◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

N.D

*

Citat: zealot poslato Avgust 18, 2020, 16:36:15 POSLE PODNE
Dodji da kod Bele cimamo :D <3

Ma odradim ja i sendam , pa vas dvojica resavajte  8)

Nemam kad sad , prebukiran  8)

toliko je dosadno da dosadu moramo ubijati prozivkama na venzuelu rolplej hardplej fajvem, ko zna da ih nismo prozivali za ruske skripte botove mozda bi sad bili kurencija skila rerni

[Filterscript] Simple Treasure Hunt
[Filterscript] Sistem pecanja
[Filterscript] Meditacija
[Filterscript] Molitva
[Include] Alarm
[Include] Posao Taxi

Da li se isplati uzeti ovo za 250€ ?

Intel Core i7 2600
GTX 1060 3 GB
HDD 1TB
16 GB DDR3 RAM
PSU GOLD 400W

N.D

*

Citat: Archy poslato Avgust 18, 2020, 22:21:15 POSLE PODNE
Da li se isplati uzeti ovo za 250€ ?

Intel Core i7 2600
GTX 1060 3 GB
HDD 1TB
16 GB DDR3 RAM
PSU GOLD 400W

Da ali stavi SSD

Aj neko ovako sad,

Danas sam koristio TOR browser preko telefona(sa google play), naravno pre nego sto sam usao upalio sam tzv. TURBO VPN (free version). Sacekao par trenutaka da se ucita TOR i uslo mi je posle, ono normalno. Radi moje znatizelje, zeleo sam uci na .onion domene(deep web), i usao sam na nekoliko sajtova, nisu sad bog zna kakvi ali u glavnom, deep web je. Svestan sam rizika da niko nije 100% bezbedan tamo, prekrio sam obe kamere naravno, i nakon toga malo sam listao tu i skontao sam neke budalastine i ostalo.. zatvorio sam tor i odmah ga deinstalirao, zatim restartovao telefon. Sad me zanima, postoji li neka opasnost nakon te upotrebe. Cisto da budem siguran. Sve sam deinstalirao sto se toga tice, nista nisam preuzimao preko tora itd.. ako se neko razume nek mi odgovori, hvala lepo
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Avgust 18, 2020, 23:27:12 POSLE PODNE
Aj neko ovako sad,

Danas sam koristio TOR browser preko telefona(sa google play), naravno pre nego sto sam usao upalio sam tzv. TURBO VPN (free version). Sacekao par trenutaka da se ucita TOR i uslo mi je posle, ono normalno. Radi moje znatizelje, zeleo sam uci na .onion domene(deep web), i usao sam na nekoliko sajtova, nisu sad bog zna kakvi ali u glavnom, deep web je. Svestan sam rizika da niko nije 100% bezbedan tamo, prekrio sam obe kamere naravno, i nakon toga malo sam listao tu i skontao sam neke budalastine i ostalo.. zatvorio sam tor i odmah ga deinstalirao, zatim restartovao telefon. Sad me zanima, postoji li neka opasnost nakon te upotrebe. Cisto da budem siguran. Sve sam deinstalirao sto se toga tice, nista nisam preuzimao preko tora itd.. ako se neko razume nek mi odgovori, hvala lepo
Pa sto si ulazio ako znas da si takav tip osobe koji ce se plasiti posljedica  :D

Citat: Galardo poslato Avgust 18, 2020, 23:28:50 POSLE PODNE
Pa sto si ulazio ako znas da si takav tip osobe koji ce se plasiti posljedica  :D
Pa ono, da budem siguran hahah  :D

Citat: Galardo poslato Avgust 18, 2020, 23:33:54 POSLE PODNE
Evo sad cu ja reci momcima da te ne diraju  ;)
ahahahah da da

ma moras imat srece neko da te jebe odma

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU