjednika pa daj malo pogledajte u kojoj NORMALNOJ(sredjenoj) drzavi to ima???? I daj se nemojte svadati ko mala djeca....