â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 14 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=121997.msg861410#msg861410 date=1532005512]
sto, isplatnije za odrzavati a i ne planiram ga piciti po gradu, nit idem kud daleko, maximalno 30-40km izvan grada, jedino na more ako budem isao sa drugovima i to toe druga prica
Nisam neki ljubitelj motora zbog lake povrede čak i smrti malom nepažnjom, volim samo sportska auta i buggy-je. :D

Citat: muma. poslato Jul 19, 2018, 15:37:44 POSLE PODNE
Nisam neki ljubitelj motora zbog lake povrede čak i smrti malom nepažnjom, volim samo sportska auta i buggy-je. :D
volim i ja sportska i sve to, ali ko sigurno vozi taj 99% se nece povrijediti, a druga prica ako divlja, lagano i sa autom se povrijedis, znam ja likove koji su poginuli zbog divljanja autom a i motorom, to kad te spuca adrenalim a i hoces da se kurcis, ne vrijedi, bolje vozi sigurno :D
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=121997.msg861422#msg861422 date=1532007564]
volim i ja sportska i sve to, ali ko sigurno vozi taj 99% se nece povrijediti, a druga prica ako divlja, lagano i sa autom se povrijedis, znam ja likove koji su poginuli zbog divljanja autom a i motorom, to kad te spuca adrenalim a i hoces da se kurcis, ne vrijedi, bolje vozi sigurno :D
Pa jeste ono ali tu imaš direktan kontakt sa betonom i sličnim stvarima dok opet u autu imaš airbagove i ostale gluposti. :D

Citat: milfman poslato Jul 19, 2018, 15:45:13 POSLE PODNE
Budali da das rosule, poginuce..
e jbg sad hahahaha

Citat: muma. poslato Jul 19, 2018, 15:42:15 POSLE PODNE
Pa jeste ono ali tu imaš direktan kontakt sa betonom i sličnim stvarima dok opet u autu imaš airbagove i ostale gluposti. :D
ma sve zavisi kako sletis

Citat: milfman poslato Jul 19, 2018, 15:45:13 POSLE PODNE
Budali da das rosule, poginuce..
Tako mn moja majka prije par godina govorila da mi kupe skuterčić onaj 50cc, kaže ćale poginuće gdje hahahaha i nisam ga nikad dobio... xDD

http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=274.0 neki smod da popravi što ne učitava postove od ovog pdfa na portalu..

evo napokon se posavjetovao sa iskusnim vozacima i savjetovali mi apriliu rs125, izgleda da nju uzimam sigurno sljedece godine, sretno mi :D

zna li neko kako snimit zvuk sa mixete na komp/laptop

Jebiga još se nisam razbudio pogriješi temu stavi u školu :D

Dobro jutro
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jul 20, 2018, 09:21:38 PRE PODNE
Jebiga još se nisam razbudio pogriješi temu stavi u školu :D

Dobro jutro
Dobro jutro, obrisao sam ti tamo post.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Gucci Gang = Vucic Gang xD :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

// postoji pdf 'Muzika'.
Poslednja Izmena: Jul 20, 2018, 20:41:53 POSLE PODNE od Sejnur337_

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=121997.msg861641#msg861641 date=1532087377]
//
Uroš iz Bassivity-a ima jake ambicije da preteknu IDJ u kvalitetu sinematografije, naravno ne mogu u drugim stvarima jer IDJ gura i Pink i ostali, i imaju jake finansije ali što se kvaliteta tiče, tu su
Poslednja Izmena: Jul 20, 2018, 20:42:09 POSLE PODNE od Sejnur337_
Graphic & Web Designer