Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

2 kompa i laptop... Razmisljam da si kupim MacBook...  :-X

O meni:
    Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:
    Tutoriali: [/list]

3 kompa, 2 laptopa, 3 iphonea.
    Jebte se xD

-NEW GENERATION Rising From Ashes-
    http://www.ng-samp.org

Ovo takmičenje ko ima viÅ¡e stvari, ko je bogatiji ?  :S 

Ja neam ništa, ni kompjuter, internet se ne može platit - nea se para, mobitel nokia 33 10 - Štedilo se pa kupio....

Inače živim u kartonskoj kutiji u Sarajevu, jedem kad mi daju, pijem vodu na česmi na BaščarÅ¡iji.... Tako se živi  ;-)
    Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
    ..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Kad i Lukica brji mogi i ja... Jos jedan iPhone... Apple <3

O meni:
      Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:
      Tutoriali: [/list]

de dajte vi meni svi adrese :D pa vas malo opljackam i ja imam sve :D

hahahha warning = demir
      CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

Komp,Mob LG cookie ... iam i tevevizor ona stvar koja ima svasta u sebi .. :D
      Datum registracije:    Listopad 21, 2009, 15:56:43
      |Rick Dunn| NaNx |Soldier |
      |Maper | Web Developer [HTML+CSS] | C++ beginner |

Respect: Karike, Chris, ///Masic, Stormer, Walter, NeNo, Pacino, NaNek

Komp, Playstation 2. To je to...xD

Citat: iYoko |NG-SAMP.org poslato Jul 06, 2010, 23:00:12 POSLE PODNE
      2 kompa i laptop... Razmisljam da si kupim MacBook...  :-X
      Super stvar, meni je stari nabavio u autriji MacBook Air za 200 eura, uskoro ga dobijem :)

1 komp, 1 laptop i play2...
      MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
      [MAP]Predsjednikova kuća
      [MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

nastoe

Vi koji imate apple racunala shvatite da ce te morati koristiti Mac platformu jer apple racunala su jako spora na XP, Linux platformamam takoder oni koji imaju "air" verzije, od sada ce te korisiti Mac 10.5.7+ Show Leopard ja ga imam na svom kompu i znajte da na Macu nemozete igrati SA:MP, Mac je predobra stvar za ozbiljne ljude koji npr. stalno nes rade "Web dizajn, Montaža filmova, Photoshop..."  :-*

nastoe

Citat: [CC]Stormer poslato Jul 07, 2010, 11:43:30 PRE PODNE
      Ima moj jaran tu "Apple" jabuku xD... ak mislite na taj kompjuter..to je zivo smece da izvinete na izrazu..prima samo pojedine igrice koje su bas za taj kompjuter.. a nemogu se przit i orginali dodu vise od 200kn.. :)):. eto po meni je bolje da kupite jos jedan solidan komp za 4000kn.. tj 1000km..
      JJJJOOOOOOJJJJ kako ti ne razumjessss, ne samo ti nego puno ljudi APPLE RACUNALA NISU ZA IGRAT IGRICE -.- SHVATI TO JEDNOM ZA SVA VREMENA, apple se koristi vec sam gore rekao za sta, normalno ako planirate igrati igrice onda si kupite normalan komp, Mac platforma nije ko Windows znaci ne cita setupove npr. .exe .msi itd nego mac ima svoj setup koji se zove .dna ili .daa koji windows NIKAD nece moci pokrenuti

Citat: Luka P. poslato Jul 07, 2010, 00:27:40 PRE PODNE
      Citat: iYoko |NG-SAMP.org poslato Jul 06, 2010, 23:06:04 POSLE PODNE
      Kad i Lukica brji mogi i ja... Jos jedan iPhone... Apple <3
      * Luka P. Å¡apće iYoki: JoÅ¡ se od prije zna da je Lukica jedan big sheronja  :-*

Molim? Ko je seronja?
      To ako ti nemas para da kupis iphone, ne znaci da ja nemam :)
      Svatko u obitelji ima jedan iphone, svako ima jedan komp, i ja i stari imamo laptope.

-NEW GENERATION Rising From Ashes-
      http://www.ng-samp.org

nastoe

@Luukica, srami se sad si ti nesto vrjedniji ako imas vise novaca jadnice jedan ti nikad neces imati ono sta imaju ljudi koji nemaju novaca i to znaj NIKADA jer si umisljeni "tatin sincic" koji dobije sve sta pozeli srami se razmazenko jedan umisljeni nikad se neces moci mjeriti sa ljudima koji nemaju novaca NIKADA!!

Poznata zidovsa kletva: Dabog da imao pa nemao ;)

Zapamti jedno, da covjek koji ima mozda jedan STARII kompjuter zna cjeniti ono sta ima, a ti to nikada neces shvatiti niti ces moci cjeniti
      Poslednja Izmena: Jul 07, 2010, 12:32:40 POSLE PODNE od ค๔๓เภเรtгคt๏г

Citat: LuuKiCa | ng-samp.org poslato Jul 07, 2010, 12:26:10 POSLE PODNE
      Svatko u obitelji ima jedan iphone, svako ima jedan komp, i ja i stari imamo laptope.

Boli nas *urac  ;)
      Poslednja Izmena: Jul 07, 2010, 12:30:50 POSLE PODNE od [BP] AleeN ba! ^^
      Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
      ..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

ja imam gameboy iz 20 stoljeca xD