◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 28, 2020, 14:12:59 POSLE PODNE
Nije da palim vatru , ali mislim da ovo samo battle moze resiti :D

Nije da se mesam , Vinny se borio protiv vatre al vatra u njemu pobedila  :D :D :D

Citat: daddyDOT poslato Avgust 28, 2020, 14:20:46 POSLE PODNE
Ja sam rekao, donirajte za server ja otvorim battle ;)

Uzmite od ovih sto reklamiraju hostove kod nas neki test server i eto ga , ti platio prosli put brt  8)

NAJTAN IN HOUSE ! - PROFI TROLLER , PROFI MIRODJIJA !
JEDAN JEDINI PRODRAMER !
PRODRAMER JE PROFI LICE KOJE PRAVI DRAME KAKO BI SE ZABAVILO JER MU JE DOSADNO NAMERNO PRAVI GRESKE I JEBE MU SE STA DRUGI MISLE JER CEKA DA MU BAN ISTEKNE NA DRUGOM PROFILU !

Citat: daddyDOT poslato Avgust 28, 2020, 14:20:46 POSLE PODNE
Ja sam rekao, donirajte za server ja otvorim battle ;)
Vidi da uzmes od attoxa , svakako se ugasio :D
Citat: NEJTAN PRODRAMER poslato Avgust 28, 2020, 14:22:15 POSLE PODNE
Nije da se mesam , Vinny se borio protiv vatre al vatra u njemu pobedila  :D :D :D
Vinny is on fire :D

Citat: xLanmi poslato Avgust 28, 2020, 10:52:38 PRE PODNE
Znaci njemu nista a meni sto sam mu rekao da mi ga popusi da se smirim a on psuje umrle njega branis a?
Ma nosi se i ti u 3 kurca eto
pametniji popušta hehe nez što obraćaš pažnju na njega ;D

Citat: Mumi. poslato Avgust 28, 2020, 14:54:28 POSLE PODNE
pametniji popušta hehe nez što obraćaš pažnju na njega ;D
De Mumi zapevaj nesto da rasteras ovu atmosferu :D

lanmi Najjači si brtttttt

Legacy Gaming Since 2017 ©

Scripter and Founder
Scripting 3+ Years
https://www.facebook.com/LegacyGamingOGC/ (FB Stranica)
https://www.facebook.com/nikolaa.jovicic (FB Nalog)

Citat: xLanmi poslato Avgust 28, 2020, 13:22:44 POSLE PODNE
Kaze POMOCNI SKRIPTER Na Zari - bez omche ne umes jedan sistem bez bagova napraviti .
Pokrij se usima ;)

Na Zari ne skriptam vec 3mj i nisam bio pomocni nazalost, nikad mi nece ici u glavu kako ti znas da meni omcho radi sisteme ono ? Pogledaj zentorno da li i tu radi omer ili slicno? Sta si se zakacio za decka ono

Btw ja sam na Zari dobio mod za nekih pola meseca dok ti na svom Extazy-ju nikad. Msm da ti to moze reci ko je bio pomocni hahahahh

Citat: XACK poslato Avgust 28, 2020, 13:59:47 POSLE PODNE
A zasto se ne prihvatite nekog script battle-a ili ste uvek u "nekom poslu"?

Ovakvim proseravanjem ne mozete pokazati koliko znate(ili ne znate).

Mozda mislite da znate, ali zapravo je bolje znati da ne znas nesto sto je mnogo obimno nego se proseravati sa bukvalno 0.5% povrsnog znanja pawn-a.

Kad biste dobili malo komplikovaniji sistem sto zapravo zahteva malo matematike tu bi ste popucali decki.

Jako je lako praviti klasicne sistemcice sa funkcijicama i tajmercicima dok ne dodje pravi izazov kojeg se izgleda svi plasite.
Ja sam 2-3 puta zvao Lanmija na battle uvek je bio zauzet.

Na FB-u sam mu trazio da mi napise query, nazalost nije uspeo (( https://prnt.sc/u7hrsn )) (( https://prnt.sc/u7hsbl ))

Teske reci padaju bre
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Mirisees na njuuuu, zoves je u snuuuuu
Sve vise si njeeeen, ti si zaljubljeen tntntntntn
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: Crystal poslato Avgust 28, 2020, 16:03:40 POSLE PODNE
Mirisees na njuuuu, zoves je u snuuuuu
Sve vise si njeeeen, ti si zaljubljeen tntntntntn
pocelo veselje?  :D

Prije si ljudi i zajednice međusobno pomagali, sad si među zajednicama jebu majke a ovako po forumu i facebooku oru po mrtvima, poganog se naroda nakotilo, mnogo, ništa više nije isto.

Prije, dosta stvari se u proslosti radilo kako treba, a danas ne. Moras da shvatis da vreme ide dalje i da nece nesto vecno trajati.

Shvatam ja, to je surova istina, samo je žalosno na šta je ovaj forum spao, sve zbog takvih stvari

Citat: daddyDOT poslato Avgust 28, 2020, 16:18:32 POSLE PODNE
Prije si ljudi i zajednice međusobno pomagali, sad si među zajednicama jebu majke a ovako po forumu i facebooku oru po mrtvima, poganog se naroda nakotilo, mnogo, ništa više nije isto.
Uvek je bilo "rivalstva" izmedju zajednica, bilo je prozivanja i svega. Ne na ovom nivou, ali je bilo. iksde

A nas koji nismo sa zajednica ko jebe @daddyDOT  :D <3

NAJTAN IN HOUSE ! - PROFI TROLLER , PROFI MIRODJIJA !
JEDAN JEDINI PRODRAMER !
PRODRAMER JE PROFI LICE KOJE PRAVI DRAME KAKO BI SE ZABAVILO JER MU JE DOSADNO NAMERNO PRAVI GRESKE I JEBE MU SE STA DRUGI MISLE JER CEKA DA MU BAN ISTEKNE NA DRUGOM PROFILU !

Pozdrav svima , jel su se smirile strasti malo? :)