[GM] Brutal Public |Nova Verzija Moda U Temi|

Započeo Lucic | Digital Hosting, Novembar 21, 2011, 17:05:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: |W| KombinatoR poslato Novembar 24, 2011, 18:28:16 POSLE PODNE
Citat: Eric_Mendez poslato Novembar 24, 2011, 18:26:05 POSLE PODNE
Citat: Sinesha poslato Novembar 23, 2011, 22:54:52 POSLE PODNE
Solidan GM,ali ne vidim za sta je ovde trebala jedna godina ?  ??? I da,Bp je zakljucan i pise da je otvaranje u subotu a ti kazes da se taj lik ostavio skriptanja?.. Pozz  :) :) :)
Nemislim ja bukvalno jedna godina Neznam ni ja tacno koliko to sam Napisao jer ja mislim tako Po mojoj nekoj proceni Jer je Mnogo puta otvarao server isi mod je bio I Uvek Sve bolji i bolji ali Admini koi su bili tada su sve Unistili..
pa server se opet otvara,ili se varam?
zasto je onda objavljen mod?
E to neznam Neigram vise Samp Reko mi je jovan ovako da napisem ja sam napisao Neznam sad sta on radi. Pitacu ga pa cu vam reci

Ima nekih sitnih bugova, koji se mogu popraviti u roku 4-5 sati svi ukupno, jer su uglavnom sitni bugovi, kao npr. pogresne koordinate za Textdraw /drink.
Last nick: Vectro64

a neznam Eo objavljen je i Nova Verzija Moda tu se nadam da nema bugova.....

Citat: |W| KombinatoR poslato Novembar 24, 2011, 18:28:16 POSLE PODNE
Citat: Eric_Mendez poslato Novembar 24, 2011, 18:26:05 POSLE PODNE
Citat: Sinesha poslato Novembar 23, 2011, 22:54:52 POSLE PODNE
Solidan GM,ali ne vidim za sta je ovde trebala jedna godina ?  ??? I da,Bp je zakljucan i pise da je otvaranje u subotu a ti kazes da se taj lik ostavio skriptanja?.. Pozz  :) :) :)
Nemislim ja bukvalno jedna godina Neznam ni ja tacno koliko to sam Napisao jer ja mislim tako Po mojoj nekoj proceni Jer je Mnogo puta otvarao server isi mod je bio I Uvek Sve bolji i bolji ali Admini koi su bili tada su sve Unistili..
pa server se opet otvara,ili se varam?
zasto je onda objavljen mod?
Mod je objavljen zbog jovanovog insistiranja,on je krenuo novi mod raditi koji je duplo bolji od ovog

Pozdrav

Zasto nemogu da se registrujem sa ovim modom?
Dodje do upisi datum rodjenja i ni makac.
Hvala na odgovoru

Citat: medijaa poslato Novembar 25, 2011, 03:24:34 PRE PODNE
Pozdrav

Zasto nemogu da se registrujem sa ovim modom?
Dodje do upisi datum rodjenja i ni makac.
Hvala na odgovoru
kakav bag objassni ljepo

Paco

Testao sam novu verziju i nako dobar mod ima nekih dobrih i losih strana

Pa problem je u tome sto nemozes ni poceti igrati ovj mod zato sto pri registraciji odmah zakoci na datumu rodjenja.Moze li se ovo ispraviti?pozz

Citat: medijaa poslato Novembar 25, 2011, 11:53:06 PRE PODNE
Pa problem je u tome sto nemozes ni poceti igrati ovj mod zato sto pri registraciji odmah zakoci na datumu rodjenja.Moze li se ovo ispraviti?pozz
Neznam kod mene je sve uredu