Sto najvise privlaci igrace na server?

Započeo Jizzy, Avgust 12, 2010, 21:21:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Johnny

Dobar GameMode , Ozbiljnost , Dobar ADM/GM tim ne neki klinci koji se kurce... Forum sad domenom , dobra reklama , dobar forum...ZA RP SERVERE

CitatForum sad domenom

Ne slazem se! Kakve veze ima forum na pitanje "Sto najvise privlaci igrace na SERVERR"

Correlli

Citat: Marjan_King poslato Avgust 31, 2010, 01:24:42 PRE PODNE
CitatForum sad domenom

Ne slazem se! Kakve veze ima forum na pitanje "Sto najvise privlaci igrace na SERVERR"

Naravno da ima. Nitko te neće shvatiti ozbiljno ako imaš .tk, .co.nr ili .co.cc domenu naprimjer, a ako te ne shvati ozbiljno onda neće doći ni na server.
Poslednja Izmena: Avgust 31, 2010, 12:09:27 POSLE PODNE od Don Correlli

Citat: Zlatan_Ibrahimovic poslato Avgust 21, 2010, 20:18:42 POSLE PODNE
Dakle ako imas RP mod onda mislim da ti treba mnogo orgi i bandi.I vise slotova za server. :D

Pricas gluposti.Ja kad vidim da server ima 20 org i bandi nit ne citam dalje opis a kamoli da bi razmisljo o tome da udem na njega - to mi dokazuje da skripteri nisu znali napravit nista drugo pa su nakrcali org i bandi koje ce ionako zjapit prazne.

Citat: Marjan_King poslato Avgust 31, 2010, 01:24:42 PRE PODNE
CitatForum sad domenom

Naprimjer razmisljanje head admina nesmije bit poput ovog iznad citiranog jer je to definitivno propali server.

@Inace
Dobro su rekli par njih,igrace privlace igraci - ako server ima "puno" igraca znaci da na njemu ima nesto sto vrijedi tako da to privuce i druge.Nikako nemislim na one fore kad admini spamaju na /cnn , /o i /am "Pozovite jos igraca dobit cete levele,novce,admine" i sl. sranja,mislim na to kada server svojom kvalitetom postigne velik broj igraca (uzmimo za primjer Los Balkan koji je jedini uspio od ovih novih servera - svojom skriptom,kolko tolko i ozbiljnoscu)

makelele

a najgore je kad se otvori server owneri odma podijeli po desetak admina/GM i ostali odma odu sa servera a ti sto su admini/GM budu par dana i odu i oni zato treba imati na pocetku max tri admina/GM nista vise od toga na serveru

Napisao sam na prošloj strani jedan moj post, i želim nešto da dodam (tj. izmeni):

Na server će najviÅ¡e privući dobra reklama. Ali ukoliko te igrače želiÅ¡ zadržati, moraÅ¡ imati jako dobar mod (funkcionalnost, mape itd), kao i dobre admine, naravno uz jako dobro ureÄ'en forum.