◄ Glavni razgovor #45 ►

Započeo SlavicBeast, April 07, 2020, 21:43:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: PabloK poslato Maj 13, 2020, 16:38:32 POSLE PODNE
Srećo moja navedi mi jednu osobu ovde osim tebe i još par njih (bukvalno par, Purda i Lanmi jer njih zajebavam i van foruma) i popušit ću ti ga na sred terazija :D
Ja znam da ti mene zajebavas namjerno jer se znamo od ranije,ali previse me imas u ustima bez ikakve potrebe, neke ljude to zivcira ,kao mene, niti sam aktivan na sampu niti ista ti me u svaki status moras ubaciti, sto bi rekli, skuliraj se malo :P

ajmo lajk da m1lfman otvori server sa botovima

Citat: m1lfman poslato Maj 13, 2020, 19:01:56 POSLE PODNE
ajmo lajk da m1lfman otvori server sa botovima

Evo ja sam bot, pridruzujem se.  :P
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Ima nas cetiri bota trenutno, idemooo daljee  ;D  :D

Citat: daddy. poslato Maj 13, 2020, 19:17:50 POSLE PODNE
Brz si makenzi :P
Ma ja sam Emilijo Lovrić sa Hrvatskim aj pi jem i ako živim u SLoveniji al se makenzi zajebo leptenejebo nea veze

Sa se radi bracoo kako ste mii

P.s Dali smo spremni za Angers Gaming-a juju kakve bombe od Mape.
Poslednja Izmena: Maj 13, 2020, 19:49:55 POSLE PODNE od Lukenzzi_Cassano

Pravi se drama bez mene , pa imal to smisla ?  :D 8)
====================
Respect List : Galardo | daddy. | LoOdaK | .foux |
====================

Citat: Lukenzzi_Cassano poslato Maj 13, 2020, 19:47:06 POSLE PODNE
Sa se radi bracoo kako ste mii

P.s Dali smo spremni za Angers Gaming-a juju kakve bombe od Mape.
eh kastra kako jede govna

svi se danas fokusirate i pravite neke dosadne servere, glavni cilj vecine tih sto otvara servere jesusu donacije
svaki server je 90% slican drugom, sve su to kao neke "Razlicite" stvari a ustvari su iste i dosadne i glupe i cudite se kad zavorite server posle punih nedelju dana rada

kad uspijete da napravite srw da igrac nece da izadje jer mu je zanimljivo da igra na serveru koji ste vi pravili mesecima, znajte da ste bar u tome uspjeli

evo primer ovaj iznad u chatu, ukrao je par mapa, nabavio head admina, uzeo free mod i sebe naziva vlasnikom
ovakvih ima kolko oces

Citat: Kova_Maps1 poslato Maj 13, 2020, 21:24:57 POSLE PODNE
svi se danas fokusirate i pravite neke dosadne servere, glavni cilj vecine tih sto otvara servere jesusu donacije
svaki server je 90% slican drugom, sve su to kao neke "Razlicite" stvari a ustvari su iste i dosadne i glupe i cudite se kad zavorite server posle punih nedelju dana rada

kad uspijete da napravite srw da igrac nece da izadje jer mu je zanimljivo da igra na serveru koji ste vi pravili mesecima, znajte da ste bar u tome uspjeli

evo primer ovaj iznad u chatu, ukrao je par mapa, nabavio head admina, uzeo free mod i sebe naziva vlasnikom
ovakvih ima kolko oces

Dali si bio pri svjesti ovo sto si napisao??Nisam ja kao vecina sta uzimaju modove i otvaraju.Necu da dozvolim ovakve poput tebe da mi unistavaju pricu zajednice.Kad bude open dodji i vidi.Angers Gaming Community raspolaze sa puno unikatnosti.To ce svako videti i biti obavjesten u temi.Ne planiram da ova zajednica postane vikend server kao ovih sta otvoraju server svaki dan.Nabave mod i sutra dan edituje.Sam radim sve skriptam,mapam,uredjivam.Sam svoj gazda.I daj ti mene argumente za ovo sto si izneo.Ovo sto si reko su nebuloze

Kastro ne seri, nije ti ovo prvi put da zabijas noz u ledja svima nama koji smo ti na bu pomogli, i kasnije ces se opet htjeti vratiti, ista prica kao sa balkan unionom, nasli staru verziju bu moda i otvorili nesto a u sustini sve isto, ne znam sto sam uopste pustio da otvoris temu na ovom forumu al opet me boli kurac nesto, ne zna se ko je veci bot u vrhu kod vas, sve propali admini sa bua koji bi nesto vise a realno nisu ni za kurac, Srecno lol
Poslednja Izmena: Maj 13, 2020, 21:50:08 POSLE PODNE od 6cadilab9

Citat: 6cadilab9 poslato Maj 13, 2020, 21:49:06 POSLE PODNE
Kastro ne seri, nije ti ovo prvi put da zabijas noz u ledja svima nama koji smo ti na bu pomogli, i kasnije ces se opet htjeti vratiti, ista prica kao sa balkan unionom, nasli staru verziju bu moda i otvorili nesto a u sustini sve isto, ne znam sto sam uopste pustio da otvoris temu na ovom forumu al opet me boli kurac nesto, ne zna se ko je veci bot u vrhu kod vas, sve propali admini sa bua koji bi nesto vise a realno nisu ni za kurac, Srecno lol

Hvala,nisam ja zabio noz u ledja.Jel je zabio Nikola Nikolic ,Cokenzzi Paccotti  .Frankie Devito- sto je bio Founder BU-a ?.Ja iskreno nisam ni pomislio da ti naskodim iz respecta sto imam prema tebi i Tyler-u posto stvarno ste mi pomogli.Ali ako me banujes trajno sto ih ne banujes i ove druge ili Bojan Cortiez sto osnovao sa jos dvoje vlasnika te dvoje su sa BU-a kod tebe jedan ti Mapper.

Kazes za Administraciju,Head Admini koje su bili kod tebe nazivas ni za kurac nisu ?.Administracija je super kako treba moze se i na delo pokazati na OPEN-u.A u temu ja cu licno objaviti sa kojom cemo administraciju nastupati na openu.Sve imena su ti poznati.Znamo kako je u administraciji ne cvetaju ruze ako si admin na BU-a.A jos da ne pricam na kakav podmukli nacin ste nas skinuli nas 4-5.
Poslednja Izmena: Maj 13, 2020, 22:00:19 POSLE PODNE od Lukenzzi_Cassano