◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Hydra. poslato Avgust 28, 2020, 12:23:00 POSLE PODNE
Što imate u planu za danas, ja baš nemam nista  ::)
Druže ovaj mi je dan ovako malo off sa kompa čisto malo sebi da dođem, malo uživati u životu, ne biti opterećen nebulozama koje pišu u GR ;)

Onda moje izvinjenje dobivas Naithan zvao si se verzija 2 pa sam mislio da si onaj debil , no nbtn...

Ja imam pravo da vredjam takve debile , samo cekam da ga neko nadje na ulici jer on ne bira kome ce psovati sve, ali neka , ima vremana :)

Najjaci su mi ti "SKRIPTERI" dodju na ovaj forum odu u zahtev za pomoc oko skriptanja i napisu ne valja ti ovo ????

Makenzi i ta ostala ekipica - ako hocete da postanete nesto - treba i da znate nesto a ne da tripujete kako ste "VI" najjaci, najbolji, pa ajde da spustamo sve skriptere, a nijednog moda nemate ovde objavljenog, ako vec citate dokumentaciju pa izvucete stavite neki tutorial jer prevedete sa ENG na Balkanski jezik , a onda kad vas neko nesto pita o tome ne znate da objasnite to je dovoljno da znam koliko vi "ZNATE" ...

Ja ovde imam 2 - 3 moda, mogu napraviti sve sto pozelim ?

Pa sta ako je dosta ovih starih skriptera koristi stariji nacin programiranja - ne koristi includove , ysi - plugine i ostalo , to znaci da ne valja?

Ne, to znaci da oni znaju i bez toga... ;)

A vi sto mene prozivate, pola vas ne bi znalo napraviti ono sto ja znam, dzabe vam dokumentacija kada ste glupi kao noc...

Toliko od mene :)

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Citat: xLanmi poslato Avgust 28, 2020, 12:29:34 POSLE PODNE
Onda moje izvinjenje dobivas Naithan zvao si se verzija 2 pa sam mislio da si onaj debil , no nbtn...

Ja imam pravo da vredjam takve debile , samo cekam da ga neko nadje na ulici jer on ne bira kome ce psovati sve, ali neka , ima vremana :)

Najjaci su mi ti "SKRIPTERI" dodju na ovaj forum odu u zahtev za pomoc oko skriptanja i napisu ne valja ti ovo ????

Makenzi i ta ostala ekipica - ako hocete da postanete nesto - treba i da znate nesto a ne da tripujete kako ste "VI" najjaci, najbolji, pa ajde da spustamo sve skriptere, a nijednog moda nemate ovde objavljenog, ako vec citate dokumentaciju pa izvucete stavite neki tutorial jer prevedete sa ENG na Balkanski jezik , a onda kad vas neko nesto pita o tome ne znate da objasnite to je dovoljno da znam koliko vi "ZNATE" ...

Pa sta ako je dosta ovih starih skriptera koristi stariji nacin programiranja - ne koristi includove , ysi - plugine i ostalo , to znaci da ne valja?

A vi sto mene prozivate, pola vas ne bi znalo napraviti ono sto ja znam, dzabe vam dokumentacija kada ste glupi kao noc...

Brt pisalo u opisu da sam Nejtan  :D

Ne valja brt triger se bez razloga , boli te k sta kaze neki makenzi hahahah ali realno...

Nek psuje , nek baca psovke bacili ga sa zgrade dabogda  :D

Naithan profi pise kletve , ako zelite jednu - PM  8)

Citat: daddyDOT poslato Avgust 28, 2020, 12:28:21 POSLE PODNE
Druže ovaj mi je dan ovako malo off sa kompa čisto malo sebi da dođem, malo uživati u životu, ne biti opterećen nebulozama koje pišu u GR ;)

Ja glup , jel ? Bombu cu ti bacit !  8)

Citat: Hydra. poslato Avgust 28, 2020, 12:23:00 POSLE PODNE
Što imate u planu za danas, ja baš nemam nista  ::)

Trollam sce zive i sprdam se all day :D

Citat: daddyDOT poslato Avgust 28, 2020, 12:10:12 POSLE PODNE
Ajoj djeco moja

Ljubav moja <#

Citat: Crystal poslato Avgust 28, 2020, 12:13:46 POSLE PODNE
Lanmi, jesi to OK buraz ?
Prvo pogledaj ko ti piše, pa onda osuđuj...

Skontao je  :D  8)

VINNY sastavim ti 10kletvi i otpocnemo dramu ,zgrnemo kes sa BSampa i otvorimo server sa modom od 0 ali sa nekim polovnim modom iz GM Skripiti odavde , nije FAKE drama ljudi , ne veruj sta pise  8) :D

@Vasic daj novi GLRazg , ovaj smo sjebali vec  8)
Poslednja Izmena: Avgust 28, 2020, 12:43:25 POSLE PODNE od NEJTAN PRODRAMER

NAJTAN IN HOUSE ! - PROFI TROLLER , PROFI MIRODJIJA !
JEDAN JEDINI PRODRAMER !
PRODRAMER JE PROFI LICE KOJE PRAVI DRAME KAKO BI SE ZABAVILO JER MU JE DOSADNO NAMERNO PRAVI GRESKE I JEBE MU SE STA DRUGI MISLE JER CEKA DA MU BAN ISTEKNE NA DRUGOM PROFILU !

Citat: NEJTAN PRODRAMER poslato Avgust 28, 2020, 12:37:53 POSLE PODNE

VINNY sastavim ti 10kletvi i otpocnemo dramu ,zgrnemo kes sa BSampa i otvorimo server sa modom od 0 ali sa nekim polovnim modom iz GM Skripiti odavde , nije FAKE drama ljudi , ne veruj sta pise  8) :D
hahahahahahahaahhaahhaahhahahahahahaahahahhahahahahaha koji brat :D

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 28, 2020, 12:45:17 POSLE PODNE
hahahahahahahaahhaahhaahhahahahahahaahahahhahahahahaha koji brat :D

Brate za tebe moze i 15kletvi ono 10+5gratis , otvorimo naprimer server Balkan Rerna Sextazi Razara Gaming RP RPG DM FR server , kazemo mod od 0 (editamo neki ATH i UP pa sta bude radilo) , stavimo Vip lvl 1 50e ,ko kupi dam mu vlasnika , kupi njih par i zatvorimo server i za par dana opet ha , genijalan plan jos genijalniji ja , samp scena na aparatima  :D

JEDAN JEDINI PRODRAMER !
PRODRAMER JE PROFI LICE KOJE PRAVI DRAME KAKO BI SE ZABAVILO JER MU JE DOSADNO NAMERNO PRAVI GRESKE I JEBE MU SE STA DRUGI MISLE JER CEKA DA MU BAN ISTEKNE NA DRUGOM PROFILU !

Citat: xLanmi poslato Avgust 28, 2020, 12:29:34 POSLE PODNE

Najjaci su mi ti "SKRIPTERI" dodju na ovaj forum odu u zahtev za pomoc oko skriptanja i napisu ne valja ti ovo ??? ?

Isuse ko u 21 veku ne koristi includove ???

Potrebno je imati mod na bsampu da bi bio skripter ??

Ne budi siguran da mozes da napravis sve sto pozelis jer previse si utripovan da si neko i nesto ustvari visis po citav dan na komp i nemas nista pametnije da radis. Wordpress developeru.

Daj nesto sto ja ne znam napraviti a da ti znas i priznacu te kao skriptera.
Jedan obican query koji sam ti trazio nisi znao da sastavis 'DEVELOPERU' kurac si od developera

Kaze POMOCNI SKRIPTER Na Zari - bez omche ne umes jedan sistem bez bagova napraviti .
Pokrij se usima ;)

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Lanmi šta se opet širiš ovuda

Legacy Gaming Since 2017 ©

Scripter and Founder
Scripting 3+ Years
https://www.facebook.com/LegacyGamingOGC/ (FB Stranica)
https://www.facebook.com/nikolaa.jovicic (FB Nalog)

Uuu mogul i ja u Dramu pls ?  8)

JEDAN JEDINI PRODRAMER !

A zasto se ne prihvatite nekog script battle-a ili ste uvek u "nekom poslu"?

Ovakvim proseravanjem ne mozete pokazati koliko znate(ili ne znate).

Mozda mislite da znate, ali zapravo je bolje znati da ne znas nesto sto je mnogo obimno nego se proseravati sa bukvalno 0.5% povrsnog znanja pawn-a.

Kad biste dobili malo komplikovaniji sistem sto zapravo zahteva malo matematike tu bi ste popucali decki.

Jako je lako praviti klasicne sistemcice sa funkcijicama i tajmercicima dok ne dodje pravi izazov kojeg se izgleda svi plasite.
Those parts of the system that you can hit with a hammer (not advised) are called hardware; those program instructions that you can only curse at are called software

Čekajte šta sad svi serete na lanmija nemate grama mozga al' bitno je uključiti se i praviti još veću dramu nego što je. Dobro vas je, moderator neka otvori novu temu.

Citat: daddyDOT poslato Avgust 28, 2020, 14:00:18 POSLE PODNE
Čekajte šta sad svi serete na lanmija nemate grama mozga al' bitno je uključiti se i praviti još veću dramu nego što je. Dobro vas je, moderator neka otvori novu temu.

Vidim ja da si naostrio neki noz , povlacim se iz drame  :(

Citat: XACK poslato Avgust 28, 2020, 13:59:47 POSLE PODNE
A zasto se ne prihvatite nekog script battle-a ili ste uvek u "nekom poslu"?

Ovakvim proseravanjem ne mozete pokazati koliko znate(ili ne znate).

Mozda mislite da znate, ali zapravo je bolje znati da ne znas nesto sto je mnogo obimno nego se proseravati sa bukvalno 0.5% povrsnog znanja pawn-a.

Kad biste dobili malo komplikovaniji sistem sto zapravo zahteva malo matematike tu bi ste popucali decki.

Jako je lako praviti klasicne sistemcice sa funkcijicama i tajmercicima dok ne dodje pravi izazov kojeg se izgleda svi plasite.

Jebao lik sve skriptere ovde izgleda  :D

Citat: Slade poslato Avgust 28, 2020, 14:04:34 POSLE PODNE
Bacite oko Klik

Grmis  8)
Poslednja Izmena: Avgust 28, 2020, 14:06:52 POSLE PODNE od NEJTAN PRODRAMER

JEDAN JEDINI PRODRAMER !

Nije da palim vatru , ali mislim da ovo samo battle moze resiti :D

Ja sam rekao, donirajte za server ja otvorim battle ;)