◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

zna neko kako popraviti, sunrise tema, http://i.nikolaa.xyz/i/9OhAM.png  :D

Legacy Gaming Since 2017 ©

Scripter and Founder
Scripting 3+ Years
https://www.facebook.com/LegacyGamingOGC/ (FB Stranica)
https://www.facebook.com/nikolaa.jovicic (FB Nalog)

Smatram da se, ukoliko imas problema u zivotu (porodica, drustvo, ljubav i sl.) radije obratis strucnoj pomoci, psihijatru ili psihologu umesto sto bi posegao za psihoaktivnim supstancama.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Jul 09, 2020, 13:40:09 POSLE PODNE
Smatram da se, ukoliko imas problema u zivotu (porodica, drustvo, ljubav i sl.) radije obratis strucnoj pomoci, psihijatru ili psihologu umesto sto bi posegao za psihoaktivnim supstancama.
Nije meni lose, niti se osjecam lose... Nemam problema, pitam cisto informativno. 
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: SlavicBeast poslato Jul 09, 2020, 13:40:09 POSLE PODNE
Kakvo je vreme doslo i psihijatri su posegli sa psihoaktivnim supstancama :D

Citat: zealot poslato Jul 09, 2020, 13:50:36 POSLE PODNE
Nije meni lose, niti se osjecam lose... Nemam problema, pitam cisto informativno.

Informativno ti to ne treba u zivotu.

"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Jul 09, 2020, 13:59:05 POSLE PODNE
Informativno ti to ne treba u zivotu.
Mozda i ne treba...
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jul 09, 2020, 14:46:12 POSLE PODNE
Drzi se ti prirodnih stvari jebes tu hemiju :D
Volim potpalit situaciju haos... Kakav ja i amfetamini, i leksaurini. Jedino sto mogu popit od boba je nalgesin i to ako me bas glava ili stomak boli.
A trava nije droga, probo sam i samo sam se lijepo osjecao dok sam vuko, nista vise.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: zealot poslato Jul 09, 2020, 16:18:31 POSLE PODNE
Volim potpalit situaciju haos... Kakav ja i amfetamini, i leksaurini. Jedino sto mogu popit od boba je nalgesin i to ako me bas glava ili stomak boli.
A trava nije droga, probo sam i samo sam se lijepo osjecao dok sam vuko, nista vise.
Uzeo travu zaspo na stadionu  :D

Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Jebote koliko je ovaj balkan i ovaj forum community otisao u k**** , ne mozes ni napisati nekome nesto da ne radi ili da je pogresio odmah krece da vredja i da se kerovi.

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jul 09, 2020, 19:11:47 POSLE PODNE
Jebote koliko je ovaj balkan i ovaj forum community otisao u k**** , ne mozes ni napisati nekome nesto da ne radi ili da je pogresio odmah krece da vredja i da se kerovi.
Ajde ne moralisi sine molim te,vece govno na forumu od tebe nisam vidio,uvuko bi se svakome u supak da mozes od koga bi imao koristi.

Citat: XORD poslato Jul 09, 2020, 19:13:14 POSLE PODNE
Ajde ne moralisi sine molim te,vece govno na forumu od tebe nisam vidio,uvuko bi se svakome u supak da mozes od koga bi imao koristi.
Prvi se vec pronasao. :D :D :D
Poslednja Izmena: Jul 09, 2020, 19:16:39 POSLE PODNE od Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jul 09, 2020, 19:15:05 POSLE PODNE
Prvi se pronasao. :D :D :D
Pronasao ahahahhaha,izgleda da pojam 'direktno' nije pojam koji ti poznajes?
Rekao sam ti vec,zaobidji me,kada budem imao zelju da ti se obratim,navratiti cu u wc.