◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Driver... poslato Jun 18, 2020, 21:35:45 POSLE PODNE
Odlican odnos cene i dobijenog  :D :D :D
E al pazi uzo bi ja svoj wifi al sutra malo ne smem uvodit internet u stan ovaj sto sam sad
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: ArminT poslato Jun 18, 2020, 22:52:57 POSLE PODNE

Jebiga za 10 minuta rada i bez produkcije , po meni odlicno a  i za one koje se razumiju u ovo ,kao kad bi ti bio maper i ja tebi da pametujem za teksture a ne znam unici u editor, eto tako to ispada svakako primam ove amaterske i ne kompaktibline komentare jer nisi povezan sa ovim svakako hvala. za 10 minuta napisan tekst i ovo je samo neka od demo verzije da sam htio objavio bi na yt da je nesto odradjeno do kraja
Ući*
I, dobro si reko, amater si. Ovo nema veze s vezom. :D
Ako vec radis, uradi kako treba, bez prosipanja price tu nama, jer znam pomalo o muzici. :)
I nemoj duple radit, postuj pravila.
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: ArminT poslato Jun 18, 2020, 22:55:50 POSLE PODNE

strukture rime hahahahh

Da , struktura rime je losa. Kada naucis osnovne izraze javi se molim te... Za 10min si uradio ovo ? Pa bolje da si odvojio 20+ minuta i potrudio se , napravio nesto kvalitetno kad vec radis... Da si ispao iz Flow-a , jesi , da je text dno , jeste. Izvedba je solicna no moze mnogo mnogo bolje. Ja sam veoma kompetetan sto se tice muzicke produkcije , tako da prihvati kritiku. Amaterski koliko god da je , vidi se da je urajdeno et samo da se uradi... Toliko od mene  8)

@zealot ti pozdravi SHARP i Bellu , jos nismo prokejat uradili a pricamo o istom ima 6mj  :D 8)

Preslusao sam ti ostale trake , jako jako lose , produkcijski kao da nista nije ni radjeno... Obrada vokala veoma losa , fali dosta toga da se odradi da zvuci brutalno...
Poslednja Izmena: Jun 19, 2020, 00:11:19 PRE PODNE od Driver...
====================
Respect List : Galardo | daddy. | LoOdaK | .foux |
====================

pitao sam prolaznikeeeeeeee plave ociiiii gde suuuuuuuuuuu

Citat: ArminT poslato Jun 18, 2020, 22:55:50 POSLE PODNE

strukture rime hahahahh

Edukuj se : https://www.smartrapper.com/rhyme-scheme-rap/

Struktura Rime , tako se zargonski kaze...

Ps. Posto nmg edit post , evo ovako  8)
Poslednja Izmena: Jun 19, 2020, 00:22:56 PRE PODNE od Driver...
====================
====================

E moj jarane ovaj disstrack ocjena od 1 do 10 ,2/10 ,toliko loše tekst' veze s vezom nema ,ritma nema uopšte hahahahaha msm ono kako te nije sramota izbaciti nešto tako   :D :D :D :D
Inačeeee povlačim se sa ''scene'', diss me je uništio  :'( :'( :'(

Citat: Driver... poslato Jun 19, 2020, 00:21:31 PRE PODNE
Edukuj se : https://www.smartrapper.com/rhyme-scheme-rap/

Struktura Rime , tako se zargonski kaze...

Ps. Posto nmg edit post , evo ovako  8)

Drug nemam nista stvarno protiv tebe al eto kad imas vise obrazovanja od mene , javi mi se evo licno na instagram @talinowski , da ti dokaze posaljem da sam zavrsio fakultet  " Tehnološki fakultet sa studijskim programom Prehrambena biologija ,, pa kad si vec toliko obrazovan eto samo privatno da to okoncamo :D
Armin Talić - New Western Community

www.nwrpcommunity.info
SAMP IP: 5.196.171.87:7777

Citat: CarlosWattana poslato Jun 19, 2020, 00:30:38 PRE PODNE
E moj jarane ovaj disstrack ocjena od 1 do 10 ,2/10 ,toliko loše tekst' veze s vezom nema ,ritma nema uopšte hahahahaha msm ono kako te nije sramota izbaciti nešto tako   :D :D :D :D
Inačeeee povlačim se sa ''scene'', diss me je uništio  :'( :'( :'(

A ti si jako kompetetan da znas bilo sta o tome kako se pise text , kako se radi ritam i slicno  :D :D :D

Citat: ArminT poslato Jun 19, 2020, 00:33:04 PRE PODNE
Drug nemam nista stvarno protiv tebe al eto kad imas vise obrazovanja od mene , javi mi se evo licno na instagram @talinowski , da ti dokaze posaljem da sam zavrsio fakultet  " Tehnološki fakultet sa studijskim programom Prehrambena biologija ,, pa kad si vec toliko obrazovan eto samo privatno da to okoncamo :D

Ev odmah ti se javljam , da resimo to  8)
====================
====================

Citat: Driver... poslato Jun 19, 2020, 00:33:59 PRE PODNE
A ti si jako kompetetan da znas bilo sta o tome kako se pise text , kako se radi ritam i slicno  :D :D :D

Ev odmah ti se javljam , da resimo to  8)
Nisam ,uopšte nemam veze s time ,tako da.:)

Citat: ArminT poslato Jun 18, 2020, 20:35:46 POSLE PODNE
Evo za ovog doticnog sto proziva citavo vrijeme ne da mi se pisat pa nek poslusa :D

https://soundcloud.com/armin-talic-100122994/tale-diss-track-na-balu
Umesto minutu intra mogao si samo odmah uci na traku a rime su ti malo bezveze a i usput pusti ove babune sto su edukovani treperi
sa satro rap enciklopedija i tamo nekih tutoriala i kenjanja . Ako ces da "trepujes" gledaj sklopi rime kako treba nemoj da ih bacas bez reda tebra bukvalno imas 4 rime upute i upite , kitas/pitas i ne pitas ( nisam razumeo )

Citat: Svabо poslato Jun 19, 2020, 01:02:10 PRE PODNE
Umesto minutu intra mogao si samo odmah uci na traku a rime su ti malo bezveze a i usput pusti ove babune sto su edukovani treperi
sa satro rap enciklopedija i tamo nekih tutoriala i kenjanja . Ako ces da "trepujes" gledaj sklopi rime kako treba nemoj da ih bacas bez reda tebra bukvalno imas 4 rime upute i upite , kitas/pitas i ne pitas ( nisam razumeo )

Za tvoju info , veoma sam edukovan sto se tice produkcije. Ono sto sam postavio je samo primer , takodje od jednog Artista koji je WorldWide poznat... Nisam ni Treper ni Reper , imam svoj stil izvodjenja... ma videces uskoro kad ceo projekat bude online , 20jul... Veliki Pozdrav za tebe  8)

Ps. Odjavljujem se sa foruma jer vidim da su svi strucni , a vecina ne zna napisati 2linije pravilno... Dosadilo mi je vise da gledam pametnjakovice , tkd bye  8)
Poslednja Izmena: Jun 19, 2020, 01:11:23 PRE PODNE od Driver...
====================
====================

Citat: Driver... poslato Jun 19, 2020, 01:10:14 PRE PODNE
Za tvoju info , veoma sam edukovan sto se tice produkcije. Ono sto sam postavio je samo primer , takodje od jednog Artista koji je WorldWide poznat... Nisam ni Treper ni Reper , imam svoj stil izvodjenja... ma videces uskoro kad ceo projekat bude online , 20jul... Veliki Pozdrav za tebe  8)
bukvalno me boli tuki za tvoj projekat ja sam samo dao svoje misljenje na njegovu pesmu i dao mi tamo neki sugestiju

Citat: Svabо poslato Jun 19, 2020, 01:11:54 PRE PODNE
bukvalno me boli tuki za tvoj projekat ja sam samo dao svoje misljenje na njegovu pesmu i dao mi tamo neki sugestiju
Tako je baki <3
- Znate ono kada ljudi na instagramu stavljaju neke mudre poruke u biografiji?
E pa ja cu isto. -

"Kad zatvorim oci, ne vidim nista."

Citat: Driver... poslato Jun 19, 2020, 01:10:14 PRE PODNE

Ps. Odjavljujem se sa foruma jer vidim da su svi strucni , a vecina ne zna napisati 2linije pravilno... Dosadilo mi je vise da gledam pametnjakovice , tkd bye  8)
Izvini Coby nisam te prepoznao :D