Nova Kuca 3.3.1

Započeo Rejk.inc, Oktobar 23, 2019, 18:39:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Å umaher poslato Oktobar 25, 2019, 16:27:07 POSLE PODNE
Dzaba tebi djecko sto ne izlazis sa ovog sajta mislis da ces nauciti nesto ... ako da bog i naucices ali vidim da postajes sve gluplji i gluplji , krece se iz pocetka do vrha a ne naopacke uzivaj mi ... bolje da lockaju ovu temu jer nije za go kurac !  :(
Nemas ni ti ni tvoj drugar veze s vezom..
Doš'o da GunShopa vadi plaću prvu,ima punih dvjesta miliona na računu (:

Citat: Bottleneck {/} poslato Oktobar 25, 2019, 16:28:26 POSLE PODNE
Ko je uopste rekao da sam ja radio taj mod,nasao sam mod sa USB-a,kada mi je Softic dao..Posto je tamo u "Trazim GameMode"mnogo njih trazilo taj mod objavio sam ga kako bi se neko prisjetio i slicno,lol..

Evo ovako moja svadja se ovde zavrsava jer se ne zelim prepirati dete sa tobom imas sigurno 14 godina preko nista , po tim tvojim uzrecicama "lol" , naravno da nista drugo ne znas ! ja se ne zelim baviti decom od toliko godina pozdrav od mene , zaobidji me u sirokom luku !

Neko nek locka temu jer je prevrsilo granice ovog deteta !

Citat: Å umaher poslato Oktobar 25, 2019, 16:30:57 POSLE PODNE
Evo ovako moja svadja se ovde zavrsava jer se ne zelim prepirati dete sa tobom imas sigurno 14 godina preko nista , po tim tvojim uzrecicama "lol" , naravno da nista drugo ne znas ! ja se ne zelim baviti decom od toliko godina pozdrav od mene , zaobidji me u sirokom luku !
Da samo znas koliko imam godina,dovoljno bi ti bilo..Drago mi je sto ces ovde da zavrsis,skripteru..Pozdrav za tebe i pozdravi svog druga Darkganela.

Bolje mi komentarisite mapu nego sto se svadjate deco  8)

https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=131441.msg934408;topicseen#new
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

Citat: Bottleneck {/} poslato Oktobar 25, 2019, 16:33:44 POSLE PODNE
Da samo znas koliko imam godina,dovoljno bi ti bilo..Drago mi je sto ces ovde da zavrsis,skripteru..Pozdrav za tebe i pozdravi svog druga Darkganela.
Ja ovog decka *ᴅᴀʀᴋᴀɴɢᴇʟ* ne znam , zeleo bih ga upoznati i odvesti na pice a to sto ti mozes pricati da imas vise od 14 godina bas mi je drago sigurno neko od 17 godina poput mene budale da se svadjam s'tobom ne bih hteo a iskreno protiv urecim ti lepo se sagni i popusi mi kurac da tvoji modovi da mi svako sve jebe nisu nista !

Godine nemaju veze sa tim da je osoba retardirana , glupa i nezrela.

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Bottleneck {/} poslato Oktobar 25, 2019, 16:33:44 POSLE PODNE
Pod 1. Moj nick nije Darkganel nego Darkangel nepismeni stvore, pod 2. Dovoljni sam retard ispo što se spuštam na tvoj nivo ali evo kad već jesam ZNAČI AKO TI IMAS PREKO 14 GODINA JEBO JA SEBI SVU FAMILIJU JEL TI JASNO , PRAVIŠ SE MUDONJA E EVO TI SAD https://prnt.sc/po8845. I JEL PIZDA TI MATERINA GDJE SAM JA REKAO DA JA NAJBOLJE ZNAM JEL ? JOS UVIJEK UCIM STVARI KOJE TI NIKAD NECES ZNATI NI PROČITAT! ZAVRŠAVAM SA OVOM SVAĐOM ! POZ

Edit : Neka moderator locka ovu temu da ne bih popio ban zbog psovanja svega živog i mrtvog ovom retardiranom izrodu.
Poslednja Izmena: Oktobar 25, 2019, 23:32:38 POSLE PODNE od ᴅᴀʀᴋᴀɴɢᴇʟ
[ мαтяүx ]
- Pusti našu pjesmu , tebi čuvam zadnji ples -

Citat: ᴅᴀʀᴋᴀɴɢᴇʟ poslato Oktobar 25, 2019, 23:29:21 POSLE PODNE
Pod 1. Moj nick nije Darkganel nego Darkangel nepismeni stvore, pod 2. Dovoljni sam retard ispo što se spuštam na tvoj nivo ali evo kad već jesam ZNAČI AKO TI IMAS PREKO 14 GODINA JEBO JA SEBI SVU FAMILIJU JEL TI JASNO , PRAVIŠ SE MUDONJA E EVO TI SAD https://prnt.sc/po8845. I JEL PIZDA TI MATERINA GDJE SAM JA REKAO DA JA NAJBOLJE ZNAM JEL ? JOS UVIJEK UCIM STVARI KOJE TI NIKAD NECES ZNATI NI PROČITAT! ZAVRŠAVAM SA OVOM SVAĐOM ! POZ

Edit : Neka moderator locka ovu temu da ne bih popio ban zbog psovanja svega živog i mrtvog ovom retardiranom izrodu.

Sto si nervozan bruda  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

#A.J.

Citat: Bottleneck {/} poslato Oktobar 24, 2019, 17:06:46 POSLE PODNE
Takodje,i ti nemas dovoljnu inteligenciju da skontas sto sam ovaj mod objavio..
Je l' ovo neki top secret mod, pa da nemamo inteligenciju da shvatimo ?
Hoćeš li nam otkriti, molim te, zašto si ga objavio ? :O

Citat: ᴅᴀʀᴋᴀɴɢᴇʟ poslato Oktobar 25, 2019, 23:29:21 POSLE PODNE

Smiri se jbt...  ;)

Povesti će vas daddy sve kolektivno Hodži ne brinite ;)

Ima par stavki koje sam primetio dok sam citao ovu famoznu temu i koje mi nisu na mestu.
1. Tek sad vidim koliko skriptera ima na ovom forumu (svaki drugi clan foruma je skripter) i koji umesto da se udruze zajedno da odrade neki projekat da pokida oni se svadjaju oko propalog UP moda (j**** mi narod)
2. koga boli ona stvar u ovom slucaju muski polni organ ko ima koliko godina , zar na osnovu godina sudite nekoga i da li je to stvarno merilo bilo cega?
3. Psovanje drugih clanova je zabranjeno na ovom forumu - https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=100332.0
4. Takodje i za pojedine clanove kao sto je Sumaher da dam na znanje da je dupli post ili DP zabranjen takodje (u prevodu moras da cekas da neko odgovori da bi ti odgovorio ili da editujes u koliko si zaboravio) to vazi i za citiranje :)
5. Ja sam na ovom forumu vec vise od 3 godine i tek sada vidim neka imena koje za ove 3 godine nisam video i takvi se nadju da pricaju ko je kada registrovan i koliko je na forumu :)
To je bilo neko moje izlaganje koje sam primetio prilikom citanja , za ostalo sacekajte da uzmem kokice pa nastavite ;)