◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: BloodMaster poslato Avgust 18, 2020, 14:12:41 POSLE PODNE
ide gas
Kada će onaj server sa zbaganim dijalozimaaaaa? :o
Citat: XunderNebitno koliko god bio dobar i sa tobom Makenzi, Vedranom, Ziletom, Lanijem i ko se vec sve tu proziva moram se sloziti sa Krampom.
Umjesto toga sto se prozivate, ovaj forum bi mogao biti mnogo ljepse mjesto za pocetnike kada bi vi iskusniji usli u normalnu raspravu - podijelite svoj kod i napisite zasto je bolji od koda koji je neko drugi podijelio.

Pa... Hajde da probamo?

Chad Srbin vs Virgin Japanac (Ilustrovanu u boji 2020)
Citat: XunderNebitno koliko god bio dobar i sa tobom Makenzi, Vedranom, Ziletom, Lanijem i ko se vec sve tu proziva moram se sloziti sa Krampom.
Umjesto toga sto se prozivate, ovaj forum bi mogao biti mnogo ljepse mjesto za pocetnike kada bi vi iskusniji usli u normalnu raspravu - podijelite svoj kod i napisite zasto je bolji od koda koji je neko drugi podijelio.

Pa... Hajde da probamo?

Citat: Vasic poslato Avgust 18, 2020, 23:27:12 POSLE PODNE
Aj neko ovako sad,

Danas sam koristio TOR browser preko telefona(sa google play), naravno pre nego sto sam usao upalio sam tzv. TURBO VPN (free version). Sacekao par trenutaka da se ucita TOR i uslo mi je posle, ono normalno. Radi moje znatizelje, zeleo sam uci na .onion domene(deep web), i usao sam na nekoliko sajtova, nisu sad bog zna kakvi ali u glavnom, deep web je. Svestan sam rizika da niko nije 100% bezbedan tamo, prekrio sam obe kamere naravno, i nakon toga malo sam listao tu i skontao sam neke budalastine i ostalo.. zatvorio sam tor i odmah ga deinstalirao, zatim restartovao telefon. Sad me zanima, postoji li neka opasnost nakon te upotrebe. Cisto da budem siguran. Sve sam deinstalirao sto se toga tice, nista nisam preuzimao preko tora itd.. ako se neko razume nek mi odgovori, hvala lepo

a sta si se prisro, ljudi redovno posecuju to, to je samo skrivena strana interneta, bas ce neki rus tebe da gleda i da dodje da te kolje boli ga racku, a i nece te neko bas pratiti pogotovo na deep webu.
Those parts of the system that you can hit with a hammer (not advised) are called hardware; those program instructions that you can only curse at are called software

Druže skidao sam "child p0rn" (16+ ne lozi se) u telefon preko Tor-a, šta se ložiš...

Takođe redovno posećujem The Paypal Cent preko Tor-a na telefonu i uplatim ponekad za hakovan PayPal account koji 100% radi tako da slobodno i ti

Nemaš ama nikakvu opasnost tu, i to za prekrivanje kamere ti je čista glupost jer niko ne moze da ti pali kameru bez tvoje dozvole...

Slobodno ulazi gde hoces, sve je okej :)

Pa... Hajde da probamo?

Pa šta je ovo vraćaju nam se stari članovi foruma, fale još Chris, Tixor je tu s vremena na vrijeme i ostala bagra i topčina, dobrodošli nazad braćo ;)

Citat: daddy. poslato Avgust 19, 2020, 13:32:49 POSLE PODNE
Pa šta je ovo vraćaju nam se stari članovi foruma, fale još Chris, Tixor je tu s vremena na vrijeme i ostala bagra i topčina, dobrodošli nazad braćo ;)
i onaj admin iz 2009. :D

TO BATO, KOKA KOLA KHLJKHLJKKHLJKHLKJKHLJ HEHE
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Sad, kad bi se ovde stvorili Zoran i Soprano, kakav bi perm dobili majko moja nisu svesni. Ajd onaj Benjamin covek dileja jos od 2010. digo ruke od svega, al Zoran, hodajuci kompleks. Ko ih jebe, forum je postao generalno bolje mesto otkako njih nema, mada kad vidim ovo trenutno stanje, svaki drugi posto pi pisao "Gost" :P
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Avgust 19, 2020, 15:41:50 POSLE PODNE
Sad, kad bi se ovde stvorili Zoran i Soprano, kakav bi perm dobili majko moja nisu svesni. Ajd onaj Benjamin covek dileja jos od 2010. digo ruke od svega, al Zoran, hodajuci kompleks. Ko ih jebe, forum je postao generalno bolje mesto otkako njih nema, mada kad vidim ovo trenutno stanje, svaki drugi posto pi pisao "Gost" :P
Zanima me koliko moderatora i ko su bili moderatori (sup.) na forumu prije vas Slavicu, mislim na tebe, Stefana i Cadilaba ?
I u čijem vlasništvu je forum bio prije Vodke ? :D
Poslednja Izmena: Avgust 19, 2020, 17:51:30 POSLE PODNE od zealot
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Vlasnik je koliko znam bio Đuro (tadašnji vlasnik CroHerze) pa je onda prodao forum Vodki.
Web dizajner je bio Denis_Lapi a kodirao je sajt (stari) Dude
Prijašnji i sadasnji clanovi staffa su ti bili / jesu (koliko ja znam nisam 100% za sve siguran): Chris, LuKsA, Vuzimir, gonss (Co-Admin bivsi), NYX, Shoorty, Stexi (jos uvijek), Slavic (jos uvijek), Sergio_Leone (admin bivsi) [ DeadDon (nisam 100% siguran za njega ) ], BloodMaster
ako se budem sjetio jos kojeg napisem

EDIT: Uglavnom gledaj, u samom opisu Balkan-Samp ranka "legenda" piše:
"Ovo su ljudi koji su doprinjeli radu ovog foruma, prošla administracija..." pa eto ahahaha
Poslednja Izmena: Avgust 19, 2020, 18:17:42 POSLE PODNE od daddy.

Citat: daddy. poslato Avgust 19, 2020, 18:10:59 POSLE PODNE
Vlasnik je koliko znam bio Đuro (tadašnji vlasnik CroHerze) pa je onda prodao forum Vodki.
Web dizajner je bio Denis_Lapi a kodirao je sajt (stari) Dude
Prijašnji i sadasnji clanovi staffa su ti bili / jesu (koliko ja znam nisam 100% za sve siguran): Chris, LuKsA, Vuzimir, gonss (Co-Admin bivsi), NYX, Shoorty, Stexi (jos uvijek), Slavic (jos uvijek), Sergio_Leone (admin bivsi) [ DeadDon (nisam 100% siguran za njega ) ], BloodMaster
ako se budem sjetio jos kojeg napisem

EDIT: Uglavnom gledaj, u samom opisu Balkan-Samp ranka "legenda" piše:
"Ovo su ljudi koji su doprinjeli radu ovog foruma, prošla administracija..." pa eto ahahaha
Jel ima nesto za nas koji smo odmogli radu ovog foruma :D