*Treci Svjetski RAT *

Započeo Edin, Novembar 24, 2010, 17:08:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat2076. - Bezklasno društvo (komunizam)

Pa stvarno, kako je komunizam tek 76. nasto kad je jos na pocetku 20. stoljeca. Ako bude rata, idem na stranu SSSR-a, jer sigurno necu ic na stranu kapitalista ili fašista.

Ako vam toga i bude prikljucit ce se Kina i Amerika!!!Tesko da ce ostali mozda Rusija!!!
Nema vam od rata nista!!!! ;D

Correlli

Citat: ivanVU poslato Novembar 24, 2010, 19:03:51 POSLE PODNE
Sve Je To Pomalo Cudno al ak sam dobro procito ona je umrla 95',96' ili 97',kako je onda mogla predvidjeti teroristicki napad na Blizance 11.9.2001?
Nije ona jedina koja je napravila nešto takvog - pročitaj nešto malo o Nostradamusu pa ćeš znati na šta mislim.

Citat: BrunoHP poslato Novembar 24, 2010, 19:21:06 POSLE PODNE
Citat2076. - Bezklasno društvo (komunizam)

Pa stvarno, kako je komunizam tek 76. nasto kad je jos na pocetku 20. stoljeca. Ako bude rata, idem na stranu SSSR-a, jer sigurno necu ic na stranu kapitalista ili fašista.
Ne baljezgaj, bolje ti je da pročitaš tekst malo bolje. Nitko ne govori o nastajanju komunizma. I za tvoju informaciju SSSR je davno odapeo papke.

Ponovan rat na našim prostorima ne možemo isključiti. Neki bi iskoristili rat SAD, VB, Francuske, Rusije, Kine, S. Koreje, J. Koreje, .. za svoje namjere, a dobro znamo o kome pričam.
Poslednja Izmena: Novembar 24, 2010, 19:27:49 POSLE PODNE od Don Correlli

njemacka se nabude mesala, nego amerika se bode mešala v rat kak i navek :) ak bude uopšte rat jer mogu ja objavit u novine da ce sutra bacit nuklearku u HR i nece bit istina tako je i to :)

cristiane

CitatIskreno, ne vjerujem u ovo. Tko bi se odlučio na ovakav potez u vrijeme nuklearnog oružja? Nema veze na čijoj je strani SAD, Rusija ili bilo tko drugi.
Dvije velesile (SAD, Rusija) su na strani različitih država, te oboje imaju nuklearno naoružanje. Što bi postigli započinjanjem rata? Ništa.
Bil ti volio vladati svijetom(mislim kao sto SAD trenutno)? Naravno da bi..eh  et vidis neke zemlje imaju mogucnosi da preuzmu  tu poziciju,...

Citatnjemacka se nabude mesala, nego amerika se bode mešala v rat kak i navek
A koji je to jezik?

E pa ja sam na strani Rusije jer sam komunist!

Correlli

Citat: BrunoHP poslato Novembar 24, 2010, 19:28:48 POSLE PODNE

To je tvoj problem, ne trebaš svoje probleme prosipat po ovom forumu. ;)

cristiane

Citat: BrunoHP poslato Novembar 24, 2010, 19:28:48 POSLE PODNE
Omg ko te pita sta si i ja sam na strani svoje Domovine Bosne i Hercegovine gdje ona tu i ja sa ponosom

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 24, 2010, 19:20:43 POSLE PODNE
Citat: [SGRP]Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Novembar 24, 2010, 19:19:07 POSLE PODNE
Daj mi ak-47u :D Moze i sniper ^^ Jooj nedo bog novom ratu
ako ce bit u HR ja cu bgm igrat call of duty 2 mp bog i bogme :D

Koliko imaš godina ? Sigurno ti u ratnoj situaciji ne bi naumpalo da igraš CoDa -.-'

Neznam stvarno dal da u ovo vjerujem il ne  :( Samo se nadam da do toga neće doći...
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

cujte,ja mislim da je sve moguce la nevjerujem u te gluposti,cinjenica je da je dosta ljudi nezaposleno,nabijaju im se porezi i ljudi bjesne i rat moze izbiti al mislim da nikome to nebi bilo dobro jer smo i ovako jadni i bijedni,i morali bi moliti da nedodje do rata jer to nebi bilo dobro....

Correlli

Ako joÅ¡ tko bude u ovoj temi veličao (jugo)komuniste može komotno dobit ban kao i gunjac (na novo), razor i panda (jadni klinci, nisu bili ni roÄ'eni kad je rat bio, a veličaju zločince). Polako mi je dosta komunjarskih kretena na ovoj zajednici.
Jugoslavija je propala, i neće je više biti, a ako to još ne možete preboljeti onda idite pa se lječite sa svojom komunjarsko-antihrvatskom demagogijom na neki drugi forum, jer na ovom sigurno nećete.

@ιвяαнιм: A ti tome klincu poruči da mu je bolje da odraste. Ne vjerujem da ima više znanja od mene, jer ima manje znanja od miša. Jadnik jugokomunjarski, nema ni pojma o ćemu uopće priča. Ja se za ništa nemam pokajati, a posebno ne za ljubav do svoga naroda i njegove zemlje. A posebno mi ne može neki klinac kao što je on pričat o glu*ostima marioneta i o ubijanju. Jadnici kao što je on koji vode takvu politiku će nastradati ako je ne opuste.
Narod se polako budi, i nebi mu želio biti u koži kad se nešto desi. A posebno nebi želio živjeti u Splitu kao on sa onakvim razmišljanjem, jer bi mu mogao koji Torcidaš razbiti glavu na pola zbog takvog antihrvatskog razmišljanja.
A više sam ionako rekao da me ne zanima, na ovom forumu nema šta više za radit, i ne skrečite više sa teme.
Poslednja Izmena: Novembar 25, 2010, 00:22:47 PRE PODNE od Don Correlli

Citat: [CoD]Kruno1407[Bo] poslato Novembar 24, 2010, 20:31:59 POSLE PODNE
Sta da ti kazem..Imat cu priliku zaigrat Cod uzivo :D

JoÅ¡ 1 dječji komentar, ti si sigurno toliko zaražen video igrama da ih uporeÄ'ujeÅ¡ sa stvarnim životom  ???

Citat: [CoD]Kruno1407[Bo] poslato Novembar 24, 2010, 20:31:59 POSLE PODNE
Sta da ti kazem..Imat cu priliku zaigrat Cod uzivo :D
ti ili si bolestan ili si bolestan....