◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: SlavicBeast poslato Jun 14, 2020, 14:28:48 POSLE PODNE
Ne bih znao, norao bih da proverim, ali vrv oko 600-700 evra, makar je toliko kostalo, ako se u medjuvremenu nije nesto promenilo

100 eura je kod nas

Puuuuull the trigger
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Aj ohanite malo jebemu mater svadjajte se na pm ne zelim da banujem stv

Citat: CADILAB poslato Jun 14, 2020, 20:13:47 POSLE PODNE
Aj ohanite malo jebemu mater svadjajte se na pm ne zelim da banujem stv

A pozelilo ti se sa BU-a da me banujes <3  :D :D

Ovo je vrh.  :D
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Da li ima skripter neki koji bi pomogao oko ucenja skriptanja, naravno placeno bi mu bilo za to.

Citat: Howell poslato Jun 14, 2020, 20:20:36 POSLE PODNE
Da li ima skripter neki koji bi pomogao oko ucenja skriptanja, naravno placeno bi mu bilo za to.

Aj Pp

Odlucila sam da se vise necu oglasavati povodom ove teme, ovde se iz ovih objava vidi ko je ko i ko je kakav  :o
Nadam se da ce admini ovo pravedno resiti i zabraniti ovde da se siri negativa, veliki pozdrav od mene :)
Poslednja Izmena: Jun 14, 2020, 20:33:46 POSLE PODNE od Milica_Lunero

Citat: LoOdaK poslato Jun 14, 2020, 16:50:23 POSLE PODNE
Da li neko ima iskustva ili da mi jednostavno kaže da li bi ovo radilo.

Razmišljao sam da priključim još jedan monitor u setup, međutim monitor ima jedino VGA ulaz.
Grafička kartica ima DVI-D izlaz koji je priključen na trenutni (main) monitor, a pored njega ima još HDMI i DisplayPort izlaze.

Da li je moguće priključiti DisplayPort izlaz na VGA ulaz monitora naravno uz adapter ? Da li bi to uopšte radilo ? Razmišljao sam o ovakvom adapteru: https://www.olx.ba/artikal/36887330/displayport-dp-to-na-vga-konverter-prelaz-kabal/

Naravno onda bih morao imati VGA kabal sa oba muška priključka, međutim interesuje me samo da li bi to uopšte radilo da ne bacam pare bezveze ?

Znam da postoji podforum za ovo ali će ovde mnogo više ljudi vidjeti ovo nego tamo.
Kod mene je na grafickoj HDMI a na monitoru VGA i uzeo sam adapter i kupio HDMI kabal i sve radi bez problema, samo sam se bojao da ce biti problema sa FPSom u igricama jer su neki imali taj problem valjda ali sve je radilo kako treba, preporucujem ti da to uradis, nije toliko skupo a iskoristis monitor.. @LoOdaK

Citat: zealot poslato Jun 14, 2020, 17:32:14 POSLE PODNE
Aj Vini ne kenjaj, jutros meni Slavic rece da sam nakot, i to nije vrijedjanje ?
Slavic je pricao o postovima, odakle su se nakotili postovi, sta si ti shvatio?

Desteee

Legacy Gaming Since 2017 ©

Scripter and Founder
Scripting 3+ Years
https://www.facebook.com/LegacyGamingOGC/ (FB Stranica)
https://www.facebook.com/nikolaa.jovicic (FB Nalog)

Kako steeeeeeeeee
Facebook : Morelli Samper

Aj bataltite svadju,mogao je mene neko nauciti osnove pawna ako mu nije tesko  ;D

Citat: Rafael poslato Jun 14, 2020, 23:25:48 POSLE PODNE
Aj bataltite svadju,mogao je mene neko nauciti osnove pawna ako mu nije tesko  ;D
Mogli bi i mene hahaa ;D