◄ Glavni razgovor #40 ►

Započeo SlavicBeast, Jun 11, 2019, 10:34:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Terzic poslato Jun 28, 2019, 23:00:18 POSLE PODNE
ovaj forum treba da bude da se ohrabre buduci skripteri i da im se pomogne

koliko vidim sve je suprotno
Kao i sve ostalo na balkanu.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Terzic poslato Jun 28, 2019, 23:00:18 POSLE PODNE
ovaj forum treba da bude da se ohrabre buduci skripteri i da im se pomogne

koliko vidim sve je suprotno
To je ono sto ja uvek kazem, nenormalno je postalo vise da se pocetnici psuju i vredjaju...

Facebook - Klik

stvarno ovo omalovazavanje ubija volju svakome

meni su uvek pomagali kad sam zatrazio pomoc i sve, a sad batali se ti toga, nisi ti za to..
mogu da tvrdim da svako moze da bude dobar ako se potrudi i ako ima ko da mu pokaze

Citat: Terzic poslato Jun 28, 2019, 23:41:51 POSLE PODNE
stvarno ovo omalovazavanje ubija volju svakome

meni su uvek pomagali kad sam zatrazio pomoc i sve, a sad batali se ti toga, nisi ti za to..
mogu da tvrdim da svako moze da bude dobar ako se potrudi i ako ima ko da mu pokaze
a šta ćeš, moraju nahranit ego, ja nisam nikad gledao da nekog isprozivam, ako upadnem u neku raspravu onda gledam da li je upravu, ako je neko upravu ja to prihvatim jer pomaže ti da se popraviš, ako nije onda ga isprozivam :D
Poslednja Izmena: Jun 28, 2019, 23:52:36 POSLE PODNE od mumitza.

Takve riješite po kratkom postupku, ban. Ali mi je najbolje kada me netko proziva za kod kako je loš pa ga spržim kada on nešto objavi. Skriptanje mi je samo zabava, nekakvo opuštanje nakon konobarenja. Pa neću valjda biti pikaso u programiranju za ovu igru ?
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: M0nster poslato Jun 29, 2019, 00:37:05 PRE PODNE
Takve riješite po kratkom postupku, ban. Ali mi je najbolje kada me netko proziva za kod kako je loš pa ga spržim kada on nešto objavi. Skriptanje mi je samo zabava, nekakvo opuštanje nakon konobarenja. Pa neću valjda biti pikaso u programiranju za ovu igru ?
Neki previše ozbiljno shvataju samp i skriptanje :)
ja kad god sam skriptao nisam gledao sad da mi code bude savršenstvo ono kao moram pratit sve nove stvari da ne bih slučajno šta propustio, već je bila zabava, pretvaram ideje u glavi u code, radio najbolje što znam tj koliko sam naučio kroz druge modove u ove 3 godine i tu i tamo vidim nešto pa zapamtim, znači radilo je fino, koliko toliko brzo može sa mojim znanjem i tjt ali eto izgleda dns moraš biti bolji skripter/developer od onih što rade u Rockstaru da bi smio reći za sebe da si skripter..

L3o

*

Jel' aktivno šta ovo, vidia sam da je onaj drugi forum propa. Nadam se da neće polako i ovaj :D
retired

Citat: L3o poslato Jun 29, 2019, 01:42:18 PRE PODNE
Jel' aktivno šta ovo, vidia sam da je onaj drugi forum propa. Nadam se da neće polako i ovaj :D
Nema od onog foruma ništa, ovaj je koliko toliko aktivan barem 50 postova na dan :D

L3o

*

Citat: mumitza. poslato Jun 29, 2019, 01:44:22 PRE PODNE
Nema od onog foruma ništa, ovaj je koliko toliko aktivan barem 50 postova na dan :D
Šteta za onaj forum, nadam se da će se ovaj još držat.
retired

Citat: L3o poslato Jun 29, 2019, 01:47:58 PRE PODNE
Šteta za onaj forum, nadam se da će se ovaj još držat.
Dok je sampa na Balkanu biće i ovog foruma, onaj tamo je imao redovne updateove i teme i sve ali community im je 0, bukvalno ekipa sa ovog im je održavala aktivnost :D

Pozdrav  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: mumitza. poslato Jun 28, 2019, 23:51:18 POSLE PODNE
a šta ćeš, moraju nahranit ego, ja nisam nikad gledao da nekog isprozivam, ako upadnem u neku raspravu onda gledam da li je upravu, ako je neko upravu ja to prihvatim jer pomaže ti da se popraviš, ako nije onda ga isprozivam :D

Tako se i radi,a ne samo kenja :P

Svaka mi cast kako sam ga parkirao :D  (invincibility ukljucio i rokaj)