â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Jel kae,kae jes, jebo sebi mater :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Jul 21, 2018, 17:10:39 POSLE PODNE
Ovaj Bsamp volim zbog ekipe najvise, i moderatori su mi top. Ljudi pored RL bas izdvajaju vremena za sve ovo. Medjutim, kad pogledam ove prijedoge i oni moraju da odbiju iz razloga sto ljudi tu ne mogu nista, moram ih razumit. Dodje mi ovako da pokrenem nesto novije (ne reklamiram :) ) bsamp je uvijek bsamp. ali neka alternativa sa njima u partnershipu. Da se svi prijedlozi ako su dobri acceptaju. I slicno. Da se uradi neko 2k18/2k19

Ko skonta super
@#Kasperzi ãƒ,,
tri hiljade za gospodina  :D
Poslednja Izmena: Jul 21, 2018, 18:15:03 POSLE PODNE od milfman

Ovaj Bsamp volim zbog ekipe najvise, i moderatori su mi top. Ljudi pored RL bas izdvajaju vremena za sve ovo. Medjutim, kad pogledam ove prijedoge i oni moraju da odbiju iz razloga sto ljudi tu ne mogu nista, moram ih razumit. Dodje mi ovako da pokrenem nesto novije (ne reklamiram :) ) bsamp je uvijek bsamp. ali neka alternativa sa njima u partnershipu. Da se svi prijedlozi ako su dobri acceptaju. I slicno. Da se uradi neko 2k18/2k19

Ko skonta super
Jao gospodžo!

Ko skonta super
Svaka na mjestu.

#A.J.

Citat: MirsoN poslato Jul 21, 2018, 00:50:17 PRE PODNE

Lagano bagamo, @Slade počela je kidalica launcherom :D

(Nije reklamiranje majkem)

I opet nisam dobio creditse za sliku ispod..

ghetto rap, butmir, kolonija, Ilidža, maxice, treše, kurve i kriminal #lošsin

Citat: milfman poslato Jul 21, 2018, 18:13:59 POSLE PODNE
@#Kasperzi ãƒ,,
tri hiljade za gospodina  :D
hvala hvala kolega

Citat: muma. poslato Jul 21, 2018, 19:01:25 POSLE PODNE
Jao gospodžo!
rešio si me muma brt :(

Citat: MirsoN poslato Jul 21, 2018, 19:33:28 POSLE PODNE
Svaka na mjestu.
Citat: MirsoN poslato Jul 21, 2018, 19:33:28 POSLE PODNE
Svaka na mjestu.
Veliko hvala

Naravno da bi se radilo sa ovom ekipom ovdje ali eto. Ne znam. Nekako se tesko usuditi u takvo nesto

Dobro jutro :P :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Taman sam se naspavao :D

Ko skonta super

Drago mi je da razumete da i pored silnih obaveza izdvajamo vreme za sve ovo.

BS je zajednica koja drzi do tradicije i zeli da zadrzi autenticnost, ono po cemu je svako pamti evo jos malo pa 10 godina.
Verujte da je najlakse uraditi novu temu, bedzeve i sta sve ide uz to, ali mislim da se time gubi smisao....

Sto se te alternative tice,tu se Votka pita, ali mogu da pretpostavim da to ne bi islo.

664296 poruka u 74977 tema 25127 članova. (zvanicno, brojke su vece)

O ovome pricam...
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Jul 22, 2018, 05:57:44 PRE PODNE
Drago mi je da razumete da i pored silnih obaveza izdvajamo vreme za sve ovo.

BS je zajednica koja drzi do tradicije i zeli da zadrzi autenticnost, ono po cemu je svako pamti evo jos malo pa 10 godina.
Verujte da je najlakse uraditi novu temu, bedzeve i sta sve ide uz to, ali mislim da se time gubi smisao....

Sto se te alternative tice,tu se Votka pita, ali mogu da pretpostavim da to ne bi islo.

664296 poruka u 74977 tema 25127 članova. (zvanicno, brojke su vece)

O ovome pricam...
Ja jako dobro razumijem koliko i kako vi radite. Svako od Vas se itekako "bori" u privatnom zivotu. Kako god da radili i Å¡ta god to je danas borba na ovom vremenu. A godinama radite ovdje kao volonteri. Znam da ces me razumiti. Drago mi je sto neko posvecuje vrijeme jednom forumu gdje ima priliku da upozna mnoge ljude sirom nasih prostora. Istina je da je BSamp tradicija, mogu onako iskreno reci da od zabranjenoa mi je ostala samo "registracija". Ne pljujem ja nikog, forum me vise privukao iako su na istu temu, zapitam se, mozda je do ljudi ? :) Moze pricati ko god sta hoce, ovdje ljudi nisu odbojni uopste.