◄ Glavni razgovor #40 ►

Započeo SlavicBeast, Jun 11, 2019, 10:34:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

@Mister Naithan da se skine moderator zbog njega sam izgubio citav 1 post ;) ne zery kenguristanac :)

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Jul 01, 2019, 16:34:32 POSLE PODNE
@Mister Naithan da se skine moderator zbog njega sam izgubio citav 1 post ;) ne zery kenguristanac :)

Samo jedan :D

Mumica oko 200 - 300 :D 8) (Sorreh)

Ja oko 80  :D

Ko da je bitno uopste turkmenistanac  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Ja nisam brojao postove, samo zahvalnice xD
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

Citat: 🛡️ ɴᴡɴ poslato Jul 01, 2019, 16:41:30 POSLE PODNE
Ja nisam brojao postove, samo zahvalnice xD
imao vise zahvalnica nego postova hahahahahahahahaha

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Huh? krasno

Poslednja Izmena: Jul 01, 2019, 22:36:08 POSLE PODNE od Ino42O
Software Developer

Citat: Ino42O poslato Jul 01, 2019, 22:33:05 POSLE PODNE
Znaci ovako? bez ikakvog razloga ili upozorenja se pljuje po radovima koji bi trebali biti ljudima od koristi?
Ne znam gdje vodi ovaj balkan

Uredjivao sam i sredjivao podforum. Neki Problem ?

Sve nepravilno i lockano zbog pravila je obrisano. Sve teme koje su od pre isusa se prebacuju na oznaku Filterscript. Nista licno. Ne vidim da sam pljuvao uopste po necijim radovima.

Citat: Zile42O poslato Jul 01, 2019, 22:31:56 POSLE PODNE
Cemu brisanje Ino-vih tema?

Obrazlozio sam , nisu samo njegove ,od mnogih su teme obrisane jer su bile pre toga lock zbog pravila ili oznacene kao nepravilno. Ja imam pregled tema po oznaka i samo select i brisanje.

Volim kada je Clean pregled xF 8)
Poslednja Izmena: Jul 01, 2019, 22:41:29 POSLE PODNE od Mister Naithan

To se ne radi tako na includovima, pluginima i slicnim korisnim stvarima, nista uzivaj na forumu i u svom clean pregledu, ko jebe korist na kraju krajeva jel tako?
Software Developer

Koji kurac, kako mozes brisati includeove koji su mozda i najbolje napisani i od kojih mogu drugi uciti?
Ne verujem da njegove teme po pravilima nisu a i u pravilima nigdje ne pise da se teme starije brisu vec samo zakljucavaju

Brisete korisne stvari koje trebaju ljudima na ovom forumu, a ne brisete gluposti iskopirane sa officijalnog sajta, ne razumem brisanje ako vec sredjujete forum onda Editujte ili upozorite da cete obrisati, ne mozes necije nesto da obrises, ja koliko znam na officijalnom samp forumu se mogu naci teme od pre 11 godina peace

Sta buncate vi ?

Obrisano je samo ono sa Oznakom "Nepravilno".

Aman covece Boziji to su stare teme trebao si ih editovati samo, sta pricas bre ti jesi lud? Pravilo je tek (kasnije) uvedeno

Citat: Zile42O poslato Jul 01, 2019, 22:43:34 POSLE PODNE
Aman covece Boziji to su stare teme trebao si ih editovati samo, sta pricas bre ti jesi lud? Pravilo je tek (kasnije) uvedeno

Druze stare teme nisu imale oznaku Nepravilno tako da nisu obrisane. Obrisane su sve teme u selekciji Nepravilno , a bilo ih je mnogo.