◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Svi postovi vezani za svađu su obrisani. Naredni mogu dovesti do bana sa foruma. Smirite se, i nemojte se svadjati u gl. Razgovoru. Imate pm, fb, ig pa pravite grupe tamo.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: andr00- poslato Jun 14, 2020, 21:57:05 POSLE PODNE
Kod mene je na grafickoj HDMI a na monitoru VGA i uzeo sam adapter i kupio HDMI kabal i sve radi bez problema, samo sam se bojao da ce biti problema sa FPSom u igricama jer su neki imali taj problem valjda ali sve je radilo kako treba, preporucujem ti da to uradis, nije toliko skupo a iskoristis monitor.. @LoOdaK

Slavic je pricao o postovima, odakle su se nakotili postovi, sta si ti shvatio?
Vjerovatno ću uzeti, gledao sam malo i na youtube identične adaptere i radi.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Diploma urucena. 4,00 prosjek. :)
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Još neko da želi temu za forum? Vrh je bgm :D samo pp ;D

oh my god, ima li ko od starih clanova da se seca dake? nisam valjda zaboravljen

Citat: anonymo dαkα' poslato Jun 15, 2020, 17:16:17 POSLE PODNE
oh my god, ima li ko od starih clanova da se seca dake? nisam valjda zaboravljen
Msm da si bio aktivan u temi razgovor u vezi pawn skriptanja mada se ne secam, Shakur Daka ?

Citat: //>> Vedran poslato Jun 15, 2020, 18:19:18 POSLE PODNE
Msm da si bio aktivan u temi razgovor u vezi pawn skriptanja mada se ne secam, Shakur Daka ?
normalno

Citat: Vasic poslato Jun 14, 2020, 23:50:46 POSLE PODNE
Svi postovi vezani za svađu su obrisani. Naredni mogu dovesti do bana sa foruma. Smirite se, i nemojte se svadjati u gl. Razgovoru. Imate pm, fb, ig pa pravite grupe tamo.

Bravo!

Nije to samo na ovom forumu, to je jednostavno mentalitet naroda na Balkanu i to je to.

Ja sam prije 3 stavio temu u ovaj isti podforum gdje sam ponudio posao momcima i djevojkama koji znaju engleski jezik, medjutim samo dvije osobe su pokazale interesovanje, pitanje je hoce li pisati odgovor na moju poruku.

Zaradite neki dinar umjesto sto se svadjate, mozda vam cak nece vise ni biti do svadje :)
KOPAJ KRIPTOVALUTU TELEFONOM! >>> SAZNAJ VIŠE <<<
POČNI RADITI KAO PREDAVAČ ENGLESKOG JEZIKA! >>> SAZNAJ VIŠE <<<

Da li zna neko neku dobru SMF temu sličnu kao SunRise? (znaci ne ips vec smf) :)

Citat: Vasic poslato Jun 15, 2020, 18:34:38 POSLE PODNE
Da li zna neko neku dobru SMF temu sličnu kao SunRise? (znaci ne ips vec smf) :)
Pogledaj Boru, nisam koristio al izgleda fino btw šta ti ne valja sa sunrise  :D i ja sam sklonio jebe me chatbox na njoj
Poslednja Izmena: Jun 15, 2020, 23:20:47 POSLE PODNE od .варнинг

Legacy Gaming Since 2017 ©

Scripter and Founder
Scripting 3+ Years
https://www.facebook.com/LegacyGamingOGC/ (FB Stranica)
https://www.facebook.com/nikolaa.jovicic (FB Nalog)

Citat: .варнинг poslato Jun 15, 2020, 23:19:25 POSLE PODNE
Pogledaj Boru, nisam koristio al izgleda fino btw šta ti ne valja sa sunrise  :D i ja sam sklonio jebe me chatbox na njoj
Baš zbog chatboxa i još par modova..
Razmisljam da predjem na ips ima dosta kvalitetnih tema..

Momci sta mislite jel moguca zamena senzora za otisak (ugradjen je u dugme i u pitanju je s7 edge) ako je zadnja strana stakla sjebana?Al ono bas dobro razbijena..
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: xsar.p poslato Jun 16, 2020, 01:53:06 PRE PODNE
Momci sta mislite jel moguca zamena senzora za otisak (ugradjen je u dugme i u pitanju je s7 edge) ako je zadnja strana stakla sjebana?Al ono bas dobro razbijena..
Paaa koliko znam kod s7 otisak je na prednjoj strani, a ne vjerujem da se moze bas sa zadnje strane pojebati to dugme, ali trebalo bi da je moguce, samo nzm da li se isplati popravljati ako je puno kesa

Citat: //>> Vedran poslato Jun 16, 2020, 02:07:25 PRE PODNE
Paaa koliko znam kod s7 otisak je na prednjoj strani, a ne vjerujem da se moze bas sa zadnje strane pojebati to dugme, ali trebalo bi da je moguce, samo nzm da li se isplati popravljati ako je puno kesa
Ja ga bas moram zamenit jer se meni instagram i jos neke aplikacije otvaraju sa otiskom
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..