◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

@CarlosWattana  U potrazi za skripterom si napisao da međuostalom, citiram post.

CitatNecu kidove ,nakurcene likove, bahate hocu normalnog skriptera.

A ti nisi ništa bolji od ovoga sto si napisao jer bas sebe tako predstavljas, tko normalan zeli suradivati sa takvim ljudima. Mislio sam ti se javiti, ali nakon ovoga necu ni pomisljati.
Poslednja Izmena: Jul 04, 2020, 18:29:22 POSLE PODNE od Hydra.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jul 04, 2020, 16:31:37 POSLE PODNE
Ne brini se ti za moje zdravlje , ako obolim to ce biti zbog vas par pojedinaca ovde a ne zbog toga sto ne idem nigde :D
Što znači da je bolje da si vani :D
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: Hydra. poslato Jul 04, 2020, 18:27:57 POSLE PODNE
@CarlosWattana  U potrazi za skripterom si napisao da međuostalom, citiram post.

A ti nisi ništa bolji od ovoga sto si napisao jer bas sebe tako predstavljas, tko normalan zeli suradivati sa takvim ljudima. Mislio sam ti se javiti, ali nakon ovoga necu ni pomisljati.
Bas sebe predstavljam ,da krivo ti je ,jer sam upravu kys malenoo aw

Pozdrav, imam GTA V čeka me, treba mi vaša pomoć da li mogu da pokrenem na ovim specifikacijama GTA V? Po meni neću moći ali ko zna, na laptopu imam Dual Core 2 proccessor, bilo bi dobro da je u kompu =).

My Specs:
GPU: nVidia GeForce 9400 GT
CPU: Intel Celeron CPU E3200 2.40 ghz
RAM: 4 gb

GTA V:
Minimum:
GPU: nVidia GeForce 9800 GT 1gb
CPU: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz

Recommended:
GPU: nVidia GTX 660 2gb
CPU: Intel Core i5 3470 @ 3.2 ghz
RAM: 8 gb

Pa eto hvala Vam, uskoro ću najjverovatnije uzeti novi računar, a možda budem ovaj upgradevao, LP od mene. :)
Balkan Moon v1.0 by Foxy

Owner // Scripter Balkan Moon

u Potpisu Foxy.

Ne pipaj lava Foxy, radi na BM-u :D :D :D
[4.7.2019] Respect For: Purda | Basovski | Mister Naithan | BICEL KO MI BUNTA | 7.9: Vasic[/b]

* Server [5.1.2019 Created]
* Scripter on Power Gaming
* Scripter on Night Life
* Scripter on Arena Gaming
* Scripter on duty (Balkan Moon)

[23.5.2k19] Messi u skriptanju hehe ;)
[7.8.2k19]OLD Minecraft Developer & Player (2016-2018)

#FOXYSCRIPT[/b]
MAPPER U POKUŠAJU :/[/b]

Citat: [][] Foxy 2k19 [][] poslato Jul 04, 2020, 19:20:39 POSLE PODNE
Pozdrav, imam GTA V %u010Deka me, treba mi va%u0161a pomo%u0107 da li mogu da pokrenem na ovim specifikacijama GTA V? Po meni ne%u0107u mo%u0107i ali ko zna, na laptopu imam Dual Core 2 proccessor, bilo bi dobro da je u kompu =).

My Specs:
GPU: nVidia GeForce 9400 GT
CPU: Intel Celeron CPU E3200 2.40 ghz

GTA V:
Minimum:
GPU: nVidia GeForce 9800 GT 1gb
CPU: Intel Core 2 Quad CPU Q6600  2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs)  2.5GHz

Recommended:
GPU: nVidia GTX 660 2gb
CPU: Intel Core i5 3470  3.2 ghz
RAM: 8 gb

Pa eto hvala Vam, uskoro %u0107u najjverovatnije uzeti novi ra%u010Dunar, a mo%u017Eda budem ovaj upgradevao, LP od mene. :)
Mozes da pokrenes ali neces moci da igras sigurno ni u 15 fpsa

Dokupis da imas minimum 8 gb rama i vidi koliko imas dedicated video memory na grafickoj posto ti za minimum treba 1gb grafa :)

u izradi je jedan od (unikatnijih) Skill Arena UI-a sa moje strane
Klik

Citat: jerenic34 poslato Jul 04, 2020, 20:56:58 POSLE PODNE
u izradi je jedan od (unikatnijih) Skill Arena UI-a sa moje strane
Klik
Od kako sam poceo da koristim reddit imam osjecaj da je svaki link rickroll  :D  btw to izgleda extra za pocetak

Citat: CarlosWattana poslato Jul 04, 2020, 01:21:47 PRE PODNE
Ma znam ja vrlo dobro kakav je Armin..Al eto sad smo ono ok... al opet nije to to ko sto je nekad bilo ,nit ce ikad bit. ::) Al jbg ljudi dragi ,ovo su sve igrice i uvjek ce bit tu svadja ,psovanja i to ,morate to prihvatit jbg.Nazalost ,ali tako je!
Ako ja tebi sad opsujem majku i sestru, hoce li ti bit ugodno ?
Ili ces pozeljet da mi nabijes sve redom, jer sam ti opsovao ?
Nije korektno svakako, jer neko nema roditelja, nekome je majka bolesna.. Ne znam, pff mozda je neko izgubio sestru, ili oboje ? Koji i kakav je to odgoj ?
Nemoj pricat besmislice.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Dirajte u sve drugo, u obitelj nikako.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: zealot poslato Jul 04, 2020, 23:10:34 POSLE PODNE
Ako ja tebi sad opsujem majku i sestru, hoce li ti bit ugodno ?
Ili ces pozeljet da mi nabijes sve redom, jer sam ti opsovao ?
Nije korektno svakako, jer neko nema roditelja, nekome je majka bolesna.. Ne znam, pff mozda je neko izgubio sestru, ili oboje ? Koji i kakav je to odgoj ?
Nemoj pricat besmislice.
Aj ti opet lijepo procitaj sta sam ja napisao gore,gdje sam ja rekao da treba da ti psuje i majku i sestru i sve ? nigdje..Rekao sam da to ne treba da se radi ,i da to normalno mozes ocekivati na svakoj igrici..Meni je vala svedno ,sta ima jebe preko tastature hahahahahaha svasta ,al dobro opet postujem ako ti smeta i ako te to uvredi jbg sta ces kad ima svakakvih ljudi.

Lepo je vreme napolju bilo danas xDD

Kako su ostali clanovi? Ima li sta novo?