◄ Glavni razgovor #40 ►

Započeo SlavicBeast, Jun 11, 2019, 10:34:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Fqris poslato Jul 02, 2019, 00:34:11 PRE PODNE
sunce vam udarilo u vugla
zasto jednostavno nisi prebacio u arhivu ?

Nigde nisam nasao da se to premesta u arhivu  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

@Mister Naithan sto se tebe tice,zar je toliko tesko uci u svaku temu ma nebitno sa kojim prefixom i proveris da li je odradjena po pravilima ako nije ili ako je editovana i stavljeno one // ili kako vec da tek onda ili lockas ili brises(sto ja licno smatram da je super varijanta kako bi se forum oslobodio nepotrebnih tema)
Citat: Mumi' poslato Jul 01, 2019, 23:47:45 POSLE PODNE
2. Donekle i jesi tu u pravu jer su neki clanovi tek par mjeseci na forumu i odma prave nesto novine neke uvode..
Sa ovim delom posta se totalno ne slazem ali politika ovog foruma je da stalno treba gledati stari sistem koji je osmisljen pre 100 godin i da moderatori nemaju tu slobodu da barem u svom pdfu rade ono sto misle da je najbolje za taj isti bez da ikoga konsultuju i da svaki svoj korak ,,predaju,, nadredjenima ;)
@Zile42O @Ino42O i jos jedno pitanje za vas dvojicu zar je toliko tesko opet otvoriti temu uz naravno detaljno procitane pravila tog podforuma pa ako vam sledeci put lockaju temu ili obrisu a po pravilima a sto mislim da nijedan moderator ne radi tako uputite zalbu nekom Super Moderatoru ;)

Citat: #THEVï¼'NNY_ poslato Jul 02, 2019, 08:54:30 PRE PODNE
@Mister Naithan sto se tebe tice,zar je toliko tesko uci u svaku temu ma nebitno sa kojim prefixom i proveris da li je odradjena po pravilima ako nije ili ako je editovana i stavljeno one // ili kako vec da tek onda ili lockas ili brises(sto ja licno smatram da je super varijanta kako bi se forum oslobodio nepotrebnih tema)Sa ovim delom posta se totalno ne slazem ali politika ovog foruma je da stalno treba gledati stari sistem koji je osmisljen pre 100 godin i da moderatori nemaju tu slobodu da barem u svom pdfu rade ono sto misle da je najbolje za taj isti bez da ikoga konsultuju i da svaki svoj korak ,,predaju,, nadredjenima ;)
@Zile42O @Ino42O i jos jedno pitanje za vas dvojicu zar je toliko tesko opet otvoriti temu uz naravno detaljno procitane pravila tog podforuma pa ako vam sledeci put lockaju temu ili obrisu a po pravilima a sto mislim da nijedan moderator ne radi tako uputite zalbu nekom Super Moderatoru ;)

Ja se slazem sa tobom , sve teme koje su imale prefix Nepravilno su u sebi imale // (jos pre nego sto sam postao moderator). Od kada sam ja moderator samo teme koje su od tada bile postavljane i nepravilne sam lock sa // i perfixom. Ljudima ne mozes objasniti da ja stare lockabe teme , koje su i tada prekrsile pravila , brisem jer nema nista u njima ,  a ostatku dajem perfix Filterscript ili Include. Kako ja sad da objasnim da je tako kada su umislili nesto drugo , zao im par postova sto su izgubili.

Give Honor To The One Who Deserve It

davno sam ja govorio kako je count postova najveca mana svakog foruma... Svaka budala nabija postove nepotrebno

A bas je meni stalo do postova, nije nikada bila stvar u broju postova(barem ne u mom slucaju), nego u vrijednosti istih
Software Developer

Citat: Ino42O poslato Jul 02, 2019, 11:42:37 PRE PODNE
A bas je meni stalo do postova, nije nikada bila stvar u broju postova(barem ne u mom slucaju), nego u vrijednosti istih

slazem se u potpunosti ali da je zbrojit sve postove na forumu mali je postotak onih koji su korisni (nazalost)

Ovo je sve otišlo u kurac. Smjena generacije. Za mene odjava.

Citat: TiXoR_ poslato Jul 02, 2019, 13:26:56 POSLE PODNE
Ovo je sve otišlo u kurac. Smjena generacije. Za mene odjava.
Legendo ja ne vjerujem da si ti joÅ¡ aktivan na forumu, ne mogu reći da je samp propao, ali svaki dan viÄ'aju se jedne te iste stvari i stvrn dosadi, takoÄ'er samp je zastario, nema nekog kvalitetnog official updatea ali eto, kako je tako je.

BTW svi koji traže TD-ove,logoe,bannere: Neće me biti jedno mjesec dana aktivnog, neću biti kući a laptop mi se na da nositi, tkd ne očekujte ništa do sljedećeg mjeseca :)

Citat: daddy. poslato Jul 02, 2019, 13:36:07 POSLE PODNE
samp je zastario, nema nekog kvalitetnog official updatea ali eto, kako je tako je.
Jedino open.mp bi mogao napravit promjenu

Ma kakav openmp, neće to ugledat svjetlo dana.

You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords