â—„ Glavni razgovor #39 â–º

Započeo SlavicBeast, Mart 10, 2019, 18:37:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Mister Naithan poslato Jun 05, 2019, 00:34:26 PRE PODNE
Ne mesaj me sa skripterima...

Rekao sam svoje misljenje , ako neko ne zna da prevede nesto sa Engleskog , da popuni Formular ili da Izgugla , treba da se batali skriptanja , ako dobije skoro sve na tacni i opet ne konta , sta da se prica vise...
Samo da se nadovezem...

Inace taj isti kako si rekao "Skripter" mu je rekao sta da uradi da dobije ono sto je napisao , a to sto je on zeleo nesto drugo a napisao nesto trece , nije moj problem. https://imgur.com/a/9X5KTL3

Toliko od mene , bas je lepo kada imas Argumente i jos si iskren. Srdacan Pozdrav.

Citat: IFFYGOOFY poslato Jun 05, 2019, 00:52:39 PRE PODNE
Ugledaj se malo na @Ino42O i ostale developere koji kada komentarisu neciji problem,naprave tako da oni razumeju i zajebi me sa tim pricama oko formulara i oko toga da sve mora da bude po nekakvim pravilima,ako znas pomozi ako ne znas ili imas potrebu za ovakvim komentarima nemoj ni pisati,ja ovako nesto smatram za skupljanje postova sto bih bilo materijala za SuperModeratore da malo procesljaju ovakve profile kao sto si ti ;)

Ja sam Clean , meni da skinu sve postove mene nije briga... Ja sam izneo argumentovano da sam pomogao , ispravno potpuno a to sto taj neko zeli sve na tacni i nesto sto nije rekao nije moj problem. Pravila su tu da se postuju. Mene ne svrstavaj medju druge ljude niti slriptere , ne znas nista o meni a tvoj zakljucak je glup. Rekao sam milion puta i ponovicu opet , ja nisam slripter , ne pisem kod , ja popravljam errore i warnove na modu , izbacujem i ubacujem sisteme , editujem. Sto ne znam ja kazem ili ne komentarisem , moje misljenje je sasvim na mestu i korektno jer taj neko ocito nije za skriptanje. Srdacan Pozdrav , sledeci put bolje spremi Argumente i nacin da nekog "Isprozivas".
Poslednja Izmena: Jun 05, 2019, 01:01:04 PRE PODNE od Mister Naithan

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Mister Naithan poslato Jun 05, 2019, 00:58:59 PRE PODNE
Samo da se nadovezem...

Inace taj isti kako si rekao "Skripter" mu je rekao sta da uradi da dobije ono sto je napisao , a to sto je on zeleo nesto drugo a napisao nesto trece , nije moj problem. https://imgur.com/a/9X5KTL3

Toliko od mene , bas je lepo kada imas Argumente i jos si iskren. Srdacan Pozdrav.

Ja sam Clean , meni da skinu sve postove mene nije briga... Ja sam izneo argumentovano da sam pomogao , ispravno potpuno a to sto taj neko zeli sve na tacni i nesto sto nije rekao nije moj problem. Pravila su tu da se postuju. Mene ne svrstavaj medju druge ljude niti slriptere , ne znas nista o meni a tvoj zakljucak je glup. Rekao sam milion puta i ponovicu opet , ja nisam slripter , ne pisem kod , ja popravljam errore i warnove na modu , izbacujem i ubacujem sisteme , editujem. Sto ne znam ja kazem ili ne komentarisem , moje misljenje je sasvim na mestu i korektno jer taj neko ocito nije za skriptanje. Srdacan Pozdrav , sledeci put bolje spremi Argumente i nacin da nekog "Isprozivas".
Samo cu ti postaviti pitanje , ko si ti da nekome govoris da se batali skriptanja i to samo zato sto ne razume najbolje funkcije YINI-a i PAWNA?
Citatja nisam slripter , ne pisem kod , ja popravljam errore i warnove na modu , izbacujem i ubacujem sisteme , editujem.
Pa i za popravljanje errora i warninga na modu kao i za ubacivanje i izbacivanje sistema na modu kao i za editovanje moras imati neko znanje ,,skriptersko,, tako da u fazonu sam sebe prozivas ovakvim izjavama ne moram ja nista sve sam govoris. SRDACAN POZDRAV!

Kad se sjetim ove teme prije 2 godine i nikad se nije ubacila aaaaa..

https://vimeo.com/222099177

Citat: IFFYGOOFY poslato Jun 05, 2019, 01:06:23 PRE PODNE
Samo cu ti postaviti pitanje , ko si ti da nekome govoris da se batali skriptanja i to samo zato sto ne razume najbolje funkcije YINI-a i PAWNA?Pa i za popravljanje errora i warninga na modu kao i za ubacivanje i izbacivanje sistema na modu kao i za editovanje moras imati neko znanje ,,skriptersko,, tako da u fazonu sam sebe prozivas ovakvim izjavama ne moram ja nista sve sam govoris. SRDACAN POZDRAV!

Halo liku sam objasnio sve i on ne razume , sta nije jasno tu... Ne pokopavaj se molim te... Ostajem pri tome da nisam Skripter i da ne pisem kod , nauci definicije reci pre nego sto govoris o necemu. Znanje i Profesija ili ti Rad nije isto. Skrenuo si sa teme malo , hvatas se za to sto sam napisao da nisam slripter umesto onoga gde je tvoja pogreska. Pozdrav i mojne se trigerujes pls...  8) ;)

Citat: livinglikearockstar poslato Jun 05, 2019, 01:10:49 PRE PODNE
Kad se sjetim ove teme prije 2 godine i nikad se nije ubacila aaaaa..

https://vimeo.com/222099177

Sexy  8)

Citat: Mister Naithan poslato Jun 05, 2019, 01:12:07 PRE PODNE
Halo liku sam objasnio sve i on ne razume , sta nije jasno tu... Ne pokopavaj se molim te... Ostajem pri tome da nisam Skripter i da ne pisem kod , nauci definicije reci pre nego sto govoris o necemu. Znanje i Profesija ili ti Rad nije isto. Skrenuo si sa teme malo , hvatas se za to sto sam napisao da nisam slripter umesto onoga gde je tvoja pogreska. Pozdrav i mojne se trigerujes pls...  8) ;)

Sexy  8)
Samo tvoj vokabular i nacin razgovora u ovakvoj ,,raspravi,, mi dovoljno govori kakav si to ti,a da ne pricam o tome sta i kome govoris,ali ajde da ne ulazim dublje u temu i ako imam materijala da te doslovno pokopam sa zivom zemljom,ali me nesto mrzi i kasno je :D
Ostani utripovan i misli kako si neka faca sve dok ne dodje neka veca faca i ne poklopi te,pa ces mozda razumeti neke stvari :D ali bice kasno ;)

Citat: IFFYGOOFY poslato Jun 05, 2019, 01:18:27 PRE PODNE
Samo tvoj vokabular i nacin razgovora u ovakvoj ,,raspravi,, mi dovoljno govori kakav si to ti,a da ne pricam o tome sta i kome govoris,ali ajde da ne ulazim dublje u temu i ako imam materijala da te doslovno pokopam sa zivom zemljom,ali me nesto mrzi i kasno je :D
Ostani utripovan i misli kako si neka faca sve dok ne dodje neka veca faca i ne poklopi te,pa ces mozda razumeti neke stvari :D ali bice kasno ;)

Izvoli pokopaj me odmah , molim te. Tvoje razmisljanje kroz tvoje recenice mi govori da ti imas visoko misljenje o sebi , no nije ni bitno , nemam ja vremena za ovo. Izigrao sam se veceras lepo pa idem odmoriti jer valja sutra ici na posao. Ja o tebi licno ne govorim nista jer te ne poznajem , govorim ono sto vidim iz tvojih komentara i argumenata koji su slabi. Reci mi da nisi mozda zavrsio fakultet za Magiju i Citanje misli kada znas sta mislim ja , koji je moj nacin razmisljanja i slicno. Ae pokopaj me sto pre , molim te , izgleda da ni sam ne znam ko sam dok mi ti ne kazes... Ocekujem da budem pokopan xF

Veliki Pozdrav za Tebe i Tvoje Misljenje  :D :D 8)

Izvinjavam se svim ostalim clanovima ovog foruma sto sam sa ovom raspravom uzeo jednu celu stranu ali dobro,ja sam svoje rekao a doticni ce valjda jednom shvatiti kako stvari funkcionisu u ovom zivotu :)

Citat: IFFYGOOFY poslato Jun 05, 2019, 01:42:48 PRE PODNE
Izvinjavam se svim ostalim clanovima ovog foruma sto sam sa ovom raspravom uzeo jednu celu stranu ali dobro,ja sam svoje rekao a doticni ce valjda jednom shvatiti kako stvari funkcionisu u ovom zivotu :)

Izvinjavam se sto ste morali da se smejete dok citate celu ovu stranu , nadam se da ste imali kokice  8)

A od tebe ocekujem sutra temu u Offtopicu kako me pokopavas i govoris o meni a ne poznajes me. Svoje misljenje o meni zadrzi za sebe , ja veoma dobro znam ko sam i sta sam i gde sam.

Krv ti jebem sad ce 3h ujutro  :D

Citat: Mister Naithan poslato Jun 05, 2019, 00:58:59 PRE PODNE
Samo da se nadovezem...

Aha znači ti potvrÄ'ujeÅ¡ da on treba da koristi taj užasan kod pored mog koda koji je brži 1000%+,dobro kripteru, "pomazi" i dalje neka im ostane kod takav da srv ledi za svaku glupost.

Citat: ριηÏ,н.αмχ poslato Jun 05, 2019, 06:57:35 PRE PODNE
Aha znači ti potvrÄ'ujeÅ¡ da on treba da koristi taj užasan kod pored mog koda koji je brži 1000%+,dobro kripteru, "pomazi" i dalje neka im ostane kod takav da srv ledi za svaku glupost.

Ne prosipaj se , nije trazio novi kod nego kako da smanji vremen respawna vozila , sto mu je i receno , btw omasio si podforum , ovo je offtopic.  8)

Citat: Mister Naithan poslato Jun 05, 2019, 07:55:51 PRE PODNE
Ne prosipaj se , nije trazio novi kod nego kako da smanji vremen respawna vozila , sto mu je i receno , btw omasio si podforum , ovo je offtopic.  8)
DEČKO o čemu pričaš ti? Ti si odg dečku u temi kako da uradi rac a nzm koju si ti drugu temu slikao, lol.

Citat: ριηÏ,н.αмχ poslato Jun 05, 2019, 09:52:42 PRE PODNE
DEČKO o čemu pričaš ti? Ti si odg dečku u temi kako da uradi rac a nzm koju si ti drugu temu slikao, lol.

Pogledaj slike slobodno , ista ona tema na kojoj si ti poslao celu komandu , a ja sam uradio ono sto je prvo napisao da zeli , tj usmerio ga i objasnio mu. Toliko od mene , nemam ja vremena sad trenutno da se raspravljam sa tobom i doticnim... Ni sami nemate pojma o cemu pricate...

Citat: Mister Naithan poslato Jun 05, 2019, 10:10:52 PRE PODNE
Pogledaj slike slobodno , ista ona tema na kojoj si ti poslao celu komandu , a ja sam uradio ono sto je prvo napisao da zeli , tj usmerio ga i objasnio mu. Toliko od mene , nemam ja vremena sad trenutno da se raspravljam sa tobom i doticnim... Ni sami nemate pojma o cemu pricate...
Pa nekada bih bilo bolje da saslusas sta neko ima da kaze,a ne da se ufuravas i da koristis te seljacke fazone ,,ne prosipaj se,, i slicne tome ;)

Citat: IFFYGOOFY poslato Jun 05, 2019, 13:14:23 POSLE PODNE
Pa nekada bih bilo bolje da saslusas sta neko ima da kaze,a ne da se ufuravas i da koristis te seljacke fazone ,,ne prosipaj se,, i slicne tome ;)

Ne zelim vise spamati ovde , ovo vodi Adi i ovo nije mesto za tako nesto. PP i popricamo kao ljudi...  8)

Poy bitchez , wacap tunajt  :D 8)