◄ Glavni razgovor #45 ►

Započeo SlavicBeast, April 07, 2020, 21:43:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Sta god radili svima je cudno i to je okej.

Al da li je okej da ti kao vlasnik ovog foruma psujes i vrijedjas nekog od njih ?  :D
Ako znas da imaju botove skini ih sa sluzbene liste zabrani pristup i to je to.

Jos jedan primjer, prije par mjeseci je nasa zajednica jedina iskoristila plavi banner(na pocetnoj foruma) bili smo na sluzbenoj listi.I kada sam se obratio i nisam dobio odgovor zasto su zamjenjene boje NB i naseg bannera postavio sam fb post nakon kog sam dobio ban sa foruma.Oke tvoj forum radis sta hoces ali ono nije bas korektno od tebe da se tako ponasas.U pravilima nigdje nisu bile zabranjene boje bannera isl.. i primljeni smo s takvim bannerom  :D

Tako isto i za ovo ako ti se ne svidja rijesis na normalan nacin po pravilima svog foruma i tjt.

Sad slobodno mozes opet banovat, peace.  8)

Ne kapiram sta se hvatate tog psovanja kao pijan plota. Covek je revoltiran jer ocigledno tu nesto ne stima, administracija lazira brojke, a prave se blesavi. Nekada, kada sam igrao samp u ona srecna vremena, sad vec pre 8-9 godina, CroHerza je imala 250 igraca u ove sate, uvece i do 400 ljudi. Znate sta znaci 250 igraca, ulice pune, kolodvor (spawn) pun da je lagovalo, kod burga puno, nisi mogao da ostavis oglas koliko se spamovalo, sve je bilo zivo. Rekord od 500 igraca uvek su imali nedeljom uvece, verovatno bi imali dosta vise da su imali veci broj slotova. @Marko Salvatore je tada bio GS, kasnije admin, iz prve ruke mogu da vam kazem da su konstantno kikovali igrace iako je server imao onaj sistem da kikuje afk igraca posle par minuta neaktivnosti, pa je server opet bio ziv i pun.

Meni nije jasno zasto bi neko drzao jednu zajednicu, ondosno server na takav nacin? To je kao da drzis coveka na mehanickoj respiraciji, a on u komi.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Maj 13, 2020, 15:01:03 POSLE PODNE
Ne kapiram sta se hvatate tog psovanja kao pijan plota. Covek je revoltiran jer ocigledno tu nesto ne stima, administracija lazira brojke, a prave se blesavi. Nekada, kada sam igrao samp u ona srecna vremena, sad vec pre 8-9 godina, CroHerza je imala 250 igraca u ove sate, uvece i do 400 ljudi. Znate sta znaci 250 igraca, ulice pune, kolodvor (spawn) pun da je lagovalo, kod burga puno, nisi mogao da ostavis oglas koliko se spamovalo, sve je bilo zivo. Rekord od 500 igraca uvek su imali nedeljom uvece, verovatno bi imali dosta vise da su imali veci broj slotova. @Marko Salvatore je tada bio GS, kasnije admin, iz prve ruke mogu da vam kazem da su konstantno kikovali igrace iako je server imao onaj sistem da kikuje afk igraca posle par minuta neaktivnosti, pa je server opet bio ziv i pun.

Meni nije jasno zasto bi neko drzao jednu zajednicu, ondosno server na takav nacin? To je kao da drzis coveka na mehanickoj respiraciji, a on u komi.
Nostalgija me hvata...:'(
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: SlavicBeast poslato Maj 13, 2020, 15:01:03 POSLE PODNE

Znamo bar 10 osoba koje su banovane ovde zbog glupog razloga (i svi ih znamo) i onda dodje vlasnik i ponasa se tako kao da pravila ne vaze za njega?
Pa izvini molim te, malo je logicno da cemo se tako ponasati, posebno sto si ti jedina osoba koja je banovala tih 10, niko drugi, ni Stexi a ni Cadilab i onda kazes "sta ste se uhvatili tog psovanja" a kad je za nekog drugog se ponasas kao da ti je pobio pola porodice :)
Dok ne prestanete da gledate front i zapravo malo pogledate svoj back-end od vas skriptera nikada neće biti niti bilo čega drugoga.

ako se ne varam, no boot je potjeran s ovog foruma jer je imao botove? zar ne?
djuro je bija šerif na ovome forumu, ali bar nije psova.. i nije radija nacionalizam.

Citat: TiXoR_ poslato Maj 13, 2020, 15:46:47 POSLE PODNE
djuro je bija šerif na ovome forumu, ali bar nije psova.. i nije radija nacionalizam.
Da damo forum Jablanu ako se ko njega seća da vodi, vazi Vodka? :D
Dok ne prestanete da gledate front i zapravo malo pogledate svoj back-end od vas skriptera nikada neće biti niti bilo čega drugoga.

Citat: TiXoR_ poslato Maj 13, 2020, 15:46:47 POSLE PODNE

Da, bio je pravi diktator na ovom forumu. Zamisli ga samo, jedva je cekao da ponizi neku zajednicu i zabrani je samo da bi njegov CH izbio u prvi plan. Covek je kompleksas i idiot, zauvek ce to i ostati.

@PabloK , spremi se da dobijes ban po jublarni stoti put, dosado mala

Citat: SlavicBeast poslato Maj 13, 2020, 15:59:16 POSLE PODNE
Da, bio je pravi diktator na ovom forumu. Zamisli ga samo, jedva je cekao da ponizi neku zajednicu i zabrani je samo da bi njegov CH izbio u prvi plan. Covek je kompleksas i idiot, zauvek ce to i ostati.

Zamalo :D

Citat: SlavicBeast poslato Maj 13, 2020, 15:59:16 POSLE PODNE

Ja ne znam sto vi uopste njega banujete toliko , kada covek napravi novi acc ili dodje preko drugog ipa i nastavi tamo gde je stao :)

A i bukvalno nista im ne radim lose, otvorio sam 26 tutoriala do sada, imam preko 500 zahvalnica ukupno samo za PAWN razgovor na svim accovima (bilo bi i vise da me ne mrzi da pravim acc svaka dva dana zbog necega od pre 2 godine ali dobro), dje ide ovaj svet haha

EDIT: Ispravka, 28-9 tutoriala :D
Poslednja Izmena: Maj 13, 2020, 16:23:35 POSLE PODNE od PabloK

Nebitno, nije meni tesko da ga banujem, to je 10 sekundi posla. Posto je on umobolan, pa ne moze da ukapira da nije pozeljan ovde. Neka ide na onaj drugi forum kod njegovih, jos glupljih drugara (ne znam ni da li vise postoji isti)

Srećo moja navedi mi jednu osobu ovde osim tebe i još par njih (bukvalno par, Purda i Lanmi jer njih zajebavam i van foruma) i popušit ću ti ga na sred terazija :D