â—„ Glavni razgovor #39 â–º

Započeo SlavicBeast, Mart 10, 2019, 18:37:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

Citat: ριηÏ,н.αмχ poslato Jun 04, 2019, 08:52:46 PRE PODNE
Allah se rodi :D
Ovo bi trebalo bit smiješno ?
Allah nije roÄ'en. PoÅ¡to ovo nije vjerski forum, neću da me skinu s liste moderatora, pripazi sljedeći put Å¡ta ćeÅ¡ napisat.
Nisam vidio da je neko od islamske vjeroispovijesti vriÄ'o krišćanstvo ?
Poslednja Izmena: Jun 04, 2019, 15:40:35 POSLE PODNE od ironheart

Citat: ironheart poslato Jun 04, 2019, 15:39:16 POSLE PODNE
Ovo bi trebalo bit smiješno ?
Allah nije roÄ'en. PoÅ¡to ovo nije vjerski forum, neću da me skinu s liste moderatora, pripazi sljedeći put Å¡ta ćeÅ¡ napisat.
Nisam vidio da je neko od islamske vjeroispovijesti vriÄ'o krišćanstvo ?
A ko si ti da kažeš da sam ja krišćan ?

Prerano si zaključio batice, nisam nacionalist, racista ni bilo šta i najbolji frend (rl) mi je jedan kralj sa filipina, crn ko ugalj kose oči i jel me boli kurac? NE naravno, svakako jesam omašio mesto al jbg...

Ovo je bilo upućeno bunti jer on i ja ne verujemo ni u kakvog boga i iskreno izvinjavam se što ste svi ovo videli, ponelo me :P

#A.J.

Citat: ριηÏ,н.αмχ poslato Jun 04, 2019, 15:46:26 POSLE PODNE
A ko si ti da kažeš da sam ja krišćan ?

Prerano si zaključio batice, nisam nacionalist, racista ni bilo šta i najbolji frend (rl) mi je jedan kralj sa filipina, crn ko ugalj kose oči i jel me boli kurac? NE naravno, svakako jesam omašio mesto al jbg...

Ovo je bilo upućeno bunti jer on i ja ne verujemo ni u kakvog boga i iskreno izvinjavam se što ste svi ovo videli, ponelo me :P
Vi ako ste ateisti, ne morate da vrijeÄ'ate druge vjere, ni muslimanske ni krišćanske.
To što ti imaš prijatelja crne rase, to nema veze s ovim što pišemo. Nisam ni ja rasista. :)
Omašio si i to dobro si omašio. Pripazi malo.
Ja sam običan boi, ja se izvinjavam što sam pogriješio u tome što sam reko da si krišćan. :)
Bez dalje rapsrave, samo sam objasnio neke stvari.

@ironheart Pusti brate, bog sve gore gleda on ce da mu sudi  ;)

Citat: ironheart poslato Jun 04, 2019, 15:50:25 POSLE PODNE
Vi ako ste ateisti, ne morate da vrijeÄ'ate druge vjere, ni muslimanske ni krišćanske.
To što ti imaš prijatelja crne rase, to nema veze s ovim što pišemo. Nisam ni ja rasista. :)
Omašio si i to dobro si omašio. Pripazi malo.
Ja sam običan boi, ja se izvinjavam što sam pogriješio u tome što sam reko da si krišćan. :)
Bez dalje rapsrave, samo sam objasnio neke stvari.
Ko je Å¡ta ovde vreÄ'ao, eto ako je tebi ovo uvreda -- Izvini neće se ponoviti :)

btw To sam naveo kao primer jer nije ni sličan meni, čak naprotiv se po svemu ( pričam o izgledu i kulturi tj veroispovesti ) razlikujemo i opet smo sup :D

Citat: Dᴇᴘᴀʏâ,,¢ poslato Jun 04, 2019, 15:51:25 POSLE PODNE
@ironheart Pusti brate, bog sve gore gleda on ce da mu sudi  ;)
A ti buraz možeÅ¡ da mi ga popuÅ¡iÅ¡ samo, Å¡alim se naravno, mogu ti napisat par stvari PM zaÅ¡to ne verujem u boga pa eto, ne moraÅ¡ odma indirektno vreÄ'at i pisat gluposti ( to je kao da si hrišćanu napisao "Sudit će ti Allah" i slično ) :D

Nikada nisam rekao nekome "haha ti si luzer što veruješ u boga" naprotiv ja poštujem to, tako je kroz generacije i vrv će tako i ostati :D

( btw ono prvo je bila Å¡ala haha )
Možemo PM nastavit priču da ti ne skidaju džaba šta već mada mislim da nemamo šta pričat, priznao sam grešku jbg :)

EDIT:
ÄŒuvajte se, kad se ovo promeni u Idle - najebali smo ga svi komplet HAHAHA
Poslednja Izmena: Jun 04, 2019, 15:57:23 POSLE PODNE od ριηςн.αмχ

#A.J.

ÄŒekam PM kad će me skinuti, al' Å¡ta ću kad je jače od mene. Moram neke stvari pojasniti, jer ne spadaju u ovaj forum.  :D
Krišćanstvo je najbliža vjera Islamu, jedino što u crkvi imaju ikone i možeš se ispovijedat popu, a mi obavljanjem namaza. :)
Svejedno, da ne duljimo dalje, sve što koga zanima napisaću/napišite u PP. :)

Citat: ironheart poslato Jun 04, 2019, 15:59:13 POSLE PODNE
ÄŒekam PM kad će me skinuti, al' Å¡ta ću kad je jače od mene. Moram neke stvari pojasniti, jer ne spadaju u ovaj forum.  :D
Krišćanstvo je najbliža vjera Islamu, jedino što u crkvi imaju ikone i možeš se ispovijedat popu, a mi obavljanjem namaza. :)
Svejedno, da ne duljimo dalje, sve što koga zanima napisaću/napišite u PP. :)

Pobriši sve poruke čak ( uključujući i moju ), neću ti da najebeš zbog misunderstandinga ( nzm kak se kaže na balkanskom jbg )

#A.J.

Nema potrebe za brisanjem, Slavic ionako gleda i nemam ništa time što ću obrisat.
Riješili smo ovu dilemu, idemo dalje. :)

Citat: ironheart poslato Jun 04, 2019, 16:01:18 POSLE PODNE
Nema potrebe za brisanjem, Slavic ionako gleda i nemam ništa time što ću obrisat.
Riješili smo ovu dilemu, idemo dalje. :)
Ma jbg ja sam to bunti rekao jer di ću drugo citirat njegov post :)

Svakako mislim da je jasno da ja jesam govno al da imam IQ ispod nule pa da vreÄ'am osobu jer je iz neke države, veroispovesti, boje kože i slično nene, prosto čak i podržavam LGBT populaciju jer svako može bit normalan ako zaista želiÅ¡ ga upoznaÅ¡

Znači bitno je HTETI da upoznaš neku osobu, duševno, a ne "ON JE LOŠ JER JE CRN OMGOMG" :)

@ριηÏ,н.αмχ  E ajde dosta ako si govno ostani govno. Gledaj svoja posla ne vredjaj tudje, poceo si i mene da nerviras. ajde ostani tako lep i produzi dalje.

Citat: Dᴇᴘᴀʏâ,,¢ poslato Jun 04, 2019, 16:10:31 POSLE PODNE
@ριηÏ,н.αмχ  E ajde dosta ako si govno ostani govno. Gledaj svoja posla ne vredjaj tudje, poceo si i mene da nerviras. ajde ostani tako lep i produzi dalje.
A jbt izvinio sam se nisam imao nameru da uvredim koga koji ti je kurac?

Citat: ριηÏ,н.αмχ poslato Jun 04, 2019, 16:11:27 POSLE PODNE
A jbt izvinio sam se nisam imao nameru da uvredim koga koji ti je kurac?

Okej druze u redu je, ne spammaj vise ovde.

Znate li razliku izmedju vere u boga i religije ?

Kraj , toliko od mene  8)

"Sto je nekom sveto , meni mozda ne znaci nista" A.Hadzic 2018.

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Mister Naithan poslato Jun 04, 2019, 16:24:01 POSLE PODNE
Znate li razliku izmedju vere u boga i religije ?

Kraj , toliko od mene  8)

"Sto je nekom sveto , meni mozda ne znaci nista" A.Hadzic 2018.

Ja ne verujem pa ne verujem, isto mi doÄ'e :D

456 Vikend Servera u Najavi , kroz dan , nedelju , mesec  :D :D 8)

#SAMPRealnost..
Poslednja Izmena: Jun 04, 2019, 18:04:53 POSLE PODNE od Mister Naithan

Give Honor To The One Who Deserve It