â—„ Glavni razgovor #39 â–º

Započeo SlavicBeast, Mart 10, 2019, 18:37:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Svi ste vi ateisti a kada treba da se krka po nekoj klopi i da se popije za praznike tu ste prvi :D

Citat: LoOdaK poslato Jun 04, 2019, 20:46:02 POSLE PODNE
Pozdrav

Imal kakav opasan kod u opticaju ?  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: IFFYGOOFY poslato Jun 04, 2019, 21:08:17 POSLE PODNE
Svi ste vi ateisti a kada treba da se krka po nekoj klopi i da se popije za praznike tu ste prvi :D
Pored toga imaš i financijske vjernike ;)
Skupi para baja za Bajram/Božić... a ovamo... :)

I dje je tu problem?
Iskoristimo priliku hehehehe
sport zdravlje prawoslavlje pa et i da se mi najedemo da budemo zdrawi hehe

Kakve veze ima hrana sa vjerom wadu hek

Citat: Mister Naithan poslato Jun 04, 2019, 21:17:26 POSLE PODNE
Imal kakav opasan kod u opticaju ?  8)
Trenutno ne,borim se u školi za prosjek, a ujedno smišljam ideju za android app.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jun 04, 2019, 22:19:13 POSLE PODNE
Trenutno ne,borim se u školi za prosjek, a ujedno smišljam ideju za android app.

Ako mogu pomoci ikako , PP samo  8)

Citat: livinglikearockstar poslato Jun 04, 2019, 23:15:34 POSLE PODNE
dono sam sve moj metalik brate

Cestitam na 10k postova  :D 8)

Kada vidim ovakve komentare,dodje mi da batalim ovaj forum,koliko ustvari svakodnevno vidjam ovoliko utripovanih profi skriptera koji misle da mogu ostavljati ovakve komentare samo zato sto oni znaju a neko je prvi put u celoj toj prici.
Umesto sto im ovakve komentare govorite potrudite se da neko od vas nesto nauci a ne da dizete sebe i svoj profil ovako.

Citat: IFFYGOOFY poslato Jun 05, 2019, 00:30:52 PRE PODNE
Kada vidim ovakve komentare,dodje mi da batalim ovaj forum,koliko ustvari svakodnevno vidjam ovoliko utripovanih profi skriptera koji misle da mogu ostavljati ovakve komentare samo zato sto oni znaju a neko je prvi put u celoj toj prici.
Umesto sto im ovakve komentare govorite potrudite se da neko od vas nesto nauci a ne da dizete sebe i svoj profil ovako.

Ne mesaj me sa skripterima...

Rekao sam svoje misljenje , ako neko ne zna da prevede nesto sa Engleskog , da popuni Formular ili da Izgugla , treba da se batali skriptanja , ako dobije skoro sve na tacni i opet ne konta , sta da se prica vise...

Citat: Mister Naithan poslato Jun 05, 2019, 00:34:26 PRE PODNE
Ne mesaj me sa skripterima...

Rekao sam svoje misljenje , ako neko ne zna da prevede nesto sa Engleskog , da popuni Formular ili da Izgugla , treba da se batali skriptanja , ako dobije skoro sve na tacni i opet ne konta , sta da se prica vise...
Ugledaj se malo na @Ino42O i ostale developere koji kada komentarisu neciji problem,naprave tako da oni razumeju i zajebi me sa tim pricama oko formulara i oko toga da sve mora da bude po nekakvim pravilima,ako znas pomozi ako ne znas ili imas potrebu za ovakvim komentarima nemoj ni pisati,ja ovako nesto smatram za skupljanje postova sto bih bilo materijala za SuperModeratore da malo procesljaju ovakve profile kao sto si ti ;)