*Treci Svjetski RAT *

Započeo Edin, Novembar 24, 2010, 17:08:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

auf,meni su prijatelji skoro svi ateisti  :P

ma nadji si nekog drugog haha
Poslednja Izmena: Novembar 24, 2010, 21:20:03 POSLE PODNE od Mario_Martinez
Mario_Balukcic

omg... nema me dva sata odma 5 stranica ;) ... Nebitno to nego neko je spomenuo "ne bojim se ja toga pusku u ruke i brani domovinu" msm da je tako... Sta ces ti bogati kad izadjes na ulicu sa puskom ?? Krenut sve redom ubijat ?? Il ce tebe neko prvi da skine jer ce mislit da si neki terorist ?? aa ?? a sto se tice ovih vijesti sve ... i predvidjanja sudbine... O tome i nezz bas puno... Kazete da je to sve laz i da je to zbog zarade novca ?? Ok ajmo uzet primjer Pleme Maja ?? aa oni nisu imali nikakve opreme i uvijek su pogadjali desavanja ?? Evo i kako se doznaje zadnji clan plemena maje izjasnilo je da ce smak svijeta biti 2012 godine.. Sad dali ce to biti ili nece ne znamo... Na nama je da cekamo i vidimo....  :)
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

Citat: edinzulic poslato Novembar 24, 2010, 21:28:57 POSLE PODNE
omg... nema me dva sata odma 5 stranica ;) ... Nebitno to nego neko je spomenuo "ne bojim se ja toga pusku u ruke i brani domovinu" msm da je tako... Sta ces ti bogati kad izadjes na ulicu sa puskom ?? Krenut sve redom ubijat ?? Il ce tebe neko prvi da skine jer ce mislit da si neki terorist ?? aa ?? a sto se tice ovih vijesti sve ... i predvidjanja sudbine... O tome i nezz bas puno... Kazete da je to sve laz i da je to zbog zarade novca ?? Ok ajmo uzet primjer Pleme Maja ?? aa oni nisu imali nikakve opreme i uvijek su pogadjali desavanja ?? Evo i kako se doznaje zadnji clan plemena maje izjasnilo je da ce smak svijeta biti 2012 godine.. Sad dali ce to biti ili nece ne znamo... Na nama je da cekamo i vidimo....  :)

Pa ako i uzmeš puštku garant nećeš protiv nuklearnog naoružanja. Ubijat ćeš druge za hranu i piće...

Å ta vam je manijaci.

Meni je samo godra Å¡to nije smak svijeta 2011, ko' Å¡to se pričalo, nego ove... 5000 neke  :D  haha
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Ma sve su to obicna sranja babe Vange xD

Vi mislite da rat izbija za 10 sec hahahahaha

Sta vi mislite izbije rat mi obucemo jaknu u cipele i idemo golih ruku na nuku

Nevjerujem ja da ce ista bit od 3 rata za moga zivota jer kao sto sam reko

To su sve sranja babe Vange  :D

ma prvo se pricalo smak svijeta 2002, pa smak svijeta 2008, pa sad smak svijeta 2012 ... Mah u te price ja nevjerujem .. Kad bude suÄ'eno da bude smak svijeta tad ce i biti... i o  tome necu da se previse zamaram, ali ove stvari me vec brinu... Sam je dokaz kako je sjeverna koreja ispalila 80 granata na juznu koreju. Msm. nek sutra opet to urade, pa ovi uzvrate, pa im neko pomogne i tako se zarati citav svijet....
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

Citat: edinzulic poslato Novembar 24, 2010, 21:34:26 POSLE PODNE
ma prvo se pricalo smak svijeta 2002, pa smak svijeta 2008, pa sad smak svijeta 2012 ... Mah u te price ja nevjerujem .. Kad bude suÄ'eno da bude smak svijeta tad ce i biti... i o  tome necu da se previse zamaram, ali ove stvari me vec brinu... Sam je dokaz kako je sjeverna koreja ispalila 80 granata na juznu koreju. Msm. nek sutra opet to urade, pa ovi uzvrate, pa im neko pomogne i tako se zarati citav svijet....

Sjeverna koreja je ispalila oko 100 granata, a juzna oko 80 uzvratila.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

JoJ... Mozemo mi sad ovde da pricamo i da spamamo do mile volje..

Ne mozemo mi znati sta ce biti dok ne dozivimo i sami se uverimo! Moze meni baba Vanga pricati price,ja necu verovati dok ne dozivim i uverim se LICNO..
Msm da se dosta naspamalo ovde... -.-
Cyb3r
           Roleplay
                        In progress by: tWix

Forum: Klik
IP: 62.75.247.14:9545

Citat: LuKsA poslato Novembar 24, 2010, 21:37:38 POSLE PODNE
Citat: edinzulic poslato Novembar 24, 2010, 21:34:26 POSLE PODNE
ma prvo se pricalo smak svijeta 2002, pa smak svijeta 2008, pa sad smak svijeta 2012 ... Mah u te price ja nevjerujem .. Kad bude suÄ'eno da bude smak svijeta tad ce i biti... i o  tome necu da se previse zamaram, ali ove stvari me vec brinu... Sam je dokaz kako je sjeverna koreja ispalila 80 granata na juznu koreju. Msm. nek sutra opet to urade, pa ovi uzvrate, pa im neko pomogne i tako se zarati citav svijet....

Sjeverna koreja je ispalila oko 100 granata, a juzna oko 80 uzvratila.
Dobro sta je vazno s koreja il j koreja kad bude rat na balkanu tada bi se mogli brigat i jos nesto o kome mi sad govorimo o svjetskom ratu ili kraju sveta?
Poslednja Izmena: Novembar 24, 2010, 21:41:43 POSLE PODNE od Mario_Martinez
Mario_Balukcic

Ma nek se mlate, budale, ionako ih ima ko mrava

Eto ljudi da se vise ovdje ne spama jednostavno anketiraj te ANKETU koju sam postavio pa ce mo vidjeti rezultate

dosla nam i anketa ja sam glasao za NE
Mario_Balukcic

bas me briga neka bude,mislim da su nasi politicari barem malo pametni da neulaze u rat,ipak je recesija...(govorim o Hrvatskoj)

Correlli

Radi mene se mogu pobiti ako će zbog toga biti veseliji i ako tako žele, samo mi je žao nevinog naroda kao i uvijek u svakom ratu. Sve dok njihov sukob/rat ne pogodi nas to nije naša stvar, neka rade šta žele sve dok ne dovode u opasnost ostale države. Neka se rokaju normalnim oružjem.
Ja se iskreno nadam da rata neće biti, jer sa time bi samo stradali nevini ljudi (kao što već jesu 2 vojnika od strane J. Koreje).

Ovo se je previše razširilo na način da se postovi ponavljaju jedan za drugim i ništa pametnog se ne dodaje, same glu*osti tipa "jao, bit će CoD" ili "uzet ću pušku pa otić na ulicu i bit heroj". ::)
Poslednja Izmena: Novembar 24, 2010, 21:47:36 POSLE PODNE od Don Correlli