◄ Glavni razgovor #45 ►

Započeo SlavicBeast, April 07, 2020, 21:43:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

ehh samp sceno....
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Uživajmo u trenutku ljudi, dok se SAMP ne ugasi.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Vodka Play poslato Maj 14, 2020, 00:00:58 PRE PODNE
Oh lepotane, šteta naloga, sad si dobio permanent ban :) "Kidu."

Nije perma al dobar je  ;)

Ne bih da ispadnem pametan i da se miješam toliko u cijelu stvar ali kad sam dobru količinu puta novim članovima foruma slao ove linkove, mislim da trebaju i ostali malo obnoviti gradivo  ::)
CitatZabranjeno je:
...,
Psovanje,
Svađanje,
...
Izvor: https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=100335.0

Zakačili ste se oko glupe stvari..., Gasite komp, motajte kablove pa se sutra vratite smireni, ohladite se malo, voli vas vaš daddy  :-*

Citat: daddy. poslato Maj 14, 2020, 00:35:53 PRE PODNE
Ne bih da ispadnem pametan i da se miješam toliko u cijelu stvar ali kad sam dobru količinu puta novim članovima foruma slao ove linkove, mislim da trebaju i ostali malo obnoviti gradivo  ::)Izvor: https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=100335.0

Zakačili ste se oko glupe stvari..., Gasite komp, motajte kablove pa se sutra vratite smireni, ohladite se malo, voli vas vaš daddy  :-*

Vlasnik foruma psuje, sto ce se clanovi drzat onda pravila ?

Citat: Pipun Opancic poslato Maj 14, 2020, 00:37:04 PRE PODNE
Vlasnik foruma psuje, sto ce se clanovi drzat onda pravila ?
"Učite se na tuđim greškama!"

Neki pojedini clanova foruma se ponasaju kao jebena deca. Ne razumem celu poentu, Makenzi je zgresio, sada je napravio nalog po bog zna koji put, napravio tutoriala pun kurac, pomagao oko skripte i sta sada? Opet ga banujete?

Zasto je milfman banovan? Zato sto je izneo kritiku nakurcenom liku? Pa ni ne treba da drzis forum, zato sto se ponasas kao jebeno dete, ti prvi, koga relativno boli kurac za forum, kao i svaki predlog koji je napisan u zadnjih godinu dana.. Stvarno se jadno ponasas, i molim te, nauci da primis kritiku :)

@Vodka Play

Kakva je poenta uopste spominjat botove(ikakve) kad pola vas ne drzi ni jedan server (koji se cuo onako a da je manji)
Samo dokazujete time koliko ste ljubomorni, i da EVO ZA SVE VAS PITANJE JEDNO ZNACI ZA CITAV GLAVNI RAZGOVOR!
ZNA LI IKO UOPSTE KAKO SE UBACUJU BOTOVI (Ja ocigledno ne znam jer nisam pao na taj nivo da se svadjam dal neka zajednica ima botove ili ne) al evo posto vidim da se od 48 stranice pa sve do ove samo svadjate htjeo bih odgovor na ovo gore ^^

#A.J.

Citat: Mumi. poslato Maj 13, 2020, 22:12:35 POSLE PODNE
ja sad nista ne kontam :))
Iznesi i ti neko misljenje za veceras, oraspolozi nas kojim stihom hahaha

Citat: Pipun Opancic poslato Maj 14, 2020, 00:34:53 PRE PODNE
Nije perma al dobar je  ;)

Na tvom glavnom nalogu jadniče.

Progress doesn't come from early risers — progress is made by lazy men looking for easier ways to do things. - Robert A. Heinlein

Pobanovat sve i da ide sve u kurac haha :D

Ne znam, ajde ja verovatno kao dosta stariji korisnik foruma imam pravo da kažem, ovakvih nepoštovanja i postova od strane imbecila nije bilo, ove nove generacije koje dolaze, to su uglavnom produkti nevaspitanja, šta znam, ovo nikad nisam video, ovakvu dozu nepoštovanja i jebem liga, nije dobro..

SA:MP Member Since: 14.05.2008
If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling

Citat: Nesh poslato Maj 14, 2020, 02:51:44 PRE PODNE
Ne znam, ajde ja verovatno kao dosta stariji korisnik foruma imam pravo da kažem, ovakvih nepoštovanja i postova od strane imbecila nije bilo, ove nove generacije koje dolaze, to su uglavnom produkti nevaspitanja, šta znam, ovo nikad nisam video, ovakvu dozu nepoštovanja i jebem liga, nije dobro..
Ni prvi ni posljednji put, preokrenimo malo temu npr gledajte galerije članova ( ima jedan sa d....., dobru galeriju ima u pm :D )

Ne brinite se braćo ultimativni skripter balkana to jest ja nisam banovan tako da će forum nastaviti da radi.

spušten bemve guči torba i boca belaire u ruci lova