[FS] AntiCheat - Balkan Security v0.9 - UPDATE (26.8.2012)

Započeo [BR]Maki187, Decembar 24, 2011, 21:32:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja sam ti samo dao prijedlog kako bi joÅ¡ viÅ¡e poboljÅ¡ao svoju skriptu.. Evo ja sam skinuo tu tvoju filterskriptu pa ju polako ureÄ'ujem i ne brini, neću micati creditse! :D

Citat: ♥Chuck♥ poslato April 16, 2012, 00:15:09 PRE PODNE
Ja sam ti samo dao prijedlog kako bi joÅ¡ viÅ¡e poboljÅ¡ao svoju skriptu.. Evo ja sam skinuo tu tvoju filterskriptu pa ju polako ureÄ'ujem i ne brini, neću micati creditse! :D

hvala za predlog, nego gledaj, nije meni problem credits, da li ej oanj k oga koristi napisao da ga je on pravio, ili pera, nevazno, meni je vazno samo da ostane ime AC-Balkan Security, jer kad neko vidi ime tog ac-a, moze da ga potrazi, i naleti, time ja dobija +1 korisnika AC-a...  :)

Maki ja koristim ovaj AntiCheat vrlo vrlo dobra FS i anticheat sve citeve sam testirao i sve detektuje nepostoji kuju nemoze da detektuje ja te molim da napravis novi v8.0 da popravi Air Brake zato sto nisi to sredio ako nisi znao samo da napomenem :)

Mislis v0.8, ne v8.0 :D

dok stignemo do v8.0, ja cu odavno napustiti samp  :D

Znam da ima jedna greska u airbrake(kad si afk), to bi sve bilo fixano u v0.8...  ;)

Maki ja te molim da napravis to sto brze i da stavis ovde :) potrudi se i uradi u toku ove nedelje da bude gotovo :) ja bi bio sretan i opet imam dobar AntiCheat :)

[CM]Cundrajz

Ne sviÄ'a mi se jer ako koristim admin komande da nekome dam oruzje il nesto kicka me direkt -.-

Kikuje tebe ?

to je zato sto nisi procitao INSTALACIJA.txt , postoji zastita za admine koja uspesno radi, tj admin nemoze da bude kikovan ako si tamo uradio sta ti pise... a preko cega god da das igracu BAD WEAPONS, dobices kick, jer tome i sluzi bad weapons

bad weapons - oruzija koja se nikad nemogu dobiti na serveru, ti ako oces izbaci neka...

Testirao sam i sve radi! Odlično uraÄ'eno, 10/10!
Nešto vam nije jasno u vezi SA:MP servera? Posjetite PDF Pomoć u vezi SA:MP servera!

Nerazumem te kako se zajedno teleportujete ?

Sto se tice za vehicle repair, ako popravljas drugom igracu vozilo, onda moras umesto playerid, da stavis varijablu koja oznacava igraca u toj komandi

SetPVarInt(playerid, "PopravkaVozila", 1);

umesto playerid, stavi nesto drugo...

Sto se tice health hack-a, ne bi znao zasto imas taj problem, posto ga niko drugi nema, da li si siguran da se u tom pickup-u koj daje helte nalazi AC_BS_ ??

Jer nevidim drugo razlog zbog kog bi kikovalo

jedino sto jos mozes da uradis, jeste da odma ISPOD AC_BS_SetPlayerHealth u svom modu kod tog pickup-a, dodas

SetPVarFloat(playerid,"ZastitaHelta",1);

Ako ni tako nebude htelo, ne znam u cemu je problem, pojedini serveri ukljucujuci i moj koriste isti ovaj AC, i nema takvih problema :/

Citat: lion.pwn poslato Maj 01, 2012, 14:19:58 POSLE PODNE
Npr on sedi na G a ja vozim i ja se portam i kick ga

a jbg, vidis na taj nacin o teleportu nikad nisam razmisljao... to nemozes da "popravis", jer to nije port igraca unutar skripte... :/