Nova Kuca 3.3.1

Započeo Rejk.inc, Oktobar 23, 2019, 18:39:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Bottleneck {/} poslato Oktobar 24, 2019, 21:34:59 POSLE PODNE
Sin ne moze da bude stariji od oca..Ovaj covjek moze da uci i tebe i 80% skriptera sa ovog foruma jer kada je on to radio ti za samp znao nisi...
Druže nemoj ti meni da govoriš , za samp si saznao prije godinu dana , nemoj da ti šaljem nekog u neku stvar jel ti jasno . Niko mene ne može da uči jel ti jasno ! A to da on moze uciti 80 % skriptera također nije tačno, bolje ti je lockaj temu i idi stavljaj u svoje jadne skripte string[2000]!
[ мαтяүx ]
- Pusti našu pjesmu , tebi čuvam zadnji ples -

Mama rekla moze.
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

Citat: !OverLord poslato Oktobar 25, 2019, 12:31:24 POSLE PODNE
srannje ko sranje iskreno  :) :)
Aj ti reci nekome nesto ... Elitez je i gori mod od ovog ovde.
'love yours, respect other's'
YSI, SQL - Developer
Citat: bunta poslato April 07, 2020, 01:06:55 PRE PODNE
cak se i meni svidja lol

Citat: Bottleneck {/} poslato Oktobar 23, 2019, 18:39:37 POSLE PODNE
Ime GameModa:Nova Kuca

Vrsta GameModa:RPG

Jedinstvenost GameModa:Razni sistemi,itd..

Jezik GameModa:Domaći

Sistemi GameModa:Admin system,ostalo..

Izvorni GameMod:UP > SA > LK > NK

Da bi GameMod radio, potrebi su slijedeći Pluginsi:Sve osim gamemodes-a

Da bi GameMod radio, potrebi su slijedeći Includsi:Sve osim gamemodes-a

Druge stvari:Ovaj mod je mnogo njih trazilo,iako ima mnogo bagova taj mod sam i ja koristio 2018 i mnogo mi je drag,poslije pauze od mjesec dana vratio sam se sampu! Uspio sam naci .pwn od 3.3.1 verzije ali necu objaviti ostale foldere,pomucite se malo prije nego sto promijenite ime i otvorite server,kome je stalo do moda snace se! Ostale foldere imam samo ja [da se pohvalim xd] salim se..Uzivajte

Server na kojem je GameMode bio korišten:Nova Kuca

Slike:Imate video

Video: https://www.youtube.com/watch?v=xNfl6eoQiY4

Napravio Gamemode::Greedy

Editovao Gamemode:Softic,Gromoslav,Skorpija,ostali..

Credits:Sava[Greedy],Deity,Yoker,Xunder,Softic,Gromoslav,Skorpija,ostali..

Download Link: https://www.mediafire.com/file/gs1fo2auieqtxhy/NK_3.3.1.rar/file

Scan Link: https://www.virustotal.com/gui/file/b3aaebc7673cd83df390fb66c64a0c9722dcaab759b0ba615fd8c5dae36b31f9/detection

ZA KRAJ: Kome treba kod,system i sl moze izvuci iz .pwn [vec znate]..Da bi pokrenuli mod morate naci ostale foldere,kome treba neka se malo potrudi! namjerno nisam objavio ostale foldere da nebi svaka budala otvarala server!! Mozda nekada objavim foldere,no sumnjam cisto..To je to,uzivajte..
Sranjee al iskreno ako vec objavljujes mod objavi i foldere

Citat: ᴅᴀʀᴋᴀɴɢᴇʟ poslato Oktobar 24, 2019, 21:55:12 POSLE PODNE
Druže nemoj ti meni da govoriš , za samp si saznao prije godinu dana , nemoj da ti šaljem nekog u neku stvar jel ti jasno . Niko mene ne može da uči jel ti jasno ! A to da on moze uciti 80 % skriptera također nije tačno, bolje ti je lockaj temu i idi stavljaj u svoje jadne skripte string[2000]!
Boze sacuvaj..Pridruzio si se ovome forumu 2017 i meni pametujes? Nemas ti pojma..
Doš'o da GunShopa vadi plaću prvu,ima punih dvjesta miliona na računu (:

Citat: Bottleneck {/} poslato Oktobar 25, 2019, 15:17:42 POSLE PODNE
Boze sacuvaj..Pridruzio si se ovome forumu 2017 i meni pametujes? Nemas ti pojma..

Ne budite toksicni, bolje radite nesto kreativno umesto da se svadjate ko je sta i ko je ko, Izaci ce vam masnice po grudima od tolikog lupanja ja pa ja.
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Citat: BitchLasagna poslato Oktobar 25, 2019, 15:19:02 POSLE PODNE
Ne budite toksicni, bolje radite nesto kreativno umesto da se svadjate ko je sta i ko je ko, Izaci ce vam masnice po grudima od tolikog lupanja ja pa ja.
Ja sebe ne hvalim i ne pametujem..To sto se on ljuti jer ne zna najbolje nije moja stvar..

Citat: Bottleneck {/} poslato Oktobar 25, 2019, 15:20:09 POSLE PODNE
Ja sebe ne hvalim i ne pametujem..To sto se on ljuti jer ne zna najbolje nije moja stvar..

Sad ono ko deca, nisam ja poceo on je, koga boli kurac, raspravljate se na temi "Nova kuca?" Wtf mod shit as fuck i jos povrh svega ja u ranim jutarnjim casovima trebaa da citam sve ovo, ja sam covek u godinama necu da dobijem kancer bzvz :(

Citat: BitchLasagna poslato Oktobar 25, 2019, 15:22:13 POSLE PODNE

Sad ono ko deca, nisam ja poceo on je, koga boli kurac, raspravljate se na temi "Nova kuca?" Wtf mod shit as fuck i jos povrh svega ja u ranim jutarnjim casovima trebaa da citam sve ovo, ja sam covek u godinama necu da dobijem kancer bzvz :(
Vazi..

Citat: ᴅᴀʀᴋᴀɴɢᴇʟ poslato Oktobar 24, 2019, 18:44:12 POSLE PODNE
Pročitaj malo bolje to što si napisao ... Sam sebe ponižavaš , kad šutiš pametniji si . Ovaj mod je sranje , objavio si da ljudi kao uzmu neke sisteme iz njega koliko sam ja svatio. E pazi ovamo ne bih koristio te sisteme da mi moja nana iz groba dođe jel ti jasno ! I ne pravi se pametan , lik zna ono što ti nikad nećeš naučit -.- . POY
Jebes ti to bato moj *ᴅᴀʀᴋᴀɴɢᴇʟ* kada ne ume da prihvata kritike , zeli on da mu objavim ja neki modic gde ce uci , i pitati a sta je ovo !?
Neka ipak njegov mod je svetinja sto je promenio ime , stavio stringove na 256 , editovao sve u svoje ime i sad se hvali ! :D

ᴅᴀʀᴋᴀɴɢᴇʟ imas moj kontakt fejsbuka pa se javi !
Poslednja Izmena: Oktobar 25, 2019, 16:28:08 POSLE PODNE od Å umaher

Citat: Bottleneck {/} poslato Oktobar 24, 2019, 17:06:46 POSLE PODNE
Meni uopste tvoja pomoc ne treba,to sto ti se botovi javljaju da im ulazis na any desk nije moj problema..A to sto se pravis skriptercina koja je tu od 2009 godine i sve zna,zaboravi...Takodje,i ti nemas dovoljnu inteligenciju da skontas sto sam ovaj mod objavio..Idi uzmi insanity i skriptaj skripteru...
Dzaba tebi djecko sto ne izlazis sa ovog sajta mislis da ces nauciti nesto ... ako da bog i naucices ali vidim da postajes sve gluplji i gluplji , krece se iz pocetka do vrha a ne naopacke uzivaj mi ... bolje da lockaju ovu temu jer nije za go kurac !  :(

Citat: Å umaher poslato Oktobar 25, 2019, 16:24:19 POSLE PODNE
Jebes ti to bato moj *ᴅᴀʀᴋᴀɴɢᴇʟ* kada ne ume da prihvata kritike , zeli on da mu objavim ja neki modic gde ce uci , i pitati a sta je ovo !?
Neka ipak njegov mod je svetinja sto je promenio ime , stavio stringove na 256 , editovao sve u svoje ime i sad se hvali ! :D
Ko je uopste rekao da sam ja radio taj mod,nasao sam mod sa USB-a,kada mi je Softic dao..Posto je tamo u "Trazim GameMode"mnogo njih trazilo taj mod objavio sam ga kako bi se neko prisjetio i slicno,lol..

Kao i predhodni mod koji sam pogledao , -0/10. Unormali se , uozbilji ,hvala i dovidjenja.  8)

Give Honor To The One Who Deserve It