◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Svabо poslato Jul 06, 2020, 01:35:04 PRE PODNE
U srbiji ti je izašlo 30 i nešto posto ljudi na izbore samim tim su trebali i da se ponove ali ipak nisu već se RIK smilovao da ponovi izbore na nekoliko stotina biračkih mesta za vreme glasanja su ljudi terani i zvani po 10 puta dnevno da glasaju na biraličkim mestima su ti davali predznake za koga bi trebalo da glasaš u vidu grafita itd što je zabranjeno ja na primer imam jednog prijatelja čijem je poslodavcu bilo plaćeno da svoje radnike uceni glasam za SNS ili poslom naravno dobili su svi pare za glasove vučić je izašao i rekao da je glasalo 50% ljudi ali je slagao naravno đilas je tvrdio da je izašlo 42% posto samo zahvaljujući njemu a onda posle je vučić rekao da je izašlo 40 i nešto posto glasača ali u poslednja 2 sata kad su se glasovi prebrojavali izašlo je još jedno 10 posto ili ti nekih 100 do 200 hiljada glasača jedna velika smehotresna podvala naših vlasti
Moje iskreno misljenje je da mi kao narod trebamo prvenstveno da razmislimo sta je to sto mi zaista zelimo , jer ni sami ocigledno ne znamo sta zelimo , ne valja nam kad su ovi na vlasti , dodju drugi posle par meseci ni oni ne valjaju , nama niko ne valja , sad kad je bila corona lekari rade po 12 i vise sati , bilo slika gde bukvalno od umora spavaju gde stignu i onda dodju bezposlicari ili bagra koja nece da radi i iskaljuje svoj bes na tim istim lekarima prozivajuci ih kako ne rade dobro svoj posao i ostala sranja , ja sam prvi glasao za vucica u srbiji , jer vidim da se trudi ali ne na recima vec na delima , a kome smeta ovakav rezim nek pokupi prnje i mars odavde.

RX 570 8GB ili RX 580 4GB ?

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: %u01AC H %u03A3 %u01B2 1 %u220F %u220F %u03A8 _ poslato Jul 06, 2020, 13:27:24 POSLE PODNE
Moje iskreno misljenje je da mi kao narod trebamo prvenstveno da razmislimo sta je to sto mi zaista zelimo , jer ni sami ocigledno ne znamo sta zelimo , ne valja nam kad su ovi na vlasti , dodju drugi posle par meseci ni oni ne valjaju , nama niko ne valja , sad kad je bila corona lekari rade po 12 i vise sati , bilo slika gde bukvalno od umora spavaju gde stignu i onda dodju bezposlicari ili bagra koja nece da radi i iskaljuje svoj bes na tim istim lekarima prozivajuci ih kako ne rade dobro svoj posao i ostala sranja , ja sam prvi glasao za vucica u srbiji , jer vidim da se trudi ali ne na recima vec na delima , a kome smeta ovakav rezim nek pokupi prnje i mars odavde.
Ne valja niko zato %u0161to su svi danasnji srbski politi%u010Dari deca komunizma 90 im je pokazano kako treba da se ophode prema narodu la%u017Eima i obecanjima i spinovanjem istine ti si na%u0161ao da mi pri%u010Da%u0161 o vu%u010Di%u0107evim delima sa%u0107u ti nabrojim jedne od ve%u0107ih njegovih podviga dobrih dela
%u0160vercovanje migranata za vremene korone , Prodavanje zemlje i upropa%u0161tavanje na%u0161ih doma%u0107ih firmi i preduze%u0107a evo ima%u0161 jedno aktivno uni%u0161tavanje firme Kru%u0161ik od strane vu%u010Di%u0107a i njegove bande iz bugojna , da nije njegovo delo zakljucavanje ljudi po ku%u0107ama protiv njihove volje , da li je njegovo delo mo%u017Eda kupovanje 2000 soma kineskih huaweii kamera za spijuniranje naroda ne brini jo%u0161 malo pa %u0107e se uvesti bodovanje ljudi kao u kini , jel dobro delo od strane njega %u0161to nam crpi svu vodu i pravi mali hidro elektrane ne on ali njegovi privatnici kojima je on podario tu privilegiju da mogu da rade %u0161ta ho%u0107e , da se vratimo malo u pro%u0161lost da li je dobro delo to njegovo ratno profiterstvo 90 , jel njegovo dobro delo to %u0161to su minimalne plate 27 hiljada u javnim preduze%u0107ima a u privatnim da ne pri%u010Dam %u010Doveve%u010De pogledaj zemlje u africi milion puta gore od na%u0161e a ve%u0107ina njih ima ve%u0107u platu od , jel dobro delo zastra%u0161ivanje naroda i pretnjama i kolima bez tablica na birali%u010Dkim mestima , jel dobro delo to %u0161to je moj brat bio maltretiran od strane migranata ovde u vojvode stepe ( to ti je pubovsko naselje kod banjice ) , jel dobro delo to %u0161to se on hvali da %u0107e do 2027 biti jednak broj ljudi koji odlazi iz na%u0161e zemlje ili ti mladi i terorista koji dolaze u na%u0161u zemlju , jel njegovo dobro delo sara%u0111ivanje sa teroristima ISIS-om nijue ba%u0161 direktno saradjivao vec je njima distriburirao oru%u017Eije po ceni potoduplo manjoj i naravno sara%u0111ivanje sa fa%u0161istima u americi ili ti ANTIF-om , jel njegovo dobro delo %u0161to ve%u0107ini omladine upropastio %u017Eivote , jel njegovo dobro delo spinovanje istine za onu kurvu ne znam kako se  zove ali uglvanom dan pre te kurve u bosni je valjda uhap%u0161en jedan veliki politi%u010Dar koji je nemam pojma bio kao na vlasti tako ne%u0161to za%u0161to je uhap%u0161en pa zbog kupovanja kineskih respiratora i korupcije istih onih respiratora koje je vu%u010Di%u0107 li%u010Dno hteo da nam dovozi avionom e sad tu nastupa ona kurva za se da su sve kurve podlo%u017Ene i drogi i kockanju i sve %u0161to %u017Eivo ne treba e sada slu%u017Eba naklona vu%u010Di%u0107u kao %u0161atro pravljuje u jen stan i tu se vr%u0161i konzumacije droge ili %u010Dega ve%u0107 pa se i ta kurva hapsi odmah svi %u017Eivi tabloidi pi%u0161u o tome a nigde sigurno nisi %u010Duo za ovog bosanskog politi%u010Dara koji je uhap%u0161en ... Mogu do sutra da ti navodim njegova dela ali preporu%u010Dujem ti da se malo informi%u0161e%u0161 gledaj malo bo%u0161ka on pri%u010Da o vu%u010Di%u0107u i %u0161ta radi gledaj malo marinku tepi%u0107 suvereniste gledaj malo Tribal Global gledaj malo Sportska Galaksija Direktno i bez pardona itd sigurno nisi ni %u010Duo za proteste noga ni za proteste studena koji su napunili ulice pre neki nogo na primer protestuje od 20 JUN-a ja sam bio tad to je bila subota oni idalje tamo sedi 10000 ljudi se skupilo ali treba najmanje 30 hiljada da bise ne%u0161to uradilo i da bi se u%u0161lo u vladu i proglasila privremena vlada birana od strane naroda a ne botova ili ljudi kao %u0161to si ti i %u0161to si samo %u010Duo o %u0161atro njegovim delima a nijednu drugu stranu nisi

Lepo je sto formirate stavove i politicko misljenje, samo sto ovo nije adekvatan forum da bi ste o tome pisali.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Jul 06, 2020, 14:42:19 POSLE PODNE
Lepo je sto formirate stavove i politicko misljenje, samo sto ovo nije adekvatan forum da bi ste o tome pisali.
zaneseš se jebi ga

Ali je off-topic.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Ukoliko želite, pogledajte listu stvari koje će biti ubačene na updateu na SLu. https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=136957.msg986685#msg986685
;)

@Svabo j*** mi sve ako sam te ista razumeo sa onim hireoglifima :)

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jul 06, 2020, 16:25:15 POSLE PODNE
@Svabo j*** mi sve ako sam te ista razumeo sa onim hireoglifima :)
Sjebao se tekst sa slovima ČĆŠĐŽ iz nekog razloga protumači ako možeš x)

Citat: Svabо poslato Jul 06, 2020, 16:53:16 POSLE PODNE
Sjebao se tekst sa slovima ČĆŠĐŽ iz nekog razloga protumači ako možeš x)
Posalji mi taj tekst ali bez tih ČĆŠĐŽ u PM

Evo desifrovao sam ahahaha

Ne valja niko zato što su svi danasnji srbski političari deca komunizma 90 im je pokazano kako treba da se ophode prema narodu lažima i obecanjima i spinovanjem istine ti si našao da mi pričaš o vučićevim delima saću ti nabrojim jedne od većih njegovih podviga dobrih dela
švercovanje migranata za vremene korone , Prodavanje zemlje i upropaštavanje naših domaćih firmi i preduzeća evo imaš jedno aktivno uništavanje firme Krušik od strane vučića i njegove bande iz bugojna , da nije njegovo delo zakljucavanje ljudi po kućama protiv njihove volje , da li je njegovo delo možda kupovanje 2000 soma kineskih huaweii kamera za spijuniranje naroda ne brini još malo pa će se uvesti bodovanje ljudi kao u kini , jel dobro delo od strane njega što nam crpi svu vodu i pravi mali hidro elektrane ne on ali njegovi privatnici kojima je on podario tu privilegiju da mogu da rade šta hoće , da se vratimo malo u prošlost da li je dobro delo to njegovo ratno profiterstvo 90 , jel njegovo dobro delo to što su minimalne plate 27 hiljada u javnim preduzećima a u privatnim da ne pričam čoveveče pogledaj zemlje u africi milion puta gore od naše a većina njih ima veću platu od , jel dobro delo zastrašivanje naroda i pretnjama i kolima bez tablica na biraličkim mestima , jel dobro delo to što je moj brat bio maltretiran od strane migranata ovde u vojvode stepe ( to ti je pubovsko naselje kod banjice ) , jel dobro delo to što se on hvali da će do 2027 biti jednak broj ljudi koji odlazi iz naše zemlje ili ti mladi i terorista koji dolaze u našu zemlju , jel njegovo dobro delo sarađivanje sa teroristima ISIS-om nijue baš direktno saradjivao vec je njima distriburirao oružije po ceni potoduplo manjoj i naravno sarađivanje sa fašistima u americi ili ti ANTIF-om , jel njegovo dobro delo što većini omladine upropastio živote , jel njegovo dobro delo spinovanje istine za onu kurvu ne znam kako se  zove ali uglvanom dan pre te kurve u bosni je valjda uhapšen jedan veliki političar koji je nemam pojma bio kao na vlasti tako nešto zašto je uhapšen pa zbog kupovanja kineskih respiratora i korupcije istih onih respiratora koje je vučić lično hteo da nam dovozi avionom e sad tu nastupa ona kurva za se da su sve kurve podložne i drogi i kockanju i sve što živo ne treba e sada služba naklona vučiću kao šatro pravljuje u jen stan i tu se vrši konzumacije droge ili čega već pa se i ta kurva hapsi odmah svi živi tabloidi pišu o tome a nigde sigurno nisi čuo za ovog bosanskog političara koji je uhapšen ... Mogu do sutra da ti navodim njegova dela ali preporučujem ti da se malo informišeš gledaj malo boška on priča o vučiću i šta radi gledaj malo marinku tepić suvereniste gledaj malo Tribal Global gledaj malo Sportska Galaksija Direktno i bez pardona itd sigurno nisi ni čuo za proteste noga ni za proteste studena koji su napunili ulice pre neki nogo na primer protestuje od 20 JUN-a ja sam bio tad to je bila subota oni idalje tamo sedi 10000 ljudi se skupilo ali treba najmanje 30 hiljada da bise nešto uradilo i da bi se ušlo u vladu i proglasila privremena vlada birana od strane naroda a ne botova ili ljudi kao što si ti i što si samo čuo o šatro njegovim delima a nijednu drugu stranu nisi

http://prntscr.com/tcw4cf
kako je ovo moguce xd :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Fqris poslato Jul 06, 2020, 19:22:00 POSLE PODNE
http://prntscr.com/tcw4cf
kako je ovo moguce xd :D
Jer ja sam khm khm.. ;)

Citat: XORD poslato Jul 06, 2020, 19:25:24 POSLE PODNE
boosta preko drugog acc
Udari glavom od istu tu tastaturu kojom si ovo napisao ahahaha Pogledaj ko se zahvalio