◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Bannana
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Je l' neko slucajno ima 0.3dl verziju windows servera ?  ???
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

aj neko da se ne testiram, kad udahnem bas bas duboko malo osetim bola na ledjima,između plećke.. zna neko je l' covid il no?
Znaci samo to bukv, nista vise od simptoma?
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Moja reakcija kad vidim da se uvodi policijski cas u julu :)

Citat: Vasic poslato Jul 07, 2020, 18:11:19 POSLE PODNE
aj neko da se ne testiram, kad udahnem bas bas duboko malo osetim bola na ledjima,između plećke.. zna neko je l' covid il no?

Pa deca i tinejzeri su a simtomaski slucajeva i cesto su bez simtoma...Dali mozes da udahnes duboko jedno 10 sec da

Citat: Vasic poslato Jul 07, 2020, 18:11:19 POSLE PODNE
ako ne kašlješ i ako možeš da dišeš kako treba i ako te ne kako da kažem bolucka glava onda si ok jer su to obično simptomi ranog covida
peri ruke ne diraj lice i šetaj napolju i ne bi trebalo da uopšte budeš zaražen i nemoj da nosiš masku niti da provodiš veće vreme u kući sa više od 4 ili 5 osoba

Citat: Lukenzzi_Cassano poslato Jul 07, 2020, 21:16:18 POSLE PODNE
Pa deca i tinejzeri su a simtomaski slucajeva i cesto su bez simtoma...Dali mozes da udahnes duboko jedno 10 sec da
Dada
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Ja sam imao sve simptome coronavirusa i nije nista bilo. Mjesec dana sam imao temperaturu, kasljao sam neko vrijeme.. glavobolja cesta.. A uzrok je gripa, jer gripa kako kazu traje sedmicu ili malo jace od toga. Svakako gripa moze i duze trajat, nego ti promijeni cigare, nemoj te pusit. :D
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Karakteristican simptom pored povisene temperature, gusobolje i SUVOG kaslja je reverzibilni gubitak cula mirisa i ukusa (to znaci da nije zauvek, vec se vraca posle par dana ili nedelja). Moze se razviti atipicna pneumonija (upala pluca virusnog porekla) ili bakterijska superinfekcija koja u pocetku daje produktivan kasalj (sa iskasljavanjem) - do upale pluca. Ovakva klinicka slika nije karakteristicna za sve i za vecinu se zavrsava u tom nekom ranom simptomatskom stadijumu. Upala, a kasnije i plucno otkazivanje (akutni respiratorni distres sindrom (ARDS) koji predstavlja tesko i zivotno ugrozavajuce stanje) predstavlja komplikaciju ove virusne infekcije, te se pacijenti uglavnom nalaze na respiratoru. Nova saznanja nam govore da nema postedjene kategorije i da je svako ugrozen, vise ili manje, ali i povrh svega ostaju najugoreniji stari i hronicni bolesnici (dijabetes, povisen krvni pritisak, onkoloski bolesnici itd).

Cuvajte se, cuvajte svoje bliznje. Situacija nije uopste naivna, a pretenduje da bude gora nego u martu i aprilu.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"