â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Zanima me zna li ko od vas ID objekta žuti onaj bager što nema nikakvu ulogu, nalazi se na onom nekom odlagalištu za medal po defaultu.
Ni to odlagalište ne mogu nikako naći na samp mapi iako sam milion puta prošao kraj njega, sat vremena tražim više sam izgubio živce, ako ko zna bio bih mu zahvalan.

Citat: Slade poslato Jul 20, 2018, 23:32:50 POSLE PODNE
Zanima me zna li ko od vas ID objekta žuti onaj bager što nema nikakvu ulogu, nalazi se na onom nekom odlagalištu za medal po defaultu.
Ni to odlagalište ne mogu nikako naći na samp mapi iako sam milion puta prošao kraj njega, sat vremena tražim više sam izgubio živce, ako ko zna bio bih mu zahvalan.
Mislim da se taj bager nalazi negdje u podnožju planine (Mount Chiliad),ako me pamćenje služi ,kod nekog mosta @Slade :D
Poslednja Izmena: Jul 20, 2018, 23:51:56 POSLE PODNE od LoOdaK
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Slade poslato Jul 20, 2018, 23:32:50 POSLE PODNE
Poslednja Izmena: Jul 21, 2018, 00:39:12 PRE PODNE od Jerenić

Lagano bagamo, @Slade počela je kidalica launcherom :D

(Nije reklamiranje majkem)

Citat: MirsoN poslato Jul 21, 2018, 00:50:17 PRE PODNE

brutala tebra, svaka cast

Citat: MirsoN poslato Jul 21, 2018, 00:50:17 PRE PODNE

Sad jos fali da zamenite onaj default progressbar. (taj krc u levom uglu) (zove li se uopste tako?)
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Dobro jutro svima (Sad nisam omašio temu :D )
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Dobro jutro :D

bilo je lijepo dok je trajalo.

Jutro :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Å ta ima ?

Ovaj Bsamp volim zbog ekipe najvise, i moderatori su mi top. Ljudi pored RL bas izdvajaju vremena za sve ovo. Medjutim, kad pogledam ove prijedoge i oni moraju da odbiju iz razloga sto ljudi tu ne mogu nista, moram ih razumit. Dodje mi ovako da pokrenem nesto novije (ne reklamiram :) ) bsamp je uvijek bsamp. ali neka alternativa sa njima u partnershipu. Da se svi prijedlozi ako su dobri acceptaju. I slicno. Da se uradi neko 2k18/2k19

Ko skonta super