[OPROÅ TAJ]Impulse

Započeo Impulseâ„¢, April 04, 2012, 23:35:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dragi članovi ovoga foruma nakon 2 godine na ovom forumu moraću vas napustiti.U nardenom tekstu objasnicu vam zasto napustam skriptanje,mapanje i ovaj forum.Naravno necu prestati igrati samp-a,jos neko vrijeme.Razlozi moga odlaska su veliki ali napisacu samo jedan dio.Pa kao prvo skriptanje ostavljam iz jednog razloga,a to su likovi koji su mi unistili moje servere.Prvi moj server bio je Perfect RolePlay koji nije bio na ovom forumu jer nije imao placenu domenu,ali bilo je igrača.Drugi server G-Shock radio je punom parom igrača je bilo skripta je bila dobra,ali Tony_Dexter je kriv sto je propala ta zajednica.I onda sam bio prisiljen da je zatvorim.Nakon nekoliko pokusaja ja i Vegas. smo pokusali vratiti taj server na noge ali nismo uspjeli.Treci server i zadnji server je Division RolePlay.Situacija na forumu je bila predobra,a i na samom serveru.Ali pošto je Vegas davao svima admine i ljutio se zbog toga sto sam mu ja prigovarao,on je odlucio da sam ostane vlasnik i da mene izbaci.Ali pošto sam ja uradio skriptu i forum izbrisao sam sve sto je moje.To je ukratko prica o mojim serverima,kojih nije bilo puno.

Za ove 2 godine provedene na forumu naucio sam svašta o pawn-u,a i svemu drugome.Upoznao sam mnogo dobrih momaka sa ovog foruma.Na forumu postoji i mali dio nerealnosti koji nikad nece biti usvojen.Zahvaljujem se svima koji su pomagali meni i mom community-u.Naravno slijedi mi svega toga u zivotu,ali sam jos mlad.Najvece zahvale od mene imaju sledeci:

  • Mr.Gagi
  • Gigi Falcone
  • Vlado Plavsic
  • Gotti
  • Ricky(davno otisao)
  • Luksa
  • Neno
  • Hitman
  • Don Sergio
  • Dj.Nik
  • Snich Falcone

Naravno zahvaljujem se i ostalim članovima koji su mi pomagali.Forum cu posjećivati samo jedanput da provjerim svoju postu.SAMP igranje nastavljam na Balkan Underground-u,River Side-u,Ge F O R C U i vjerovatno na Teri.Ako nekome treba neki logo za community izraditi tu sam.

I samo da kazem jos jednom

HVALA VAM

Vaš Impulse



Aj pozdrav, uzivaj ;) ode i ja   ::)
Poslednja Izmena: April 04, 2012, 23:57:37 POSLE PODNE od bolinx

2 god? Veljača 18, 2011, 17:41:41 poslijepodne
provedeno na forumu 12 dan(a), 19 sat(i) i 21 min. llol

sretno u rl



Mr.Gagi

Hvala sto si i mene spomenuo. Sve najbolje, vidimo se na nekom serveru ;)

Vegas.

G-Shock nije razjebo Tony_Dexter, nego ti dok sam ja bio 2 dana off.. Ti hoćeš da ti server uspije, moraš uvjek nekom nešto dati, da ih privčeš... I ti ga nisi pokušavao dići... Za Division pogledaj za mjesec dana ...
MožeÅ¡ njih ovde veslat, sad si ispao kao uvreÄ'en i povreÄ'en, a vamo u RL se praviÅ¡ mangup itd..  Na G-Shock si svega 2 puta uÅ¡ao na srw, i ti si mene htjeo izbaciti sa Division, a skripta je bila prevelika bugova... Jedino je intro valjao..
Poslednja Izmena: April 05, 2012, 08:39:53 PRE PODNE od Vegas.

Dobar si bio ;)

Sretno u RL, vidimo se na Teri !!  :D

Zao mi je sto ides,al tvoja odluka...Sretno u RL :D


Pozdrav sretno ti u RL.Premda se nisam upoznao sa tobom, ali vidim da si dobar momak i da si iskreno volio skriptanje mapanje itd...Jos jednom pozdrav i sretno! :)

sretno ti bilo!
nadam se da si donio ispravnu odluku :)

ricken

Sretno ti dalje.Opet ces se ti vratit :P