Nova Kuca 3.3.1

Započeo Rejk.inc, Oktobar 23, 2019, 18:39:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: #gєиιυѕ poslato Oktobar 23, 2019, 20:26:24 POSLE PODNE
jel mozes da se ubijes pls... ? dat cu ti SM zadnju verziju ako se ubijes.
Vidim da nisi ni skontao sta sam htio ovom objavom,bolje bi bilo da se ti ubijes

Sto se tice SM verzije,nemamo ni ja ni ti ni ovaj ni onaj,samo Aleksandar Dimitrijevic Dimi [koji je objavio i SA 2.4 kada je Deity dao njemu da mu radi taj update]
Doš'o da GunShopa vadi plaću prvu,ima punih dvjesta miliona na računu (:

Sranje još me neki krindž puca kad sam kliknuo na ovaj video, bože svašta..

#A.J.

je l' me neko zajebava il' je ovaj snimo video mobitelom ?
@tema 0/0

Citat: fuksich poslato Oktobar 23, 2019, 22:08:30 POSLE PODNE
@tema 0/0
Poslednja Izmena: Oktobar 23, 2019, 22:24:42 POSLE PODNE od .lolz

Citat: fuksich poslato Oktobar 23, 2019, 22:08:30 POSLE PODNE
@tema 0/0
Nisam uopste ja to snimio,pogledaj opis,to je objavljeno 2018 godine od nekog lika koji je tamo igrao,lol..To je jedini klip koji sam nasao da je na toj verziji snimano..

Pre bih koristio onaj Insanity sto je muamer radio nego ovo govno ako ti ovo nazivas modom ne umem sta , kompijuter mi ih sam blokira kad trebam nekome fixati preko any-a ... Tema 0

Citat: Å umaher poslato Oktobar 24, 2019, 15:59:21 POSLE PODNE
Pre bih koristio onaj Insanity sto je muamer radio nego ovo govno ako ti ovo nazivas modom ne umem sta , kompijuter mi ih sam blokira kad trebam nekome fixati preko any-a ... Tema 0
Alo kakve su to prozivke, string 128 na sve bolan! HAHAHAHA

Citat: Å umaher poslato Oktobar 24, 2019, 15:59:21 POSLE PODNE
Meni uopste tvoja pomoc ne treba,to sto ti se botovi javljaju da im ulazis na any desk nije moj problema..A to sto se pravis skriptercina koja je tu od 2009 godine i sve zna,zaboravi...Takodje,i ti nemas dovoljnu inteligenciju da skontas sto sam ovaj mod objavio..Idi uzmi insanity i skriptaj skripteru...

Citat: Aleksis Tsipras poslato Oktobar 24, 2019, 17:06:46 POSLE PODNE
Meni uopste tvoja pomoc ne treba,to sto ti se botovi javljaju da im ulazis na any desk nije moj problema..A to sto se pravis skriptercina koja je tu od 2009 godine i sve zna,zaboravi...Takodje,i ti nemas dovoljnu inteligenciju da skontas sto sam ovaj mod objavio..Idi uzmi insanity i skriptaj skripteru...
Pročitaj malo bolje to što si napisao ... Sam sebe ponižavaš , kad šutiš pametniji si . Ovaj mod je sranje , objavio si da ljudi kao uzmu neke sisteme iz njega koliko sam ja svatio. E pazi ovamo ne bih koristio te sisteme da mi moja nana iz groba dođe jel ti jasno ! I ne pravi se pametan , lik zna ono što ti nikad nećeš naučit -.- . POY
[ мαтяүx ]
- Pusti našu pjesmu , tebi čuvam zadnji ples -

Citat: ᴅᴀʀᴋᴀɴɢᴇʟ poslato Oktobar 24, 2019, 18:44:12 POSLE PODNE
Pročitaj malo bolje to što si napisao ... Sam sebe ponižavaš , kad šutiš pametniji si . Ovaj mod je sranje , objavio si da ljudi kao uzmu neke sisteme iz njega koliko sam ja svatio. E pazi ovamo ne bih koristio te sisteme da mi moja nana iz groba dođe jel ti jasno ! I ne pravi se pametan , lik zna ono što ti nikad nećeš naučit -.- . POY
Dobro,necu se praviti pametan iako svakako nisam,bar ja tako mislim..Drugo,opet nisi pogodio zasto sam ovo objavio,vjerujem i da neces..A to sto kazes da moze da me uci ne vjerujem..Svi ste vi skripteri koji su se ovom forumu pridruzili 2017-2018 godine..Sta ces reci na ovog momka? Moze li mozda on tebe da uci?

https://imgur.com/iaQrEoC

Nekom nije potrebno 800 godina da nauči mrtvi pawn :)

Citat: .ɱυɱιƚȥα poslato Oktobar 24, 2019, 20:32:53 POSLE PODNE
Nekom nije potrebno 800 godina da nauči mrtvi pawn :)
Slazem se..

Citat: Bottleneck {/} poslato Oktobar 24, 2019, 19:37:18 POSLE PODNE
Dobro,necu se praviti pametan iako svakako nisam,bar ja tako mislim..Drugo,opet nisi pogodio zasto sam ovo objavio,vjerujem i da neces..A to sto kazes da moze da me uci ne vjerujem..Svi ste vi skripteri koji su se ovom forumu pridruzili 2017-2018 godine..Sta ces reci na ovog momka? Moze li mozda on tebe da uci?

https://imgur.com/iaQrEoC
Ne može mene niko da uči , ja sam učim i shvatam za razliku od tebe . Poy  >:(
[ мαтяүx ]
- Pusti našu pjesmu , tebi čuvam zadnji ples -

Citat: ᴅᴀʀᴋᴀɴɢᴇʟ poslato Oktobar 24, 2019, 21:33:11 POSLE PODNE
Ne može mene niko da uči , ja sam učim i shvatam za razliku od tebe . Poy  >:(
Sin ne moze da bude stariji od oca..Ovaj covjek moze da uci i tebe i 80% skriptera sa ovog foruma jer kada je on to radio ti za samp znao nisi...