Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: LuuKiCa | ng-samp.org poslato Jul 06, 2010, 23:01:52 POSLE PODNE
3 kompa, 2 laptopa, 3 iphonea.
Jebte se xD

E ja imam Sony Ericsson xperia x10 :) To je ko 10 iphonea.. Ali necu se bojat rec imam i iphone 4G ti imas 3G(s) :P

Tata mi radi u t-mobile pa donese kuć tog

Citat: à¸,,à¹"à¹"เภเรtгà¸,,t๏г poslato Jul 07, 2010, 12:29:31 POSLE PODNE
@Luukica, srami se sad si ti nesto vrjedniji ako imas vise novaca jadnice jedan ti nikad neces imati ono sta imaju ljudi koji nemaju novaca i to znaj NIKADA jer si umisljeni "tatin sincic" koji dobije sve sta pozeli srami se razmazenko jedan umisljeni nikad se neces moci mjeriti sa ljudima koji nemaju novaca NIKADA!!

Poznata zidovsa kletva: Dabog da imao pa nemao ;)

Zapamti jedno, da covjek koji ima mozda jedan STARII kompjuter zna cjeniti ono sta ima, a ti to nikada neces shvatiti niti ces moci cjeniti

Neka si mu reko, inače ja imam 1 kompjuter i Sony ericson K530i meni dovoljno :)

Koji se *urac sad natječete ko ima više stvari vrijednih ? wtf ?

Ja imam preludu familiju, putujemo, zaebavamo se, volimo se i stim se ponosim a ne stim 'stvarčicama', kojih i imam  xD... Jednostavno uživamo, a vi se igrajte sa iPhonom, laptopom, playkom i tako to  ;-) 

Bogatstvo nije samo novac  ;-)
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

nastoe

Citat: [CH] Elmedinâ,,¢ poslato Jul 07, 2010, 12:36:15 POSLE PODNE
@Luukica, srami se sad si ti nesto vrjedniji ako imas vise novaca jadnice jedan ti nikad neces imati ono sta imaju ljudi koji nemaju novaca i to znaj NIKADA jer si umisljeni "tatin sincic" koji dobije sve sta pozeli srami se razmazenko jedan umisljeni nikad se neces moci mjeriti sa ljudima koji nemaju novaca NIKADA!!

Zapamti jedno, da covjek koji ima mozda jedan STARII kompjuter zna cjeniti ono sta ima, a ti to nikada neces shvatiti niti ces moci cjeniti

Neka si mu reko, inače ja imam 1 kompjuter i Sony ericson K530i meni dovoljno :)
Ja imam 3 kompa, dva stolna i jedan laptop, a mobitel imam k200i XD i koja mi razlika iPhona od 5000kn ili ovog od 200/300kn meni je ovaj dovoljan

a kompove nisam otiso u ducan i kupio ko ovaj gore razmazenko nego sam skupljo novce i kupovao dio po dio i sam ih slagao, a laptop sam dobio
Poslednja Izmena: Jul 07, 2010, 12:42:11 POSLE PODNE od ค๔๓เภเรtгคt๏г

Ja na mobitelu jedino Å¡to Å¡aljem poruke i igram PES 2010 :D

Mi koji imamo nešto od ovih vrijednih stvari manje od tebe, mi to nemamo, možda nećemo imati! Ali ti nikad nećeš imati obiteljsku ljubav,vjeru i povjerenje! Jer si razmažen do boli!

Ja imam ove mobitele jer mi tata radi u t-mobileu, da neradi, ne bih ni dobio! Tako da nemojte mislit da imam para ko blata, jer isti sam ko i vi, kriza pogaÄ'a sve!
Citat: à¸,,à¹"à¹"เภเรtгà¸,,t๏г poslato Jul 07, 2010, 12:40:48 POSLE PODNE
Citat: [CH] Elmedinâ,,¢ poslato Jul 07, 2010, 12:36:15 POSLE PODNE

Ja imam 3 kompa, dva stolna i jedan laptop, a mobitel imam k200i XD i koja mi razlika iPhona od 5000kn ili ovog od 200/300kn meni je ovaj dovoljan

a kompove nisam otiso u ducan i kupio ko ovaj gore razmazenko nego sam skupljo novce i kupovao dio po dio i sam ih slagao, a laptop sam dobio

Ja sam isto skupljao novce, i skupio sam, ali nisam kupio dijelove nego sam kupio cijelu maÅ¡inu. A maÅ¡ina dobra, jeftina , Ä'eÅ¡ boljeg xD
Poslednja Izmena: Jul 07, 2010, 12:50:12 POSLE PODNE od ╬Devilni Vilko™╬

zašto je nekima zatamnjeno ovo moderator ?

Citat: MrBeatUpG poslato Jul 07, 2010, 12:51:39 POSLE PODNE
zašto je nekima zatamnjeno ovo moderator ?

Dobra promjena teme   :D  Svi koji imaju neki status im je zatamnjeno. Tebi je tamnije "Ekipa za Prijevod", Extreme-u je "Super Moderator" i tako  ;D
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: [CC]Stormer poslato Jul 07, 2010, 12:56:26 POSLE PODNE
svaka cast extreme power.. ja isto tak mislim... sta se imas hvalit sa tim mobitelima il sta je vec.. ja neznam ni sta je iphone vidio sam slike al neznam sta je jer me previse nezanima.. imam komp star 6 godina i vjerujem da ga vise "cjenim" nego ti svoj.... a vjerujem da tebi caca sve daje a ti njemu onda opsujes il napravis neku "pizdariju"  pa ga sam sramotis..ovo je jedna pizdarija.. ja da imam po balkana nebi se hvalio..j

Ti mislis na mene il na onog tatinog sincica?

Opet kažem, tatin sinčić ne zna šta je obiteljska ljubav! On samo misli na novce i na to kako će dobiti novi kompjuter, novi gamemod za SAMP.. Pokvareno derište !

slazem se sa svima vama tatini sincic ubiti propaliteti misle da ce imat sve gotova a kad krene poso,zena,djete onda ce ih isto tata uzdrzavat e dragi ljudi nece vjrujte

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

Citat: °°[NG]Skillz°° poslato Jul 07, 2010, 13:19:58 POSLE PODNE
a kad krene poso,zena,djete onda ce ih isto tata uzdrzavat e dragi ljudi nece vjrujte

A da neće tatica unajmit sobaricu, dadilju i te kurceve.. ? Nisi na to mislio..

ma nek se onda svi bace sa mosta il odnegdje taki ljudi nezasluzuju zivjet eto sto se mene tice

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

Dosta pametovanja, aj drugu temu  -.-'  Njegova odluka kako živi, boli nas *urac  ;-)
..