Glavni razgovor #3

Započeo Correlli, Novembar 12, 2010, 11:24:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

http://www.youtube.com/watch?v=c1PiBr9G1PA MTA <3 Znam da nije pravi topic ali mislio sam da će vas zanimat nešto ovakvo. :D

Evo trazili su da smanjim potpis pa me zanima jeli dovoljno smanjeno ?

Citat: Nik Delgad poslato Februar 03, 2011, 21:14:22 POSLE PODNE
http://www.youtube.com/watch?v=c1PiBr9G1PA MTA <3 Znam da nije pravi topic ali mislio sam da će vas zanimat nešto ovakvo. :D
Bas mi je fora MTA samo nikako nisam igrao voleo bi da probam nesto kao to...

Hehe, samo trebaš nać server s takvom mapom. :) Nema ih baš svaki.

Citat: Nik Delgad poslato Februar 03, 2011, 21:33:46 POSLE PODNE

Jer ti znas neki cool?

Citat: Nik Delgad poslato Februar 03, 2011, 21:14:22 POSLE PODNE

Zakon mapa :D

Citat: eXtreme poslato Februar 03, 2011, 21:35:18 POSLE PODNE
Citat: Nik Delgad poslato Februar 03, 2011, 21:33:46 POSLE PODNE

Jer ti znas neki cool?

Ja igram na EPG-u, tako se zove server. I po meni je jako dobar server, stalno je full. :)
Poslednja Izmena: Februar 03, 2011, 21:40:46 POSLE PODNE od Paradox

Last nick: Paradox

Ima ih par. Ja igram na DDC(Drunk Drivers Club) oni imaju 6 servera. Zatim imaš XIII koji imaju dva servera i EPG na kojem sam bio jedanput i svidio mi se. Svaki taj server ima različite mape. Pokušaj sve po malo možda ti se neki svidi.

Citat: Nik Delgad poslato Februar 03, 2011, 21:41:08 POSLE PODNE
Ima ih par. Ja igram na DDC(Drunk Drivers Club) oni imaju 6 servera. Zatim imaš XIII koji imaju dva servera i EPG na kojem sam bio jedanput i svidio mi se. Svaki taj server ima različite mape. Pokušaj sve po malo možda ti se neki svidi.

Jedno pitanje. Na DDC serverima nema ghostmoda, zar ne?

Jojj momcivo.. Kod nas led, i kad sam se vraćao kući, potrčim za autobusom i padnem na levu stranu... Sad moram da sedim na desnom guzu :S

Citat: Paradox poslato Februar 03, 2011, 21:43:01 POSLE PODNE

Ima ga skoro svaka mapa a ako nema admin ga uključi naravno ako nije cross(dd). I da kolko znam na red serveru se vrte stare mape bez gm-a. Ovisi na kojem serveru igraš ali večina ga ima.
Poslednja Izmena: Februar 03, 2011, 21:45:37 POSLE PODNE od Nik Delgad

Citat: Nik Delgad poslato Februar 03, 2011, 21:45:06 POSLE PODNE
Citat: Paradox poslato Februar 03, 2011, 21:43:01 POSLE PODNE

Ima ga skoro svaka mapa a ako nema admin ga uključi naravno ako nije cross(dd). I da kolko znam na red serveru se vrte stare mape bez gm-a. Ovisi na kojem serveru igraš ali večina ga ima.

Aha oke. Na EPG-u se glasa na DM mapama za GM, a ako se ne skupi dovoljno glasova GM nije ukljucen. A GM se moze kupiti ili ga admin moze ukljucit.

BTW Posjetit cu DDC servere, bas me zanima kakvi su :)

DoÄ'i na Lilac tamo ti ja igram. Nick - GodFather. :)

U ovaj DDC mi je extra

Ja sam igrao na nekom serveru pola mjeseca na MTA, al neznam kako se zove xD, isto bile ovakve nekve mini misije i te stvari, bio je ghost mode, tj. bilo je glasanje na pocetku kada se glasalo i za mapu, misiju..
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: gonss.pwn poslato Februar 03, 2011, 21:44:37 POSLE PODNE
Jojj momcivo.. Kod nas led, i kad sam se vraćao kući, potrčim za autobusom i padnem na levu stranu... Sad moram da sedim na desnom guzu :S
To ti je jer si peder.. :) [admini/smodovi ovo se mi zezamo :) ]