Glavni razgovor #2

Započeo Correlli, Decembar 19, 2009, 15:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Koji je vama [cenzura]? Kako uspijete napravit raspravu od niceg... Ja i Luka se tu zajebavamo i kazemo da ima iPhone, ovaj se odma uvrijedi.

Ako ste VI takve, zasto onda serete meni i Luki?
Poslednja Izmena: Jul 07, 2010, 14:48:24 POSLE PODNE od iYoko |NG-SAMP.org

O meni:
    Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:
    Tutoriali: [/list]

Eo vidim pocelo je vrijedanje, samo da kazem, svi su se kurcili i srali pa smo iYoko i ja cisto radi zajebancije napisali da imamo iPhone, a zapravo imam samo komp, stari ima laptop, i imam ps2 jos, neam mobitel.
    I uopce nisam bogat, jesam [cenzura], jedva se prezivljava, placa na placu, zato extreme mamu ti ja malo jebem, jebe mi se sto si mod neces ti mene vrijedat da sam tatin sin.
    Ja sa 14 godina vec imam posao (dostavljam novine, no to sad nije bitno), samo da mogu obitelji pomoc. Zato nemojte da serete vise, Jer 70% vas ovdje sjebava kraljeznicu za kompom.
    I ja sam sretan sa ovakom obitelji, sprdnja cijeli dan.
    Malo razmislite prije nego pocnete srat.
    Ako mislite da se sad izvlacim, ne, ne izvlacim se.
    Poslednja Izmena: Jul 07, 2010, 14:58:40 POSLE PODNE od LuuKiCa | ng-samp.org

-NEW GENERATION Rising From Ashes-
    http://www.ng-samp.org

nastoe

Citat: LuuKiCa | ng-samp.org poslato Jul 07, 2010, 14:54:42 POSLE PODNE
    Eo vidim pocelo je vrijedanje, samo da kazem, svi su se kurcili i srali pa smo iYoko i ja cisto radi zajebancije napisali da imamo iPhone, a zapravo imam samo komp, stari ima laptop, i imam ps2 jos.
    I uopce nisam bogat, jesam [cenzura], digne se kredit da se moze kupit nesto, i jedva se prezivljava, placa na placu, zato extreme mamu ti ja malo jebem, jebe mi se sto si mod neces ti mene vrijedat da sam tatin sin.
    Ja sa 14 godina vec imam posao, samo da mogu obitelji pomoc. Zato nemojte da serete vise, Jer 70% vas ovdje sjebava kraljeznicu za kompom.

Ti po mojoj mami neces psovati jer si ti razmazen tatin sincic zbogom stoko jedna razmazena, nemoj sada ici tati i reci da si dobio ban pa ce tata odma u ducan i kupit svom sinu nesto

Eo vidim pocelo je vrijedanje, samo da kazem, svi su se kurcili i srali pa smo iYoko i ja cisto radi zajebancije napisali da imamo iPhone, a zapravo imam samo komp, stari ima laptop, i imam ps2 jos, neam mobitel.
    I uopce nisam bogat, jesam [cenzura], jedva se prezivljava, placa na placu, zato extreme mamu ti ja malo jebem, jebe mi se sto si mod neces ti mene vrijedat da sam tatin sin.
    Ja sa 14 godina vec imam posao (dostavljam novine, no to sad nije bitno), samo da mogu obitelji pomoc. Zato nemojte da serete vise, Jer 70% vas ovdje sjebava kraljeznicu za kompom.
    ja nisam govorio za tebe :S

hahahha warning = demir
    CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

Alo Å¡tase prepirete koji vam je

Citat: °°[NG]Skillz°° poslato Jul 07, 2010, 15:11:22 POSLE PODNE
    ja nisam govorio za tebe :S

Dakle.. Za mene si?

Citat: à¸,,à¹"à¹"เภเรtгà¸,,t๏г poslato Jul 07, 2010, 14:57:32 POSLE PODNE
    Eo vidim pocelo je vrijedanje, samo da kazem, svi su se kurcili i srali pa smo iYoko i ja cisto radi zajebancije napisali da imamo iPhone, a zapravo imam samo komp, stari ima laptop, i imam ps2 jos.
    I uopce nisam bogat, jesam [cenzura], digne se kredit da se moze kupit nesto, i jedva se prezivljava, placa na placu, zato extreme mamu ti ja malo jebem, jebe mi se sto si mod neces ti mene vrijedat da sam tatin sin.
    Ja sa 14 godina vec imam posao, samo da mogu obitelji pomoc. Zato nemojte da serete vise, Jer 70% vas ovdje sjebava kraljeznicu za kompom.

Ti po mojoj mami neces psovati jer si ti razmazen tatin sincic zbogom stoko jedna razmazena, nemoj sada ici tati i reci da si dobio ban pa ce tata odma u ducan i kupit svom sinu nesto

A jebemu extreme, i ti si njega vrijeÄ'o -.-'

ajde idemo promijenit temu

Å TA IGRETE TRENUTNO??

City Life Edition 2008, trenutno se instalira..

A igram cod4..

ity Life Edition 2008
    šta radiš ovde

Citat: MrBeatUpG poslato Jul 07, 2010, 15:46:49 POSLE PODNE
    ity Life Edition 2008
    šta radiš ovde

??
    Pišem post dok se instalira xD

ma u igriic šta radiš toj?

Gradiš grad svojih snova xD

de link da skinem ja sam tebi tamo u onoj temi