â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: LoOdaK poslato Jul 23, 2018, 12:24:56 POSLE PODNE
Hhahahahahahaaa

Moj sin ustane ujutru,auuu čoveče al si bled u licu,nije ti dobro.

Žena : Aaaaa zašto nisi otišao u školu.

Alo bre,nemoj da vičeš na dete bree,ajde bre briši tamo
upravu je lik za sve Å¡to govori :D

Pozdrav svima,
Jel imate slucajno iskustva sa exp hostingom i koliko im treba da mi dostave panel , danas sam uplatio domenu i web hosting?

Citat: Elimination Gaming poslato Jul 23, 2018, 15:05:19 POSLE PODNE
Pozdrav svima,
Jel imate slucajno iskustva sa exp hostingom i koliko im treba da mi dostave panel , danas sam uplatio domenu i web hosting?

Ja sam prije par godina uzimao kod njih, dan do dva, danas sam na Etrailu, tačnije u zadnjih par godina (2-3 god), a početkom sam uvjek uzimao exp, al eto meni je lično bolji e-trail.

Citat: Slade poslato Jul 23, 2018, 15:09:14 POSLE PODNE
Ja sam prije par godina uzimao kod njih, dan do dva, danas sam na Etrailu, tačnije u zadnjih par godina (2-3 god), a početkom sam uvjek uzimao exp, al eto meni je lično bolji e-trail.
Znam ali oni nemaju ni domene vise ni web hostinga koliko znam.
Vec sam razgovarao sa Sasom , a ovima sam uplatio , nit odgovaraju na ticet ni email ;)

ziv sam umro nisam xd kako ste momci  :)
]

Citat: M u m i poslato Jul 23, 2018, 15:45:08 POSLE PODNE
boli me zub hoću umrit  ;D
Znam kako je :)

Zabolio me u petak,morao čekati do ponedeljka,spavo samo sat-dva koliko tableta drži.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Elimination Gaming poslato Jul 23, 2018, 15:13:11 POSLE PODNE
Znam ali oni nemaju ni domene vise ni web hostinga koliko znam.
Vec sam razgovarao sa Sasom , a ovima sam uplatio , nit odgovaraju na ticet ni email ;)
Trebao si se meni javiti da ti sredim to ranije :)

Dobro jutro :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

dobro jutro fellas
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci