*Treci Svjetski RAT *

Započeo Edin, Novembar 24, 2010, 17:08:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

ovo za 3svetski rat nije istina svak si pravi sam svoju sudbinu tako da se nezna kada ce biti 3 svetski rat
Mario_Balukcic

ako bi sad bio Hitler ziv sad bi bio več i 4 svjetski rat jer je on za 1 svjetski rat bil kriv dok se nije strijelil :D

Vanga je rekla

Citat2010. - Početak 3. svjetskog rata. Rat će početi u novembru 2010. i završit će u oktobru 2014. Počet će kao običan rat, zatim će biti upotrebljeno prvo nuklearno, a zatim i hemijsko oružje.

I ako je stvarno istina, možda ovo označava početak http://www.24sata.hr/svijet/sjeverna-koreja-bombardirala-juznu-poginuo-jedan-vojnik-199446

Correlli

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 24, 2010, 18:25:24 POSLE PODNE
ako bi sad bio Hitler ziv sad bi bio več i 4 svjetski rat jer je on za 1 svjetski rat bil kriv dok se nije strijelil :D

Kakve veze je imao Hitler sa Sarajevskim atentatom? Hitler je bio odgovoran za 2. svjetski rat.

Citat: ivanVU poslato Novembar 24, 2010, 18:24:15 POSLE PODNE
Nedao Bog Veceg Zla Vjerujte Mi
Mislite Li Zivjeti U Podrumu Sljedece 4 godine? i ja mislim da ne
Ako se sukobi izmedu koreja nastave i SAD Stane na stranu jednih,a Rusija na stranu drugih,njemacka i japan ce se umjesati,a onda i francuska i VB i eto opet ponavljanje 1 i 2 svj. rata.
Vec Sutra Pocinjem Skupljati Stvari Za Sljedece 4 godine  :)
A to nitko ne zeli!

EDIT:EVO PROROCANSTVA
2010. - Početak 3. svjetskog rata. Rat će početi u studenome 2010. i završit će u listopadu 2014. Počet će kao običan rat, zatim će biti upotrebljeno prvo nuklearno, a zatim i kemijsko oružje.
2011. - Kao rezultat radioaktivnih padavina, na sjevernoj polutci neće ostati ni životinja ni biljaka. Muslimani tada počinju kemijski rat protiv preostalih Europljana.
2014. - Većina ljudi patit će od čireva, raka kože i drugih kožnih bolesti (kao posljedica kemijskog rata)
2016. - Europa je skoro bez ljudi
2018. - Kina postaje nova svjetska sila. Zemlje u razvoju prestaju biti eksploatirane i postaju eksploatatori
2023. - Orbita Zemlje se neznatno mijenja
2025. - Europa je i dalje jako slabo naseljena
2028. - Stvaranje novog oblika energije (vjerovatno kontrolirana termonuklearna reakcija). Glad postupno prevladava. Svemirski brod s ljudskom posadom polijeće prema Veneri.
2033. - Polarni led se topi. Nivo oceana raste
2043. - Procvat svjetske ekonomije. Europom vladaju muslimani.
2046. - Svi ljudski organi mogu se uzgajati. Zamjena organa postaje jedno od najboljih metoda liječenja.
2066. - Za vrijeme napada na muslimanski Rim, SAD koriste novi oblik oružja - klimatsko. Dolazi do naglog zahlaÄ'enja
2076. - Bezklasno društvo (komunizam)
2084. - Oporavak prirode
2088. - Nova bolest se pojavila - starenje za nekoliko sekundi
2097. - Brzo starenje pobijeÄ'eno
2100. - Umjetno sunce osvjetljava tamnu stranu Zemlje
2111. - Ljudi postaju kiborzi (živi roboti)
2123. - Rat izmeÄ'u malih država. Velike sile se ne mjeÅ¡aju
2125. - U MaÄ'arskoj dobijaju signale iz svemira (i svi će se opet sjetiti Vange)
2130. - Podvodne kolonije (uz pomoć savjeta izvanzemaljaca)
2164. - Životinje pretvaraju u poluljude
2167. - Nova religija
2170. - Velika suša
2183. - Kolonija na Marsu postaje nuklearna sila i zahtjeva nezavisnost od Zemlje (kao nekad SAD od Engleske)
2187. - Uspješno prekinute erupcije 2 velika vulkana
2195. - Morske kolonije (podvodne) potpuno su osigurane hranom i energijom
2196. - Potpuno miješanje Azijaca i Europljana
2201. - Na Suncu se gase termonuklearni procesi. Postaje hladnije
2221. - U potrazi za izvanzemaljskim životom, ljudi stupaju u kontakt s nečim užasnim
2256. - Svemirski brod donosi na Zemlju novu strašnu bolest
2262. - Postupno se mijenjaju orbite planeta. Marsu prijeti kometa
2271. - Ponovno se izračunavaju fizičke konstante koje su se izmijenile
2273. - Potpuno miješanje žute, bijele i crne rase. Pojavljivanje novih rasa ljudi.
2279. - Energija ni iz čega (pretpostavka - iz vakuuma ili crnih rupa)
2288. - Putovanje kroz vrijeme. Novi kontakti s izvanzemaljcima
2291. - Sunce se hladi. Počinju pokušaji ponovnog aktiviranja
2296. - Snažne eksplozije na Suncu (vjerojatno kao posljedica pokušaja njegovog reaktiviranja). Mijenja se sila gravitacije. Stare svemirske stanice i sateliti počinju padati
2299. - U Francuskoj se pojavljuje pokret otpora Islamu
2302. - Otkriće novih važnih zakona i tajni Svemira
2304. - Otkriće tajne Mjeseca
2341. - Nešto strašno se približava Zemlji iz Svemira
2354. - Kvar na jednom od umjetnih Sunaca dovodi do suše
2371. - Velika glad
2378. - Nova brzo rastuća rasa ljudi
2480. - Sudar dva umjetna Sunca. Zemlja u polumraku.
3005. - Rat na Marsu.
3010. - Kometa razara Mjesec. Oko Zemlje se stvara pojas kamenja i pepela
3797. - Kao posljedica oblaka oko Zemlje, na njoj izumire život. Ljudi se uspijevaju preseliti u nove zvjezdane sustave.
3805. godine počinje rat izmeÄ'u ljudi zbog resursa u kojem gine viÅ¡e od polovine stanovniÅ¡tva. Rat traje do 3815. godine.
3854. razvoj civilizacije prestaje, ljudi žive u čoporima kao zveri.
3871. javlja se novi prorok koji podučava ljude o moralu i veri. Ponovo počinje razvoj nauke i civilizacije.
4304. otkriven univerzalni ljek protiv svih bolesti.
4509. čovečanstvo se razvija do te mere da može komunicirati sa Bogom.
4599. ljudi postaju besmrtni.
4674. ljudski razvoj doživljava svoj vrhunac, broj ljudi koji žive na različitim planetima prelazi brojku od 340 milijardi. Počinjemo se asimilirati sa vanzemaljskim oblicima života.
5078. prelazimo granice poznatog svemira, čemu se protivi 40 odsto svetske populacije.
5079. kraj sveta.

SRY ZBOG TEKSTA SA SRPSKOG FORUMA JE,SRY ZBOG DUGACKOG POSTA

Zar ti u ovo stvarno vjerujes... :D Mislim ljudi koji se bave prorocanstvima stvarno nemaju nikakve veze s Bogom ako cemo tako da   ;)

Cobra 11

Citat: Nicky_Boss poslato Novembar 24, 2010, 18:15:27 POSLE PODNE
mene nije strah rata, uzmeÅ¡ pusku i ides XD samo da nebude za moj roÄ'endan 29.11 :D
ti mislis da je to ko u SA:MPu....  neko te kill i ti opet ides sa spawna i napravis RK...i nikom nista..... ja iskreno nebih volio da bude 3. svjetski rat...tako da.....

Citat: Don Correlli poslato Novembar 24, 2010, 17:34:30 POSLE PODNE
Citat: [GG]Jizzy poslato Novembar 24, 2010, 17:25:37 POSLE PODNE
VIlko je prije par mjeseci o tome govorio pa ste mu deletali temu
Nitko nije obrisao njegove teme.
I da nadovezem na ono, kršćanin sam ali vjerujem u to..

Btw. oko ovoga, iskreno se nadam da do rata NEĆE doći, samo zato što bi se koristilo KEMIJSKO i NUKLEARNO oružje, pola svijeta bi oboljelo od raka kože, glavobolje i drugih problema. Mi smo blizu najveće svijetske sile, Rusije, i korejčani bi išli preko našeg područja u Rusiju (ako budu ratovali s rusima) i ako se slučajno sastanu u hrvatskoj, mi bismo mogli potonuti u par trenutaka..
Zato .. Bolje nepričajte o tome

nece bit rata več bi cijela europa pocrkala, zasto vjerujete unaprijed ako niste vjerovali ili nes?? kako oni znaju kad ce rat :D

Citat: [SGRP]Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Novembar 24, 2010, 18:45:02 POSLE PODNE

Btw. oko ovoga, iskreno se nadam da do rata NEĆE doći, samo zato što bi se koristilo KEMIJSKO i NUKLEARNO oružje, pola svijeta bi oboljelo od raka kože, glavobolje i drugih problema. Mi smo blizu najveće svijetske sile, Rusije, i korejčani bi išli preko našeg područja u Rusiju (ako budu ratovali s rusima) i ako se slučajno sastanu u hrvatskoj, mi bismo mogli potonuti u par trenutaka..

Ti bi iz Koreje za Rusiju preko Hrvatske išao ? Ako sam ja dobro skonto -.-

cristiane

Mamu im koreansku da oce samo  sacekati  nedjelju  da vidim  kako ce mi Manchester U. odigrati  :D

Correlli

Sve zavisi. Bilo je kršćanskih proroka (od Boga), ali za ovu staricu ne vjerujem da je od Boga, pošto najavljuje dolazak vanzemaljaca i ostalih budalaština.

Citat: ΉΥPΣЯΛƬӨЯ [CH] poslato Novembar 24, 2010, 18:54:04 POSLE PODNE

Tako su mediji rekli, da će se preko balkana ići na rusiju.. Rusija će se raspasti i koreja će vladati cijelom zemljom.. Jbg

Citat: [SGRP]Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Novembar 24, 2010, 19:10:55 POSLE PODNE
Citat: ΉΥPΣЯΛƬӨЯ [CH] poslato Novembar 24, 2010, 18:54:04 POSLE PODNE

Tako su mediji rekli, da će se preko balkana ići na rusiju.. Rusija će se raspasti i koreja će vladati cijelom zemljom.. Jbg

kakve vi gluposti pricate to je nevidjeno! kakav balkan ima veze sa koreom ili rusijom de upalite google maps ili neki zemljovid pa pogledajte di je korea, rusija a gdje je balkan...  i btw ak i bude 3 svj rat tesko da ce se hrvatska pridruziti nekoj vojnoj sili kao sto su rusija amerika il tako nesta... jedino ak i njemci pocnu nest srat onda bi moglo bit sranja... vidit cemo... DAJ KALAS!

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

Daj mi ak-47u :D Moze i sniper ^^ Jooj nedo bog novom ratu

Citat: [SGRP]Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Novembar 24, 2010, 19:19:07 POSLE PODNE
Daj mi ak-47u :D Moze i sniper ^^ Jooj nedo bog novom ratu
ako ce bit u HR ja cu bgm igrat call of duty 2 mp bog i bogme :D