Glavni razgovor #14

Započeo ...Neno..., Januar 17, 2012, 13:20:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: panameR. poslato Januar 27, 2012, 21:56:35 POSLE PODNE
Citat: Nxidza poslato Januar 27, 2012, 21:53:58 POSLE PODNE
Srbijaaaa,Srbijaaaa... Idemo u finale bre !!! :D
po prvi put u 100 godina? Bravo hehe :D
I da je 500 mi smo vas pobedili,sto se tice namestanja sto je neko rekao ...Nemam reci,pogledajte samo igru Srpskih Reprezentativaca u drugom poluvremenu i shvaticete neke stvari ! ;)

Btw,nisam zapoceo nikakvu svadju samo sam odgovorio na post normalno  ... :D

Ode ja tebi uperit laser u oči pa zabijaj golove i brani ih , može?
Poslednja Izmena: Januar 27, 2012, 22:15:57 POSLE PODNE od Get busy living or Get busy dying
"I'm a loser and a user so I don't need no accuser" - Billie Joe Armstrong

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

Gotovo je priča o tekmi.... kraj - gotovo  :-X

Citat: eXtrem Don_Sergio poslato Januar 27, 2012, 22:14:10 POSLE PODNE
Aj idem dalje da pratim forum :P Pametnije mi je da sutim :P hahaha
Možda je bolje izbjeć postanje u ovakvoj situaciji  :D

Citat: Nxidza poslato Januar 27, 2012, 22:14:32 POSLE PODNE
I da je 500 mi smo vas pobedili,sto se tice namestanja sto je neko rekao ...Nemam reci,pogledajte samo igru Srpskih Reprezentativaca u drugom poluvremenu i shvaticete neke stvari ! ;)

Ok  :)
Poslednja Izmena: Januar 27, 2012, 22:17:30 POSLE PODNE od [RS] K4[Я]!K3™

[]Flynâ„¢

*

Never look down on anybody unless you're helping them up.

Karike, aj sad lepo svim Srbima daj zabranu pisanja i podeli banove. Mislim da je tako najbolje  ;)

Ne vidim razloge zasto im brises postove i kaznjavas? Pa brate srecni su zbog pobede svoje Drzave, naravno da ce tu srecu pokazati. I Gotti je isto napisao velikim slovima pa stim nista.

Upozorenje - dok ste kucali poslato je 3 nova odgovora. Možda ćete želeti da izmenite svoju poruku.

Sergio_Don

Trazi neko OZBILJNOG skriptera (pomocnog ili bilo kojeg) nemogu vise izdrzati dosada me ubija

Aj dosta vise rasprave iz utakmice!!!!

Citat: Nxidza poslato Januar 27, 2012, 22:14:32 POSLE PODNE
Citat: panameR. poslato Januar 27, 2012, 21:56:35 POSLE PODNE
Citat: Nxidza poslato Januar 27, 2012, 21:53:58 POSLE PODNE
Srbijaaaa,Srbijaaaa... Idemo u finale bre !!! :D
po prvi put u 100 godina? Bravo hehe :D

jahhah dobro kaze ovaj lik gore prvi put u 100 god. slusaj ovo............ Mi smo dobili vecu pobjedu... ♥ ♥ HRVATSKA ♥ ♥

nemoj mi opet obrisat post neka se vidi...mogu oni pisat protiv nas mozemo i mi.

K4[Я]!K3

*

@Error, ja mislim da si upravo i ti dobio zabranu pisanja  :)

Citat: [CЯP]joXy_ poslato Januar 27, 2012, 22:17:55 POSLE PODNE
Karike, aj sad lepo svim Srbima daj zabranu pisanja i podeli banove. Mislim da je tako najbolje  ;)

Ne vidim razloge zasto im brises postove i kaznjavas? Pa brate srecni su zbog pobede svoje Drzave, naravno da ce tu srecu pokazati. I Gotti je isto napisao velikim slovima pa stim nista.

Upozorenje - dok ste kucali poslato je 3 nova odgovora. Možda ćete želeti da izmenite svoju poruku.
Posljednja opomena i za tebe, gotti je napisao i u nastavku posta jedan veliki text koji ti očito nisi sposoban pročitat  :)

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Citat: [RS] K4[Я]!K3â,,¢ poslato Januar 27, 2012, 22:21:07 POSLE PODNE
@Error, ja mislim da si upravo i ti dobio zabranu pisanja  :)

Citat: [CЯP]joXy_ poslato Januar 27, 2012, 22:17:55 POSLE PODNE

Posljednja opomena i za tebe, gotti je napisao i u nastavku posta jedan veliki text koji ti očito nisi sposoban pročitat  :)

Koji djavo je sa tobom dok ja smisljam malo duzi text pa da mu ja lupnem zabranu ti me preteknes, moracu i tebe sad da banujem pa da opet budem najbrzi, njaa :D  :D
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

K4[Я]!K3

*

Pa ja se sat'ro kaznjavajući.. vidim nema te  pa reko da kolegi održim GL u voznom stanju  :P

Gotti747

*

Citat: [RS] K4[Я]!K3â,,¢ poslato Januar 27, 2012, 22:25:11 POSLE PODNE
Pa ja se sat'ro kaznjavajući.. vidim nema te  pa reko da kolegi održim GL u voznom stanju  :P

Ovde ne moze SMOD da se istusira a da ne nastane 3. svetski rat (tj balkanski) :D
Poslednja Izmena: Januar 27, 2012, 22:28:12 POSLE PODNE od [TL:RP] Gotti747
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

K4[Я]!K3

*

Smirila se situacija, tj. ja sam je smirio i više nema ovih frajera do sutra :D

Citat: [TL:RP] Gotti747 poslato Januar 27, 2012, 22:27:18 POSLE PODNE
Citat: [RS] K4[Я]!K3â,,¢ poslato Januar 27, 2012, 22:25:11 POSLE PODNE

Ovde ne moze SMOD da se istusira a da ne nastane 3. svetski rat (tj balkanski) :D

hahaha...strasno

Gotti747

*

Citat: [RS] K4[Я]!K3â,,¢ poslato Januar 27, 2012, 22:28:51 POSLE PODNE

Do sutra?
Jesi ucio ti da brojis, ahhaha :D

Paco

Citat: [TL:RP] Gotti747 poslato Januar 27, 2012, 22:33:05 POSLE PODNE
Citat: [RS] K4[Я]!K3â,,¢ poslato Januar 27, 2012, 22:28:51 POSLE PODNE

Do sutra?
Jesi ucio ti da brojis, ahhaha :D

Sad si osramotio covjeka  :'( :'( :'( :'(

povlacim sliku :DD

Poslednja Izmena: Januar 27, 2012, 22:35:50 POSLE PODNE od panameR.
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_