◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Ccc deco deco... Opet o Vucicu...

Srbija je jos i dobra dok su na smetlistu Djilas i ekipa. I ta neka kurava Marinika :D
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Jul 06, 2020, 19:29:51 POSLE PODNE
Ccc deco deco... Opet o Vucicu...

Srbija je jos i dobra dok su na smetlistu Djilas i ekipa. I ta neka kurava Marinika :D
A što je onaj jeres premijerka demokrate i sns jedno te isto

Iz opozicije(ako se moze tako nazvati) nemas ni koga da izaberes, ko ima nesto konkretno, mislim imaju oni ali vecina je to stara ekipa koja bi opet da se dokopa vlasti po svaku cenu. Trenutnu vlast podrzavam donekle, slazem se sa odredjenim stvarima ali po nekim mi nisu bas jasni... U Valjevu kod mene, Krusik drze bukvalno vestacki, jer pola Valjeva radi tu.. Ako se to ugasi, nece biti sjajno.. Nisam stranacka licnost, nisam opredeljen i slicno..
Ali dobro, nigde nije sjajno pa ni kod nas.. Pomirite se s tim.

@whoME hvala na desifrovanju.
@Svabo To sto si naveo nije kompletirano , daj mi dokaze neke oko unistenja te firme i uopsteno dokaze o unistenju firmi i preduzeca u nasoj zemlji i jos tu ima mnogo stvari koje se moraju debelo dokazati da se ne bih vodilo pod lazno optuzivanje i iznosenje lazi i kleveta , isto kao sto ti navodis cinjenice bez debelih argumenata i dokaza vezane za istu temu to rade i mediji da bi popunili svoje tiraze. Kazes da je Vucic unistio mnogoj omladini zivote , a moje pitanje je kako je to unistio? tako sto ta ista omladina zeli da ima sve odmah danas i da se obogacuju preko noci , drugo ako je stvarno toliko sranje u ovoj drzavi zasto vecina omladine nosi patike po 10-20 hiljada dinara , zasto nose satove po toj istoj vrednosti , zasto se hvali i zasto pokazuje kako imaju ovo kako imaju ono , zasto u pola bela dana vidjas skoro pune kafice , omladine i bezposlicara kako drkaju po iphoneima i ostalim kurcima koje kostaju po 500-1000$ , kako meni nije unistio mladost? a tebi bi bilo bolje da se manes tih nebitnih informacija i nekompletiranih optuzivanja , nego da preusmeris tu energiju u nesto korisno i da stvoris nesto od svog zivota.
Poslednja Izmena: Jul 06, 2020, 19:45:48 POSLE PODNE od Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _

Drustvo, ajte na fejs ili PM. Ovde zavrsavamo
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Jul 06, 2020, 19:48:13 POSLE PODNE
A sto , tek sad pocinje da bude zanimljivo :)

kase sjetim da osutra opet valja rintat do nedilje ranijo bise
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

@Svabo evo kako Vucic nije sjebao mladost @SlavicBeast npr , momak studira medicinu , super moderator je ovde na forumu , ne petlja se u te teme , ne zali se itd :D :D :D

Ne bih želio da učestvujem u ovoj "raspravi", ako se to uopšte može tako nazvati, ali hoću da iznesem neko svoje mišljenje i zaključak oko nekoliko tema kojih ste se dotakli prethodnim postovima. Pošto sam po prirodi osoba koja voli mnogo promatrati razne pojave pa tako i one društvenog karaktera, došao sam do nekog svog skromnog zaključka da ja ovde ne vidim budućnost to jest budućnost mene kao pojedinca. Jednostavno svaki dan mi se naš mentalitet sve manje sviđa, naravno nepravda i trenutna vlast te tjera u takvo razmišljanje, ali ja se ovde ne baziram na vlast već na osobe to jest zajednicu. Svaka vlast je prolazna, a u tim smjenama uvijek ima i dobrih i loših ljudi. Dakle fokusiram se samo na zajednicu, pa moglo bi se reći narod, ali ne određeni narod već skupinu naroda, koju bih možda nazvao balkanci. Da napomenem da ja još uvijek nemam nekog iskustva te da ova priča nije utemeljena nekim iskustvom i da je sve ovo moje neko promatranje i shvatanje odnosno doživljavanje stvari. Promatrajući naš narod (balkanci), možemo vidjeti veliku rupu u edukaciji naših naroda, ja bih rekao da je to posljedica ratova kojih je na ovim prostorima bilo na pretek. Kako se oporavimo od jednog rata (ako uopšte i imamo priliku oporaviti se) nastupa drugi rat i tako ukrug zadnjih par stotina godina. U tim ratovima se vidjela i hrabrost nekih ljudi, ali se vidjela i ona strana naših naroda koja mi se uopšte ne sviđa. U tim ratovima je uvijek bilo krađa sopstvenog naroda od ljudi u višim slojevima društva, međutim ne želim se fokusirati na krađe niti detalje ratovanja već na samu tu riječ rat. Teška riječ koja za sobom nosi mnogo toga, a između ostalog i ono što sam maloprije pomenuo a to je siromaštvo, a u takvim uslovima i slabu odnosno nikakvu edukaciju. Moja poenta koju sam ovde htio iznijeti jeste da smo zbog svih tih zbivanja kroz našu istoriju ostali neobrazovani i ako bih mogao upotrijebiti tu riječ, zatupljeni. Samim tim posljedica takvih događaja je današnja vlast, ali ne smijemo kriviti samo vlast već cjelokupan narod (ne mislim na krivicu u pravom smislu). Ukratko poruka koju želim poslati je da neprestano učimo i da se ne zamaramo glupostima. Da budemo oštrih umova i da ne pravimo greške kao u prošlosti. Da  ne krivimo vlast za svaku sitnicu već da pogledamo širu sliku. Želim samo za kraj reći da bih ja najradije želio otići odavde, ali ne zbog novca ili nekih materijalnih gluposti već prvenstveno zbog našeg mentaliteta, jer gledajući trenutnu situaciju ne vidim da će se uskoro išta promijeniti što se tiče nas samih.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ako nastavimo ovako , nece nam Vucic sjebati mladost vec Slavic ili Cadilab ako ne i Vodka :D

Citat: SlavicBeast poslato Jul 06, 2020, 19:48:13 POSLE PODNE
ništa ban mjesec dana ? :D
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

spermaban
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: SlavicBeast poslato Jul 06, 2020, 22:08:18 POSLE PODNE
Mogu te ako zelis ;)
Na osnovu čega ? :D
btw. ima li neko link od objects.dff ali da nije sa solidfiles, jer ne mogu da udjem ?
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD